Митинг в памет на Петя Йорданова от РУСЕ!

• 6 939
  • 93
  •   1
Отговори
# 30
  • Стара Загора/Сливен
Съболезнования към близките . Не съм в Русе баба ми и дядо ми са от там ,  съжалявам че не мога физически да участвам в митинга. Надявам се много хора да го подкрепят и в крайна сметка да спрат тези убийства които основно са по вина на безхаберните управляващи.Почивай в мир мила Петя  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 31
Съчуствам на мъката ви.  Flowers Rose
Ужасно е , когато загиват деца. Близо до нас имаше такъв случай, децата всеки ден правеха жива верига.

# 32
Отново побутвам темата  Rolling Eyes

# 33
Хайде и от мен едно рамо. Колкото и хора да се съберат, управниците да помислят, че и техните деца може да пострадат по същия начин заради елементарни неуредици.

# 34
 Поклон пред памета ти Петенце ще ни липсваш.
Познавах Пети  от дете  беше най-добрата приятелка на сестра ми бяха като сестри. Пете обичаме те и ще те помним  ти беше умно добро дете и ще те запомним така. Съжалявам че няма да дойда на митинга в памет на Пети.

# 35
# 36
Мир на праха й!!! Почивай в мир Петя!

# 37
Мами, моля ви от цялото си сърце, който желае да сложи в подписа си банера, който направих,
само до петък, дано се види от повече хора!

Ето това е той:

Url - то може да го видите като дадете цитат на тоя мои пост и го копирате в подписите ви.
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Последна редакция: вт, 26 май 2009, 21:59 от val_stef

# 38
Здравейте аз съм 11-годишно момиченце което ми стана супер жал за него!.. Та въпроса ми е дали ще е подходящо и аз да дойда с майка ми защото изпитвам ужасна мъка и толкова плача  CryУжасно тъжно ми е та неможем да върнем живота й но поне можем да спасим друго деца/хора  Simple Smile

# 39
Здравейте аз съм 11-годишно момиченце което ми стана супер жал за него!.. Та въпроса ми е дали ще е подходящо и аз да дойда с майка ми защото изпитвам ужасна мъка и толкова плача  CryУжасно тъжно ми е та неможем да върнем живота й но поне можем да спасим друго деца/хора  Simple Smile

Разбира се миличка, че може да дойдете. Покани и твои близки сученици дори. Аз и моето момиченце, което няма 3 годинки ще сме там.
Това ще е мълчеливо шествие, от никой не се иска нищо, просто да сме там.....

# 40
  • Разград-София
Голяма трагедия  Cry

Ще направя всичко възможно за да присъствам в петък и да доведа още хора с мен .

Flowers Rose  За Петя

# 41
Не знам дали ще мога да дойда на митинга, но успях да предам апела и да могат повече хора да разберат - http://www.srednakula.com/ - хареса ми както са го направили и там, дано повече хора да видят и се отзоват.  Praynig baby_neutral

# 42
Не знам дали ще мога да дойда на митинга, но успях да предам апела и да могат повече хора да разберат - http://www.srednakula.com/ - хареса ми както са го направили и там, дано повече хора да видят и се отзоват.  Praynig baby_neutral

Прекрасно! Много благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 43
Съболезнования на опечаленото семейство Flowers Rose Flowers Rose
Няма да мога да дойда да дойда,но ще кажа на познатите си,дано се съберат повече хора.И се направи нещо най-накрая Praynig

no no no

# 44
Прочетох го в едни коментари и мисля, че много точно е казано, затова го слагам и тук:
"....Трудно е. Тежко е. Гадно е да искаш да крещиш,
а да нямаш глас...
Ще подкрепя бащата на
Петя! Ще изляза от работа - нима обществото
ще загуби повече от моя един неотработен
час отколкото, че допусна загубата на
Петя!?
Познавам лично майката на това дете и
искам да знаят всички, че е детска
медицинска сестра и цял живот се е грижила
за чуждите деца - нима нямаше никой
задължението в тази държава да се погрижи