Митинг в памет на Петя Йорданова от РУСЕ!

• 6 943
  • 93
  •   1
Отговори
# 15
 Cry Cry Cry Weary smile3518 cry Flowers Rose Flowers Rose
Потресена съм! Как може в XXI век да се случват такива инциденти?! Как може да го търпим това нещо още?! Съд до дупка! Тия, които правят ремонта, тия, които трябва да поддържат подлезите, тия, които ги контролират и най-вече кмета - всичките на съд! #2gunfire #Cussing out
Съболезнования за загубата на гр. Русе!

# 16
  • София
Валка, пуснах го и при нас да четат хората  Wink

# 17
Благодаря ти Нанче!   bouquet

# 18
  • Русе
Мацко и аз ще го разпратя на всички познати  Peace

# 19
Голяма трагедия   ooooh!
моите съболезнования на родителите и всички близки

# 20
  • В море от любов
 Flowers Rose Flowers Rose моите съболезнования. Cry
Преди около 6 мес на същия булевард пред мен беше премазан един мъж, гледката беше отвратителна, и пак тир #2gunfire, още не беше дошла полицията, всичко стана пред очите ми, ужас.
Ще се постарая да дойда и аз.

# 21
  • На брега на реката
 Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
За всички, които загинаха от държавно безхаберие !  Sad

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=398846.30

# 22
 Flowers Rose     #Cussing out #2gunfire
Не знам какво да кажа. Съболезнования на близките.

# 23
И аз бих дошла, но не живея в Русе. Но нека онези, от които зависи ремонтирането на подлеза ме броят към протестиращите.
Почивай в мир, мило дете !

# 24
Петя е била ученичка в Математическа Гимназия "Баба Тонка" - Русе, това е най-елитната гимназия в града ни, ето какво пишат нейните съученици. Децата са изложели и материали от местен вестник:

http://mg-babatonka.bg/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?71

# 25
Мнооооого много голяма трагедия....да се прекъсне така жестоко един толкова прекрасен човешки живот....мисля си обаче, че и шофьора на ТИР-а всъщност не е виновен...виновни са гадните управляващи.....от преди Нов Година има внесени жалби в Община Русе относно този булевард-убиец и вечните му ремонти....отговор и реакция никакви....всеки си измива ръцете с другия.... Tired
Ще изпратя съобщения до всичките си контакти и дано повече хора се съберат на протеста..макар, че едва ли ще има някакъв резултат.

Към организаторите: Тази седмица в Русе са почти всички кандидат- евродепутати, лидери на партии и тн.- поканете и тях....дано някой вземе присърце проблема.
 Flowers Rose Flowers Rose

# 26
Мнооооого много голяма трагедия....да се прекъсне така жестоко един толкова прекрасен човешки живот....мисля си обаче, че и шофьора на ТИР-а всъщност не е виновен...виновни са гадните управляващи.....

Абсолютно си права. А организатор на протеста е самият татко на Петя, днес като го видях колко е съкрушен ми се скъса душата....реших да му предложа да пусна тема и тук,  за да се даде повече гласност на предстоящото събитие и да присъстват повече хора  Praynig

# 27
Поклон пред паметта на Петя!  Flowers Rose Flowers Rose

Това е на една крачка от нас - утре ще кажа на мамите, които са на детска кухня.

Много тъжно ....  Cry Cry Cry

# 28
  • На брега на реката
http://vbox7.com/play:69f5444d

Едно умно момиче, което е имало мечта за лятото, планове за бъдещето си и амбиция да ги реализира. С 40 км/ч, колкото е разрешената на това място скорост, дори да си 20-тонен, няма ли да видиш човека на пътя и няма ли реакцията ти да е навременна ?  Angry

# 29
  • София
http://vbox7.com/play:69f5444d

Едно умно момиче, което е имало мечта за лятото, планове за бъдещето си и амбиция да ги реализира. С 40 км/ч, колкото е разрешената на това място скорост, дори да си 20-тонен, няма ли да видиш човека на пътя и няма ли реакцията ти да е навременна ?  Angry

Като изскача от храстите няма как да се спре 20-тонен ТИР. Вината не е само на шофьора. Трябвало е да има пешеходна пътека или използваем подлез. И тези храсти да се махнат.

Общи условия

Активация на акаунт