Наближава Денят на детето, на БУРГАЗлийче разтуптява сърчицето - 81

• 16 970
  • 293
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Това за женската мафия го чувам за втори път, първия кога ли е било  newsm78

Мегата - предадох, и ти имаш поздрави  Laughing

Честит рожден ден на Коцето, да расте здраво и щастливо дете   bouquet

А Джи къде се губи, появява се за мъничко и изчезва, да не е сърдита нещо?

# 121
  • UK
 Момичета, в колко часа, ще е срещата. Ако е в по- ранен час може да намина за час да ви видя.

# 122
  • Бургас
Да, синът й е това Богомил се казва душата той Simple Smile
Това детенце май ходи в нашата детска градина. Знам, че майката е спортистка.

# 123
Аз не съм гласувала, защото при мен всичко се решава в последният момент  Close.
Мога да дойда с Мила, но няма да е много удачно, нали сте без деца?
Ако е след обед от 15 -18ч идеално ме устройва, но едва ли ще има други като мен...

# 124
  • Бургас
  newsm59 Честит празник на Коцето ! Да им е жив и здрав на мама и тати ! newsm59

Как сте успяли все за май месец да ги поръчате на щъркелите  Wink

# 125
Махнах daindi,  аз мисля,че тази среща е като всяка останала - вечер. Повечето работим така че  Rolling Eyes

# 126
  • Бургас
Привет в новата тема.  Wink

Честит ви рожденик, Синара! Да ви е жив и здрав! Да ви носи много радост и да се гордеете с него! nbirthday

Гале, имам братовчедка, която има 3 момчета. Двамата са родени през май, а единият - средата на юни. Simple Smile Явно щъркелите идват при тях само през пролетта. Wink

Чувала съм, че и секта наричат форумите?! Педиатърка някаква се изказала.  Mr. Green

За срещата не съм гласувала, за да няма недоразумения. Peace

# 127
  • Бургас
Гале, много весело и интересно протичат тренировките, упражненията всеки път са различни, компанията е страхотна, така че-присъеденявай се  Hug

# 128
  • UK
Махнах daindi,  аз мисля,че тази среща е като всяка останала - вечер. Повечето работим така че  Rolling Eyes

Да, така е Simple Smile ако е към 19-20ч ще намина и аз  Peace

# 129
Има ли някой близко да прави резервация? И мисля,че там няма да има капаро и т.н.

# 130
  • На морето!
Ах, много либерален шеф имаш, моята шефка никак няма да ми слуша обясненията за форума и т.н. ако ме види да се ровя през работно време из сайтове, форуми, фейсбук, скайп.....  Mr. Green
За срещата съм пас, отново.
Честит рожден ден на малкия мъж, да е здрав, щастлив, безгрижен, весел и да дарява само щастие и усмивки на всички около него.  newsm59 nbirthday newsm67  Gift  bigdance2  ura dazzler1 dance newsm18  Party Time Tada  costumed034

# 131
  • Бургас
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=360414   Sad

Рени къде работиш сега?

А то ако ще сме 8 човека по-добре да отложим срещата. Може би народа е уморен от балове? Иначе аз не съм от най-близко намиращите се, но ако трябва ще скокна, обаче нямам достатъчно пари в себе си (изхарчих ги) и ако искат капаро ще се червя.

# 132
.... еее, аз отдавна съм обявена за сектантка  Mr. Green

Сега за срещата - аз и преди казах, че когато и да е ще дойда, но не сама  Peace малката ще е с мен, няма начин просто.... но ще дойда да пия бира  Crossing Arms ...

Нищо против нямам да запазя места днес след работа - само Дарито, дето стриктно води списъка да доуточни бройката  Hug и Чадъра или Океана?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на КОЦЕТО  Heart Eyes много здраве, щастие и късмет

# 133
Добро утро на всички!

За утре разбрах следната бройка :
аХ`Не!
iveto__
шушоната
Раgocт
Kaми*
maimp

Моля,да заявите участие и останалите,които ще се присъединявате, за да се знае горе-долу бройката.

Имам питане към Menina, Ji, КатКа, ох и всички останали, да не броя сега подред,казвайте си.   Simple Smile

аз съм за Чадъра.

# 134
  • На морето!
Ели, в счетоводна къща съм откакто Симеон тръгна на ясла.

Общи условия

Активация на акаунт