Отговори
# 105
Нека Бог закриля близките на починалите в Трагедията. Praynig
Pepenik,каквото е писано-това ще стане.Аз съм казвала още като бяхме гаджета с мъжото/все едно сега не сме де Mr. Green/,че аборт не бих имала сили да правя.Ако трябва ще гледам дете с пелени и ще го храня с кисело мляко вместо АМ,но ще запазя всяко едно бебе ако мога. Heart Eyes
Неди,честита ви месечинка,да расте момата все така чаровна и усмихната.И само да ви радва.  bouquet
Честит рожден ден и на Дени Иванова.    bouquet Heart EyesАз най-накрая намерих заряднотот на фотото-сега се зарежда,пък ще направя преди да тръгнем няколко снимки на "кочината" и после като понагласим новата бърлога.
Айде,че трябва да стягам багажа на детенце-ей,плача,вярвата ли ми незнам,ама ........

Добавям се:
http://vbox7.com/play:02008544
Една детска песничка,малко да се развеселим.....

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 08:53 от Константина

# 106
  • Бургас
Тинко и да качиш посл еснимки да вивидим  Hug

# 107
Здравейте сладурки.
Честити месечинки на порасналите дечица  Heart Eyes
Честит рожден ден на Дени Иванова     newsm51
Да Ви кажа при нас положениео хич не е розово Cry
Снощи дребчо вдигна 39.4, то не бяха едни кърпи с оцет, хладка баня, нурофени, хексалгини и пр.
Свалих я до 37.7 и така заспа. Към 5ч. я измерих беше 38.8 и пак му дадох нурофен. Иначе си спинка горе-долу добре милото. Най интересното е че сега му е 36.6. Няма хрема, не кашля, няма разстойство, не повръща, не му е зачервено гърлото и не ми е отказал хранене. Хапва си човека.  newsm78 Направо нямам идея какво може да е това. Зъб нямаме, но и не ми се вярва толкова висока Т за един зъб  Sick Иначе продължава да се лигави и да си слага в устата каквото му попадне, иска само да е на ръце и смърди на оцет милия  Sick Сега заспа и аз използвам момента. След обяд сме на лекар та да видим  Thinking
Хубав ден на всички   bouquet

# 108
  • Бургас
Ками дано доки каже,че нищо му няма на мишлето Hug
Да кажеш как е минало Hug

# 109
Kamence ние бяхме 3 дена с темп. и педка каза че е зъб няма какво друго всичко и беше наред.На третия ден спря все едно никога не е имало нищо.Успех  bouquet
Ние вчера взехме храна от кухня за пръв път и си хапна много добре без да пасирам даже Joy
Записахме се в яслата и директорката каза че ще тръгваме от 12.10 като направи година, а ако ходи стабилно може и от 1.10

# 110
  • Бургас
Гери браво и за кухнята и за яслата Hug
Никол догодина напролет ще се пробваме да тръгне на ясла.

# 111
Днес ставаме на 7 месеца, почерпете се за наше здраве  Hug

Честити месечинки на всички, които празнуват днес... да бъдат много здравички и усмихнати дечицата...
Ками, дано нищо сериозно му няма на сладура  Peace
Аз май вече и в леглото не мога да я оставя Цвети - днес суртинта я оставих да си заспива и по едно време чувам рев, отивам да я видя.... беше почти изпаднала от леглото между решетките, само главата й беше в леглото, как се беше промушила цялата не знам...
Неди, ти май беше сложила някакво одеалце до решетките, май и аз ще трябва така да направя, макар че тя маха всичко, което й пречи - колко пъти вече уж я обграждаме с възглавници, а я намираме на другия край на спалнята...... До тук ми беше спокойствието, май на земята ще взема да я оставям....
За яслата и аз се надявам на пролет да тръгнем, ама чакаме да приключат ремонта в градината и да открият няколко нови групи.....
Гери, браво на вас и честито!!!

# 112
И аз ще подавам документи за ясла.Точно до новата квартира-през улицата ще ни е яслата,и кухнята,има и два големи магазина хранителни.Но мисля да я пускам и аз от напролет.

# 113
Лелееееее, този отбор юнаци би ми дошъл в повечко Mr. Green...ама много ти отиват ..... Heart Eyes

Честит рожден ден на Дени!  bouquet  bouquet  bouquet Все така да ти върви по вода, пиле!

Честити месечинки на бебочетата ни!  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Музе, сигурно ти се плаче.....все пак сте имали безброй добри моменти в тази квартира....неминуемо ще изпитваш известна носталгия.... Heart Eyes

Ками, да кажеш после как сте Hug

Пепениче, изпитвам (не)благородна завист за каката на екскурзията Laughing Laughing Laughing
Дано си изкара добре детето Peace

Аз вчера въведох жълтък и извара Crazy  Нищо й няма..... Praynig
Попарата я прояде от днес, ама много я мързи да дъвче ooooh!

Вчера в момента , в който чух "Автобус помете....." и смених програмата. Що ли пуснах въобще новините, като знам, че не ги гледам от мнооооого време ooooh! Cry

Кали, я снимай бебоче в надуваемата и ми пусни една снимка на mutsunka@cybcom.net. Мисля, че за село за двора ще ми е екстра Peace

# 114
Здравейте мами!Честити месечинки на порасналите бебоци  baloni  baloni  baloni Честит рожден ден на Дени Иванова   bouquet Честит 8 месец на Никол  newsm51 При нас времето днес е лошо  umbrella   Nature Partly Sunny  и както се очертава ще сме си в къщи целият ден   Cry

# 115
Честити месечинки на всички бебоци, да се живи и здрави!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Дени Иванова

# 116
Честит рожден ден Дени   ura
Нинче те се забавляват ама ние сме ей така  Tired докато се върнат.
Забравих да ви пиша, че моето малко зверче счупи едното колело на
проходилката. Такива отсечки прави , че ми се изправя косата smile3511
Не го изпускам от поглед.

# 117
  • Бургас
Никол падна и сега е със синка под едното оче Sad
Седеше си на земята и се килна настрани и не се сети да се подпре на ръце
малкото дваненце Sad
След точно 10сек.беше забравила,че се е удряла,ама на мен ми е гадно Sad

# 118
Днес ставаме на 7 месеца  Laughing Почерпете се   Laughing

[/quote][/img]