Отговори
# 90
НИНА,най-накрая взех пакетчето.Тенк ю,ще имам да черпя,ама кога-ти ще кажеш.
Аз да не с еизхвърлям,ама сме почти готови.Аз си мислех,че имаме много неща,а то-едно бебе,2 тенждери и една голяма либоф.
А за книжката и четенето-такова четене не сме чели от както бяхме гаджета.Сега нали е сезона на четенето и.....Абе като нищо ще станем квартет без време,уж с кориците четем,ама знае ли човек newsm78 Mr. Green Laughing
Аз дадох жълтък на Хриси веднъж,домашно яйце,тя се оповръща,ще дам чак наесен.

# 91
Здравейте мами и малки слънца!Да ви се похваля,че от днес ядеме от млечна кухня  newsm44 и на Рая и хареса.Честит имен ден на Спас   ura

# 92
Във Варна кухнята е от 10 месеца  Cry
 Hug

# 93
Аз да не с еизхвърлям,ама сме почти готови.Аз си мислех,че имаме много неща,а то-едно бебе,2 тенждери и една голяма либоф.
А за книжката и четенето-такова четене не сме чели от както бяхме гаджета.Сега нали е сезона на четенето и.....Абе като нищо ще станем квартет без време,уж с кориците четем,ама знае ли човек newsm78 Mr. Green Laughing

Joy hahaha Joy hahaha smile3532 newsm20

Уф, и днес ме разсмя....

Нашата кухня няма изисквания - кой когато ще. Само дето правят и свинско чат-пат.

# 94
По повод зъболекарите - ние сме направо "ветерани" - днес й направиха четвъртата пломба, имахме гангрена, миналата седмица й отвори зъбчето и днес й го направи. Но нашата зъболекарка подарява всеки път по нещо - има един кош с разни дребни играчки, най-вероятно от магазин за левче и всеки път децата ровят из него и си избират играчка. Стимула си е голям, наистина...  Peace

# 95
Супер на такава зъболекарка и аз отивам  Laughing

# 96
  • София
Мегче, браво за подхода на вашата зъболекарка!

# 97
Много сте мили всички  Hug

Хайде една почерпка от мен за Spas

# 98
Вики, пу за мен алкохолецът Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 99
  • Бургас
Добър вечер прекрасни мои Hug
Ние днес се уляхме за поредан път,прибрахме се в 19ч-хихихих
Има и много сладурски снимки

А ето и още,ако ви се гледат красоти Flutter хихих
http://picasaweb.google.com/Nikoli29.09.2008/JijFJJ#5340926326005782690
Мегче браво за вашия зъболекар Peace
Вики за мен са бонбоните  Laughing да не заслабна Mr. Green

# 100
Неди,страхотен отбор сте заформили от сега.Браво на вас.
Каменце,как сте,не пишеш нещо? newsm78.Дано сте безпроблемни.Само ви мисля,ей.....
Аз съм готова,утре ми остана само кухнята.А майка ми утре ще вземе Хриси и ще я гледа уикенда,ние да се пренесем спокойно.За 7месеца и половина не съм оставяла Хриси за повече от 2-3 часа,а сега ми се е свило сърцето.Хем на майка си я оставям,знам,че ще я гледа идеално,и пак...Майки сте,предполагам ще ме разберете.Отивам да лягам,че утре пак отначало.Днес книгочетенето се отлага/за утре/. Mr. Green hahaha

# 101
  • Lovech
Привет и от мен. Денят не е добър, но въпреки всичко, честит имен ден на всички. Ние днес станахме на 8 месеца. Ето малко снимков материал - от тук до края http://www.snimka.bg/album.php?album_id=305856&pid=12562742

# 102
Май всички четете книжки тази вечер, luvbed, аз нали съм мома през работната седмица, правя колаж... #2gunfire
Да ви кажа за кошарата - надухме я най-после, много е готина, чак и аз влизах вътре, но е ОГРОМНА за нашия апартамент. Диаметърът е 137 см, то пише на кутията, но кой да чете... За голяма стая или на открито е идеална. Ако някой проявява интерес, може да я продам. Макар че я търсих доста време и с такова желание я взех.
Майлили и Мише, момичета, преминали сте през това изпитание много мъжки! Само здраве занапред!
Честит нов дом на сем. Музовски!
Неди, много хубави снимки, и много ти отиват тези всичките деца!
Vicky_s, потекоха ми лигите, благодаря за почерпката. Живо и здраво да е Спасчето!
Аз отдавна въведох жълтъка заради вит. Д - рахит- ала-бала - и много му се услажда на Митко, с малко кърма и вода разтворен. Но четвъртинка и само с пресни домашни яйца. Иначе от кухнята вземам супа и ядене - хапва ги по минимални количества, докато от пюре и кисел му се повдига. Вече го записах и за десерт, пък да видим, сигурно аз ще си подслаждам с него.
И последно: чие е детенце Теодор на октомври2008 - така пише на снимката  newsm78, Рая е на barzova, видях снимката в подписа й. А да пиша ли имената на мамите в колажа??
Хайде лека и сладичка, утре с нови сили!

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 23:25 от kali_k

# 103
Добро утро майчета.
Аз изпратих каката на екскурзия и сега се възползвам, че бебо още спинка.
Майлили радвам се , че всичко е вече зад гърбави - браво на Мишето.
Музовска с тези книжки да не изпълниш одата в последните и стихове  Laughing
Исках да ви кажа , че Митето не харесва пюретата на кухнята, те са ужасни.
Киселчетата си ги хапва, но почти никога нямат плод и аз добавям, а сигурно
няма да ми повярвате, но един ден картофеното пюре беше с банан. Сигурно
лелките са объркали баките Joy.
Неди много добре изглеждаш с този брой дечица, чудесни снимки и сладки бебета.
Бидапет честита ви месечинка, както  и на останалите бебоци, много сладки
момченца имаш.
Кали благодаря ти за труда   bouquet, пасираш ли храната от кухнята или Митето
няма претенции?
Хайде до после, че прекалих.

# 104
  • Бургас
Здравейте мили дами и сладки бебоци в деня на траур  Sad
Дано близките на загиналите преодоляеят мъкато по загубените
скъпи същества и намерят сили да продължат напред в живота  Sad
Поклон пред паметта им Flowers Rose Flowers Rose

Никол днес дтава на 8м