Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 804
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Втори път пелмени.
Продадено??? Laughing

# 31
Да ви издам, че вчера случайно видях Саша и изглеждаше страхотно!   bouquet Обеща /ако не и мине котка път/ да дойде на следващата среща!  Party
Да бе  Shocked Аз не вервам  Crossing Arms Много ни бяга по тъча и ще трябва некак си да си откупва благоразположение  Whistling

Joy Joy Joy Кое не вЕрваш, че изглеждам добре ли?  Mr. Green
С торта може ли да се откупя?  Wink

Че изглеждаш добре мацко отдавна съм го казала  Heart Eyes. Обаче не вярвам, че някой те е издебнал да те види  Mr. Green И моля, моля аз торта не ям - не ме изкушавайте  Naughty Ма ако требва ша си носа от вкъщи пържолите - въпроса е да се видиме  Grinning

# 32
  • София; Дружбето
шшшшшшшшшшш, има бременни Crossing Arms

# 33
шшшшшшшшшшш, има бременни Crossing Arms

И обикновени лакомии Mr. Green Саше, ела да сложиш край на мъките ни, за да спрем с предложенията Crazy

# 34
  • София
Споко, ще има за всички.   Peace
Днес съм се отнесла -  мъдря украсата на една торта за бала на сестра ми за утре. Ако се справя - ще ви се похваля със снимка.
Иначе, вий си знаете, винаги сте добре дошли  Hug Hug Hug
Ще ви сготвя квото си поръчате  Wink
Цвет, за теб - спешъл   chef

# 35
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 36
  • София, Лагера
Момичета, поканиха ме на интервю за работа... преди 2 седмици кандидатствах в пристъп на яд, а сега ме канят  Rolling Eyes и съм объркана  Rolling Eyes
 ooooh! баси патката съм!

# 37
Ноеми, нищо не губиш ако отидеш и видиш за какво става въпрос  Peace
А най-лесно е да откажеш.

# 38
  • София
Кой друг идва на пелмени у Саша тоя уЙкенд???...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Пу, Господ ме обича - навреме се прибрах от скитня!  Flutter

После, като си отворя едно винце ще мина да постискам палци за Симонка, да споделя, че сложих менингит А+С и да се пофаля от турнето из долината на дълбоките гащи.  Sunglasses

Айде, към 21-21.30 - по компютрите!  Hug Wink

# 39
  • София, Лагера
Ноеми, нищо не губиш ако отидеш и видиш за какво става въпрос  Peace
А най-лесно е да откажеш.
Мерси, Норче!  Hug Hug Hug

Аз уикенда съм пас - на тим билдинг на Трявна съм  Flutter

Ив, в 21 съм пред компа Wink

# 40
Кой друг идва на пелмени у Саша тоя уЙкенд???...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

newsm80  Mr. Green Плюс една "руска градска"   cook ,ако пожелаете. Wink

# 41
     newsm44  Днес записахме Алекс в градината.От есента е в 1 градинска група.
     Докато говорех с директорката и подписвах разни декларации,лелките и медицинската сестра му сложиха диагноза "непослушен" и ми наредиха да го стегна до есента,защото......честно казано не знам какво...... newsm78
     Как ще го стягам,нямам представа.Отдавна нямам отношение към думата "непослушен",според мен просто е безмислена.Няма непослушни деца,има възрастни,които не могат да се оправят с тях!(И аз често спадам към  това число  Embarassed )

# 42
  • при принцесите
     ...
     Докато говорех с директорката и подписвах разни декларации,лелките и медицинската сестра му сложиха диагноза "непослушен" и ми наредиха да го стегна до есента,защото......честно казано не знам какво...... newsm78
     Как ще го стягам,нямам представа.Отдавна нямам отношение към думата "непослушен",според мен просто е безмислена.Няма непослушни деца,има възрастни,които не могат да се оправят с тях!(И аз често спадам към  това число  Embarassed )

Мда, явно в градините трябва да ходят само "добри" деца. Онзи ден една приятелка ми обяснява как лелките в градините и се карали, детето и било непослушно, два поредни дни го наказвали, да вземели мерки. Много интересно, нали затова им ги даваме, да ги гледат и възпитават Rolling Eyes Кой знае и как ги наказват, ужас Shocked Вкъщи ще прекарват 2 часа сигурно за целия ден в приготвяне за градина и после приготвяне за сън.

# 43
  • София; Дружбето
Айде бе, как от един поглед решиха, че е непослушен. Миша я знаете каква е лудетина пък в детската е по-ниска от тревата. Всичко си зависи от възпитателя и детето, разбира се. Но докато се малки авторитетът лесно изпъква
И аз искам пелмени пъъъъъъ, ма знаете Люлин дей ми Mr. Green Шъ дам адреса ми пратите по пощата една порцийка

# 44
  Не знам,ДидиИм,уж педагози работят по градините,защо ли искат децата да са дресирани?
  За да те послуша детето,трябва да го заинтересуваш.Един педагог би трябвало да го знае по-добре от нас.А повечето педагози,като че ли се опитват просто да пречупят волята на детето. Tired

Общи условия

Активация на акаунт