Януарското дете, скоро на море ще пече дупе!

• 10 807
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Класирането за яслите излезе. Любо не е приет. Това означва, че няма да работя следващата година  Confused

# 241
Чстит празник на всички другарчета на моят разбойник. Нека усмивките не слизат от детските личица цяла година.

# 242
  • София; Дружбето
Честит празник на всички януарчета, техните братчета и сестричета и всички останали, които смятат, че имат празник Mr. Green
Времето ме саботира, но все пак отивам към Скай ситито на разходка

# 243
  • София
Честит Първи Юни на всички януарчета, техните братчета и сестричета!

# 244
  • София
Анджи,  Hug
много кофти за яслата  Confused. Доколкото помня свекърва ти не беше ли детска учителка  newsm78 (може и да бъркам  Embarassed) . Тук в София внучета на персонала, ползват големи предимства при кандидатстване. Дано се намери решение  Praynig

Аз днес висях на опашка в 120 у-ще и успях да запиша Йоана на летен лагер - занималня. Успяхме на косъм  ooooh!, от 160 записани ние бяхме 141 номер. Но днес на опашката явно не всички родители бяха дошли и получихме 83 номер при прием от 90 деца. Сега остава на Йоана да и хареса  Tired

В яслата днес изпратих мъжо със заявление, че искам Борис да посещава сборните групи и директорката му казала, че не се знаело дали ще има, защото нямало желаещи деца  #Crazy #Crazy. А не мен миналата седмица ми разправяше, че имало желаещи и няма да има място за нас  Close. Явно по всякакъв начин се мъчат да откажат родителите да водят децата през юли и август за да си почиват  #Cussing out #Cussing out.

# 245
Честит празник на всички дечица ! baloni
Честит Рожден ден на Dani Barabani !  bouquet

# 246

Честит празник на всички дечица!И малки и големи и на всички които все още съхраняват детското в себе си!С пожелания за здраве,милион усмивки и сбъдване на всички мечти! Wink

# 247
Анджи,  Hug
много кофти за яслата  Confused. Доколкото помня свекърва ти не беше ли детска учителка  newsm78 (може и да бъркам  Embarassed) .

Не бъркаш Simple Smile Но тя е в Свищов.

# 248
Честит Рожден ден, Дани!    bouquet
Стига си бачкала, ела да почерпиш Laughing

# 249

Дани ...   Grinning

Ман, много са ти сладки малките мъже  Simple Smile... Той и Цеци вече станал мъж, бре ...  Crazy

# 250
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЯНУАРЧЕТА И НА ТЕХНИТЕ БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧЕТА HugПОЖЕЛАВАМ ИМ МНОГО ЩУРИ И ВЕСЕЛИ ИГРИ  bouquet
Манана снимките ви са страхотни,Цеци и Веско са големи сладури.
А за детската градина ние сме подали молба,но чак средата на август ще разберем дали ще ни включат в 1 група,тъй като аз в яслата неискам да го записвам. Confused

# 251
Честит 1-ви юни на всички деца! Растете здрави, обичани и палави!

Dani Barabani, честит рожден ден!

ivonska, довечера задължително ще отворим по една бира или ще си сложим чаша вино, за да уважим празника.

Анджелина, гадно е това с яслите, но погледни от хубавата страна - ще имаш още една година да се радваш, гушкаш и гледаш как расте Любо.

# 252
  • София
....
Анджелина, гадно е това с яслите, но погледни от хубавата страна - ще имаш още една година да се радваш, гушкаш и гледаш как расте Любо.

.... и да пишеш активно във форума!  Sunglasses

Не е утеха, знам, но кризата ще отмине и ще се сдобиеш с по-читава работа.  Sunglasses Амин!  Hug

# 253
Да Simple Smile Аз принципно недолюбвам яслите.
Но градината чука на вратата, ей сега ще станат на три  Grinning
А на мен ми се работи, знаете как е  Mr. Green

# 254
  • Варна
Мерси на всички за поздравите и за това , че си спомняте за мен!

Аз яко съм се заровила в работата и ... лудница, ама няма как.
Зори са я приели в яслата, ама след цяла нощ на студа- щях да побеснея, ако беше иначе.

Поздрави и целувки на всички мъничета и техните майчета

Общи условия

Активация на акаунт