Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 316
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
И аз ги започнах тази сутрин с по три повторения.

# 556
Започнах  упражненията по препоръка на лекар преди 4 дни по веднъж дневно вечер след работа. Вчера ги направих и сутринта преди работа и вечерта.
Снощи успях да постигна за 1-во упр. - 13 бр,
                                           за 2-ро упр.  - 15бр.,
                                           за 3-то упр. -  21бр,
                                           за 4-то упр.  - 7бр,
                                           за пето упр. - 17бр.
Чувствам се добре, но имам болки в раменете и врата. Може би още е рано да правя и сутрин упражненията.

# 557
Доколкото знам, добре е да се правят по еднакъв брой всичките.
Щом първото ти е 13 пъти, нека и останалите са по 13!
Прави ги по веднъж на ден.
Бързаш ли за някъде Laughing

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 12:59 от птица

# 558
  • Карлово
Аз съм на 15 повторения. И все още имам болки във врата, когато правя 3-тия. Ще мине.

# 559
Ами някое упражнение ми е по-лесно, друго по-трудно(може и да пише, а да не съм прочела да са равен брой). Иначе бързам за работа от 8.00ч птицо бяла  Wink  bouquet Laughing

# 560
 Joy

Значи, ето още една причина да не припираш и да не се претоварваш Grinning

# 561
ооооооооох, а аз как съм несериознаааааааа.............
не ги правя всеки ден, все има причина
а като започна правя тибетските, 25 мин йога и 25 мин кючек/бели денс/ и се чувствам супер. Но това става през ден.
НО въпреки това съм се стегнала, и дупето, и корема Laughing

# 562
Здравейте момичета,
продължавате ли с упражненията? Аз както писах преди започнах отначало, без да бързам. В момента правя по 5 упражнения от 2,3,4 и 5 тибетец и 12 от първия. Чувствам се много по-добре от преди, когато ги правех наведнъж 21, без д съм започнала постепенно. Главоболието и болките в гърба отшумяха, но кръста малко ме наболява(вероятно причината може и да е в грижите по малката ми дъщеричка).

# 563
Здрвейте Simple Smile
Пропуснах само събота и неделя (полага се малко да помързелуваме;) Иначе правя по 15бр от всяко(както ме посъветва птица). Болят ме ...абе цялото тяло ме боли, но едва ли ще е само то петте упражнения ooooh!

# 564
 Hug
И аз продължавам да ги правя по 7 и по 5 пъти Бих могла да увелича до 12 първия Тибетец, но засега ще карам така, с по-малко повторения Няма никаква физическа промяна, психическа само - малко ми се влоши депресията, но аз си казвам, че това е лечебна криза и изчистване и така се справям по-лесно

Честит празник на всички - Архангел Михаил!   bouquet

# 565
Здравейте момичета,  bouquet
Аз продължавам, а вие? В момента, от новото броене съм на девет повторения на всяко едно упражнение.  Чувствам се добре, но понякога имам главоболия. Дано да е отпушване на енергийните ми канали.

# 566
Здравейте,
хубаво е да се правят всеки ден - убедена съм в ползата. Аз не успявам всеки ден, понякога се прибирам късно, понякога не се чувствам добре. Но не съм се отказала да вляза в ритъм, т.е. да ги правя по веднъж дневно, а ако имам воля и два пъти.
Но малко ме учудва, че като че ли няма някой, който да ги е практикувал година, две.

# 567
  • GYM
Здравейте,
хубаво е да се правят всеки ден - убедена съм в ползата. Аз не успявам всеки ден, понякога се прибирам късно, понякога не се чувствам добре. Но не съм се отказала да вляза в ритъм, т.е. да ги правя по веднъж дневно, а ако имам воля и два пъти.
Но малко ме учудва, че като че ли няма някой, който да ги е практикувал година, две.
Аз ги практикувах повече от година, всяка сутрин, без изключения Peace Прекъснах, защото започнах да практикувам йога всяка сутрин Simple Smile

# 568
Здравейте, каде мога да проччета подробности за това

# 569
Здравейте, каде мога да проччета подробности за това

gerganaihtimanova , БГ мама предлага опцията "Проверка правопис" Simple Smile
 За петимата тибетци има много информация в интернет(книга, мнения), включително и видео на упражненията. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт