Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 310
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • Карлово
На предната страница съм дала линк към книгите. Виж ги. Peace

Колежки, не пишете, това означава ли, че не правите ритуалите. Вече са ми много отегчителни. Никакъв резултат не виждам, май ще оставя мързелът да победи. ooooh!

# 571
Какъв резултат очакваш???

Правя ги от началото на годината, почти всяка сутрин.
За мен са приятна сутрешна загрявка/раздвижване - не очаквам да ми се опънат бръчките или чудодейно да отслабна.
Приеми, че го правиш за забавление, без очаквания  Peace
И не говори за мързел - отнемат точно 5 мин  Wink

Всъщност от доста време не съм имала схващания във врата, кръста или гърба.
Не знам дали се дължи на тибетците, но преди доста често ми се случваха.

# 572
  • Карлово
Какъв резултат очакваш???

Всъщност от доста време не съм имала схващания във врата, кръста или гърба.
Не знам дали се дължи на тибетците, но преди доста често ми се случваха.
Поне болки във врата да нямам. Като си помисля как претупвам третия. Тонус, енергия, знам ли - нещо дето да ме кара да скачам от леглото и да с втурвам да правя тибетци. А пък аз само да не прекъсвам почнах да ги намалявам. Сега съм на 17. Confused

# 573
Аз съм на 7 повторения все още. Доста ми тежат кг и ми е трудно да увелича. Имам усещането, че съм се вталила малко.  Flutter
Имам едно питане - аз правя едно повторение с едно издишване и вдишване. Трябва ли да го правя с повече издишвания и вдишвания? В смисъл да задържам повече и да дишам нормално ?

# 574
  • Карлово
Аз съм на 7 повторения все още. Доста ми тежат кг и ми е трудно да увелича. Имам усещането, че съм се вталила малко.  Flutter
Имам едно питане - аз правя едно повторение с едно издишване и вдишване.
Така мисля, че е правилно.

# 575
Благодаря. Peace

# 576
Правя упражненията от две години,като пропускам първия от осем месеца.Чувствам се страхотно,има видима разлика във външния вид и излъчването,което прави впечатление на околните.Правя по девет броя-веднъж сутрин.

# 577
  • Горна Оряховица
veselana 13 , поздравления за постоянството!
Првз тези две години винаги ли само по девет повторения си правила или са варирали бройките?

# 578
veselana 13, поздравления и от мен!
Аз също в момента съм на 9 повторения.

# 579
  • София
Момичета, благодаря че ме подсетихте, та да започна да ги правя!

Сутринта направих 9 повторения. Но да ви питам как ги правите - по веднъж на ден
или може сутрин и вечер?

# 580
  • София
Такааа, понеже никой не ми отговори, аз взех и ги направих и вечерта.
Споделям опит, в случай че някой се вълнува от същия въпрос. Та направих ги аз и получих такъв прилив на енергия, че до 2 часА не можах да мигна.
Така че оставам на изпълнение само сутрин от 10 повторения. Очаквам резултата....

# 581
  • Карлово
Аз само сутрин ги правех. Сега почивам. Laughing
Ама ако държите на по-голяма масовост ще продължа.

# 582
 welcome Ледена соната Hug

Прави си ритуалите сутрин Peace Аз съм ги правила понякога вечерта и също съм имала проблеми със съня Simple Smile сутрин ми е екстра да започна деня с тях, чуствам се много енергична и тонизирана Wink

# 583
Здравейте,
искам да ви попитам къде бъркам. Правя ритуалите от август. От преди няколко месеца попаднах на темата тук и разбрах, че бъркам като съм започнала да ги правя по 21 от самото начало. Започнах с по 3,5,7,9...и така до 15. Първите няколко дни се чувствах добре, но след това все съм изморена, от няколко дни имам доста силно главоболие. Като цяло  не се чувствам добре. Вече 2 дена не ги правя изобщо. Моля ви, тези от вас който имат опит, посъветвайте ме, как да продължа. Дали да ги спра за известно време(до сега не съм пропускала по-вече от 1ден) или да ги намаля? Благодаря ви предварително!

# 584
  • София
peggy  bouquet Hug

И аз мисля, че само сутрин ми е достатъчно. Да споделя, че ги правя едва от няколко дни с 10 повторения и вече усещам резултат. Като положителен ефект отчитам прилива на енергия, който ме обзема. Днес дори минах без следобедното си кафе, просто забравих за него, защото нямах нужда.
Но да видим как ще е по-нататък.....Все пак и за този ефект ще съм доволна, с оглед на предстоящата пролетна умора  Laughing

Здравейте,
искам да ви попитам къде бъркам. Правя ритуалите от август. От преди няколко месеца попаднах на темата тук и разбрах, че бъркам като съм започнала да ги правя по 21 от самото начало. Започнах с по 3,5,7,9...и така до 15. Първите няколко дни се чувствах добре, но след това все съм изморена, от няколко дни имам доста силно главоболие. Като цяло  не се чувствам добре. Вече 2 дена не ги правя изобщо. Моля ви, тези от вас който имат опит, посъветвайте ме, как да продължа. Дали да ги спра за известно време(до сега не съм пропускала по-вече от 1ден) или да ги намаля? Благодаря ви предварително!

Ms Dedlock, тук има по-големи специалисти от мен и практикуващи отдавна, но според мен
неразположението ти, едва ли се дължи на тибетците. Зная, че когато се правят, не е хубаво да се насилваш или да изпитваш болка, т.е. правят се без напрежение,а натоварването се увеличава
бавно и постепенно. Може би не е трябвало да се изсилваш от началото. На твое място сега аз бих продължила с максималната минимална бройка, с която се чувствам добре. От практиката ми по йога заная, че по-малко пъти , но редовно, е за предпочитане пред нередовното практикуване.
Сподели после какво си предприела и успех Peace

Общи условия

Активация на акаунт