Петимата тибетци - ритуали за младост, жизненост и добра форма - 2част

• 92 082
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Аз също не съм спирала около 2 месеца,но не виждам някакви промени.Има дни в който не ми се прави нищо,чувствам се много уморена сутрин,но и аз съм желязна - не пропускам.Килограмите ми не са мръднали въобще,даже имам чувството че съм качила.Но смятам че за да има ефект трябва да се правят поне половин година,нищи не става с медец - два.Другата седмица заминавам на море и мисля да ги правя сутрин рано на плажа.То идеята ми е и да се върна с някое друго кило по-малко.
Аз се въртя 15 пъти,а другите ги павя по 12 пъти.
Весел уикенд на всички тибетки и не се отказвайте.В книгата май четох че полковникът се е подмалдил след 4 - 5 години упражнения. Laughing

# 211
 smile3525

Много благодаря за поздравленията  newsm03 ...,ама си ги заслужиииииих  newsm48

Тибетците са лек за всичко ,но не е нужно да се прибързва. Подмладяването не е цел, а бонус.
Силната енергия е основното послание на Ритуалите.Силата е в самите Вас и само  вие сте в състояние да я накарате да работи и да прави добро.Да , Тибетцие могат да провокират някои болежки / жлъчка ,китка , длан / ,но това е по-скоро очистителното им действие.Радвам се ,че сте разкарали линийките с килограмите  Grinning. Те не са нужни никому,защото и 50 кг. да си ,ако не харесваш онова ,което виждаш в огледалото, ще трябва да се опиташ да промениш душата си.
Ше тибетстваме до Третото пришествие , а след това ще продължим  smile3521
ЕЙЙЙ и да не забравяте ,че има и шести Тибетец !!!
Бях Ви обещала последния ритуал ,който е завършващ серията ,но ще го пусна и опиша ,когато намеря подходящо видео / за вечно неразбралите  Laughing/
Сега отивам да наритам и мнекенките,че са се отпуснали newsm48

Последна редакция: сб, 11 юли 2009, 10:51 от LADY_13

# 212
Два дена пропуснах - през уикенда не мога да се наглася да ги правя и това е. Много ми е трудно, защото общият режим е нарушен.
Днес поднових - заранта направих по 7, вечерта ще допълвам с поне още толкова.
Много добре ми се отразяват преди сън - спя много дълбоко и сравнително спокойно. А от това определено имам нужда.
По план тази седмица трябва да съм на 15, но най-вероятно ще остана на 13 повторения.

# 213
И при мен през уикенда е трудно  Blush. А напоследък всяка сутрин се боря със себе си за да ги направя... и правя минимален брой - 3 до 7, а вече трябваше да съм на 15 повторения... Незнам защо така се получава  Rolling Eyes.

# 214
ЪЪЪЪ ,то и аз излязох от ритъм в неделя,та направих само 11 ,но вече съм на 21 и продължавам. Утре пускам " седмия "тибетец и мисля ,че ще е интересно за всички да го практикувате Grinning
Luisalote , мила ,... Асса..., случва се едно да правим , друго да мислим , а трето и четвърто да се получава . Затова просто се отпусни и слушай тялото си ! То е най-добрият ти съветник   bouquet
/ най-труден ми беше четвъртият тибетец  Wink Докато науча дупето си да не ми пречи -ГОЛЯМ зор  Embarassed Амаааа не му се дадох  Twisted Evil/

# 215
  • ул. "Мечтание"
Аз съм вече на 8 повторения. Чувствам се супер!  Crazy Hug

# 216
Днес направих 15 и съм добре, определено.
Вчера не успях да допълня, уви.

# 217
Поздрави на всички упорити тибетци по душа, които работят за своето постоянство. Да се включа и аз по темата  Laughing
Търсих за сестра ми да и покажа за какво става въпрос и попаднах на тема.Правя упражненията близо два месеца, съчетани с други леки упражнения преди това за раздвижване и самомасаж.
За подмладяване е още рано да кажа дали има промяна, но в тонуса ми определено. Независимо колко ми е трудно да стана, след това денят ми е зареден и усещането за жизненост е много приятно.
Определени съм смъкнала и килограми,но не съм се теглила за да видя колко, просто по дрехите преценявам.
Пожелавам успех на всички и както пише Свами Шивананда -не е важно какъв ефект искаме да постигнем, важно е нашето постоянство.
Така че да бъдем постоянни.
Светъл ден на всички  Hug

# 218
  • близо под тепетата
Момичета и аз се включвам тук  Peace Laughing
Днес за трети път ги правих, но всъщност е първи Joy  предните 2 пъти бяха миналата седмица.

Аз ги карам различни повторения.Грешка ли е? В смисъл въртене-21, краката(но не на 90 градуса)-21 и третия тибетец-21, но другите са ми различно- около 10 бройки. Трябва л ивсички да са един и същи брой? Thinking

Преди 2 години се занимавах с йога(асаните по-скоро, не от сорта на хата йогата Simple Smile ), но не за дълго, щото групата ни се разпадна. И честно-след упражненията се чувствах изцедена, но после бях пълна с енергия! Липсва ми това усещане и затова реших да пробвам тибетците.Йогата ми отнемаше повече от час и половина, а тук за половин час максимум и всичко свършва Simple Smile Както и да е. Ще продължа с тибетците, колкото мога Simple Smile

bouquet Hug  bouquet

# 219
Здравейте ,
Различните повторения не са проблем. Всеки ги прави както му е удобно и колкото сили има.
Аз предпочитем равния брой повтотения по една много основателна причина ,а именно , че трябва равномерно завихряне на енергията , за да може по-лесно да се преодолеят моментите на слабост. Мъъъничко затруднения срещнах с четвъртия тибетец ,но той си е такъв - леко темерутест ,инатлив ,но много полезен.На моменти ужасно  ме нерви ,но мисля ,че ще преодолеем окончателно различията си / не, че вече не сме ги преодоляли  Wink /, когато задничето ми достигне до желаните от мен размери  Grinning.
Аз също правя отделни асани ,а не цяла програма йога . Едната причина е ,че нямам време , а другата е ,че Тибетците / с някой допълнения / ми дават всичко ,от което има нужда организмът ми, при това само за половин час , заедно с дихателните упражнения.
Вчера гледах в " На кафе " ,една перфектна демонстрация на седмия тибетец / ще ми позволите така да го кръстя / ,от една млада дама ,инструктор по йога. Тя демонстрира заедно с това и шестия тибетец и крокодилските упражнения ,които аз смятам за много полезни.
Тъй като в моментна нямам в себе си книгата ,за да дам подробно описание на седмия тибетец, ще го направя утре , като ще обясня и защо е изключително полезно неговото практикуване.
Целувки за всички   bouquet

# 220
Лейди, както винаги ни заинтригуваш. пиши за 7мия задължително.
какви са тези крокодилски упражнения? сподели малко.

# 221
  • близо под тепетата
Лейди, както винаги ни заинтригуваш. пиши за 7мия задължително.
какви са тези крокодилски упражнения? сподели малко.

LADY_13,  и аз като tansu се зачудих Laughing но каза, че утре ще пишеш,затова ще чакаме Whistling Mr. Green
Крокодилските упражнения ми звучи интересно.(напомня ми сутрин като се събуждам как се прозявам като крокодил hahaha)

# 222
В съседната тема за йога има информация.

# 223
  • София
запис Simple Smile

# 224
Здравейте ,тибетки !
Тъй като съм нередовна както в упражненията, така и в други начинания,мисля да предам темата в сигурни ръце. 

И понежеLADY_13 e една от най-компетентните и редовни участнички, имам честа да и предложа тя да продължи да води темата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт