Септември '09 - 23

• 10 572
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
Момичета, аз ви изоставям!
Приятна вечер на всички и не прекалявайте с черешките!  Joy

До утре!

# 91
  • София
Миринда, изчистих я, вече приемам поща  Grinning

# 92
здравейте момичета!да ви попитам на някои от вас  да им тече кръв от носа.на мен ми се случва.понякога имам кървави сополки в нослето или сутрин се случва да да ми се стече по гарлото  малко храчица с кръв? на някоя да и се случва подобно нещо?

# 93
Ianita28, не съм се снимала, но може и това да направя. Мъжът ми се прибра от Белград и за първи път забеляза, че съм била на фризьор. Освен да го накарам да ме щракне за идеята и да се изтипосам да ме видите. Стана много приятен шоколадов цвят.

LaDiDa, дано наистина малко съм омаяла мъжо с прическата.  Wink Утре ни е годишнината и вечерта ще излезем само двамата, дано нещо не ни попречи, иначе съм осигурила баба за вечерта.  Blush Относно кризисното положение в страната ни и аз се притеснявам, но това няма да помогне. По-добре да не мислим за това, все някак ще се оправим, дано поне мъжете ни не останат без работа. В този смисъл дано съпругът на Горска китка скоро си намери работа, за да бъдат и двамата спокойни.

Atrakcia, мога и аз да ти отговоря. Щом си карала Варицела, то имаш доживотен имунитет, така че дори малкия да се разболее, няма страшно за теб и бебето. Аз например не съм я карала, дори си пуснах изследване за антитела, за да съм сигурна, но въпреки това малката ходи на детска и е напълно възможно да ми донесе някоя шарка. Според док щом съм след петия месец, опасността за бебето вече не е толкова голяма, ако се разболея сега от Варицела. Въпреки това се моля да не ми се случва.

# 94
  • Бургас
Ianita28, тези схващанеия на прасеца се наричат крампи и е нещо нормално по време на бременност. И на мен ми се случва често и наистина е ужасно болезнено и неприятно. Но лек за тази работа няма. От опит казвам! Всъщност има- раждането е лекарството!  Mr. Green

Ето и една тема от форума по този повод: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375870.0

# 95
Здравейте момичета,

аз имам проблем. Утре съм на преглед при Марков, а не знам адреса. Сайтът не работи и няма от къде да намеря информация. Може ли някоя от вас, която вече е ходила да ми даде адрес моля?

А колкото до кръвта в носа, при мен си е редовен номер. Има едни кремчета със морска сол и спрейове, Стеримар, Низита (не съм сигурна за имената). Те помагат да не се изсушава толкова лигавицата и да не кърви носа толкова.

Kiarra, честита прическа.  Simple Smile

Днес бяхме в Шейново с Цвета, на мен ми е за първи път и доста се впечатлих от родилната зала  #Crazy , особено от жената в предродилна зала  Shocked. Иначе беше интересно де, видяхме бебенцата...  Crazy

Mr. Green Поздрави на всички   bouquet

# 96
тва за кръвта от носа и кървавите сополки,чудя се дали да ида на лекар уши нос гърло да ме прегледа,за д ами кайе защо се покучава.Притеснявам се.А вие чувствате ли си коремчетата изпалнени,аз имам чувството че ще ми се прасне Simple Smile

# 97
Ето ми прическата от днес:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=12528446
Не че е нещо по-различно от преди, но си освежих доста цвета, че от последното боядисване няма и помен.

ksantipa, за съжаление не знам адреса на клиниката на Марков, не съм ходила при него. Дано някой се включи с инфо по въпроса. А за Шейново - радвам се, че сте отишли с Цвета. Ден на отворените врати ли е имало? Сигурно е било доста интересно, ти там ли ще раждаш? Аз също мисля да посетя Деня на отворените врати в Тина Киркова, но може би по-натам. Въпреки че с предната бременност ходих, сега ми се иска пак да отида, все пак да видя дали има някаква промяна.  Laughing

fyrty, според мен няма нужда да ходиш на УНГ, съвсем нормално е да ти тече кръв от носа брез бременността. Но ако си решила - отиди.

За крампите, аз също получавам нощно време. Наистина е много болезнено, но на мен ми се случваше и преди да забременея. Просто изпъвам силно крака и чакам да мине, но е много гадно.

Отивам да приготвям вечерята, че Хриси явно не е наяла добре в детската и вече няколко пъти ме пита кога ще ядем.  Joy До после!

# 98
  • Бургас
Здравейте момичета,
аз имам проблем. Утре съм на преглед при Марков, а не знам адреса. Сайтът не работи и няма от къде да намеря информация. Може ли някоя от вас, която вече е ходила да ми даде адрес моля?

Това намерих  в Нета: Мобилният телефон на д-р Марков е: 0899 130 550; адреса на кабинета му е: ул. Алеко Константинов 17, вх.А,ет.1, ап.2.

kiαrrα , супер си!!!  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 17:59 от LaDiDa

# 99
kiαrrα , честита прическа мила и много романтично изкарване в четвъртък Hug

fyrty, не се притеснявай за това кървене, по време на бременност капилярите отслабват и е нормално да ти тече кръв от носа - и на мен ми тече от време на време.

И аз мисля да ходя на "Ден на отворени врати" в Тина Киркова юни месец - на 17-ти.

# 100
Благодаря ви момичета!  Heart Eyes

vesita007, ами да вземем да отидем заедно, че и без това не ми се ходи сама. Само че и сега ли става с предварително записване, че хич не съм в час. Ако трябва да се обадя и да се запиша. От колко часа е?

# 101
Здравейте отново!Аз чак сега се прибирам от сутринта!Вече крака не ми останаха от ходене.Доста парички похарчих,но съм доволна!Купих си много готини чехлички,на малкия много сладурски бермуди,намерих си и черешки по 2лв килото.Една голяма торба напълних.И доста други по-дребни неща си взех!
[
b]Veny Fly[/b],добре дошла!Леко бременеене!И моят термин е за 30.09.
Pocahontas,моите болнични досега,винаги ги изплащат на време,дори все на една и съща дата.Може би счетоводителката на твоята фирма не ги носи навреме.Понякога това е причината за закъснението!
Киара,честита прическа и пломба newsm62
Деси,честито момиченце!
Атракция,за теб не е опасна варицелата ако си я карала,но за бебето има риск до 3месец,ако не се лъжа.Най-добре се консултирай за всеки случай!
Fyrty,кървенето от носа и венците е нормално по   време         на бременност.Не се шашкай!

# 102
Благодаря ви момичета!  Heart Eyes

vesita007, ами да вземем да отидем заедно, че и без това не ми се ходи сама. Само че и сега ли става с предварително записване, че хич не съм в час. Ако трябва да се обадя и да се запиша. От колко часа е?
Със записване е - 2-3 дни преди това, като дойде време ще се обадим и ще ходим, за часа ще проверя допълнително и ще ти пиша на ЛС. Simple Smile

# 103
Мерси за отговорите, много сте бързи  Simple Smile

Иначе уж към Шейново съм се запътила, ще видим какво ще става. Аз ходя на ЖК там, но честно казано не се съсипват да ти обръщат внимание  Grinning

# 104
Със записване е - 2-3 дни преди това, като дойде време ще се обадим и ще ходим, за часа ще проверя допълнително и ще ти пиша на ЛС. Simple Smile

Супер, значи ще се запишем за тогава. Ще чакам да ми пишеш на ЛС подробности.  Hug

ksantipa, ами щом си ходиш в Шейново на ЖК, наистина по-добре раждай там. То никъде не се съсипват да ти обръщат внимание, но аз вече не се впечатлявам от тези неща.  Tired

gorbi, ами то и пломбата си ми е придобивка!  Joy Да не говорим, че е доста по-скъпа от прическата.  Mr. Green
На теб честити чехлички, а на малкия - честити му бермудки. Радвам се, че си доволна от покупките си.  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт