И измина си година, откакто февруарчета засмени бяха сътворени!

• 11 236
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Оки Иве 9 на Фантастико и според това какво мине на спирката ще преценим.
Някои 102 стават,зруги не:)
Айде до утре надявам се да се съберем повечко хора:)

# 271
  • София
Лелеее, днес чета от сутринта и тъкмо ми остане едно мнение до края и или малката се оказва гладна, или излизаме на разходка, или обядваме, или не знам си какво и после айде пак чети...  ooooh!

А толкова мъчно ми става всеки път, когато прочета за нечии трудности... Едно че вече не сме "просто познати", второ че 99% от историите ви по един или друг начин са се случили и на мен и не на последно място хормоните все още бушувяат в мен, та честичко си поплаквам.
Въобще тази тема с доста мъка е натоварена, но както казват хората - споделена мъка - половин мъка!!!

аз само с две думи:
  • вчра се напих за пръв път Simple Smile Гледахме финала с милото и аз изпих 2 бири и така ми се замота главата, че си припомних тийнейджърските години Simple Smile
  • малката днес доста слузесто ачка... това е заради моята диета с овесени ядки сутрин. И искам да ви попитам дали тази слуз им вреди на бебоците, боли ли ги и т.н. Защото аз знам че не  едруг проблем - ов. ядки са, тя си е щастлива, но все пак...

толо, не мисля че правилно си отчела наддаването... може предния път да си я теглила с пълно стомахче, а сега - с празно.. Щом си пишка и ака детето въобще не смятам че има проблем, но най-добре е да се провери наистина
iglikalika  и при нас имаше проблем с често повръщане след хранене, което обаче беше съпроводено със супер задавяне /почти на всяко хранене/, което ми отвличаше вниманието от повръщането. Но аз реших проблема като си я хранех когато тя иска, но не повече от 15 минути. Започна да се храни по-често, но вече /може би месец вече да е минал/ не повръща и един куп други "подобрения" има. Мисълта ми е, че най-добре е да слушаш себе си и бебко, но има резон и в режима. най-добре може би ще е да направиш нещо по средата на това което е било до сега и режима който ти препоръчват... може би трябва да се опиташ да разграничиш гладния плач от всички други видове  newsm78 и го храни само тогава... А това с рекаленото наддаване и на мен ми е странно  Peace
Диде, какво стана? МОля те, пиши спря ли кървенето? Как си?
Дая, при вас всичко наред ли е?  Praynig Praynig Praynig
Хамелионче, честито зъбче Simple Smile Аз пък все си мислех, че първото зъбче ще е на .... Zabche  Laughing

# 272
Сладурки, приятна среща утре - аз съм още извън София, а вече много ми се искаше да ви видя!
 Hug Hug Hug на всички!

# 273
Предложения за заглавие на нова тема ? newsm78

# 274
Мами,утре щяло да е ветровито и дъждовно...Та сутринта пак трябва да преценим става ли за разходка Thinking Дано не ни се провалят хубавите планове!

Янаст,моето бебе не е наддало нито грам за 23 дни..Иначе си пишка,по два пъти дневно се изхожда,кърмя я изцяло на поискване,включително и нощем,и като цяло е спокойна и си спи.. newsm78 Не е боледувала..и не изглежда заслабнала.Мерих я на нашия ел.кантар преди 23 дни и вчера... Sad

# 275
Май си отминава вече и с първо зъбче се сдоби февруарското човече!
Какво ще кажете за това ?

# 276
Здравейте мами,
честити месечинки на порасналите вече бебковци!
Честито ни и първо зъбче Heart Eyes
Мартеничка честити изпити
Гея, мила да ти е жив и здрав рожденика! Много мъчно ми стана като прочетох какво е казал доктола, и си мисля че е искал да го стресне малко и нещата не са толкова страшни, много  Hug от мен и Криско!
Диде дано всичко е наред и бързо да забравиш неприятните изживявания Hug А за свекито направо не ми се коментира #2gunfire
Ние днес бяхме на консултация, та Криско е 6,400/700гр е наддал/ и 60см/3см повече/. Продължаваме по 4 капки вигантол, че фонтанелата ни е много голяма. Педи каза да започна с плодови пюрета да го захранвам, а пък аз от няколко дни му давам по малко картофено пюре. Та сега се чудя какво да правя, ама май ще си продължа с картофа newsm78
А за конкурса "малки работи" ето ни и нас, май водиме класацията Laughing

Това е седмица и половина преди да ни изпишат, а следващата е от първите дни вкъщи

Това е от нас, спокойна вечер Hug
P.S. Заглавието е супер Heart Eyes
Абе знаех си че забравям нещо, та биха ни и втория пентаксим, помрънкахме малко ама бързо ни мина, та това е Heart Eyes

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 20:26 от toni_83

# 277
  • София
Момичета, аз май съм болна... Много ми е зле. Ама според мен това е от недоспиване. Така че утре не ме бройте, едвам пиша... Sick

# 278
Карбо, температура мисля няма вече, но още е киселяк, крачето е надуто, пак сме с разстройство, аз снощи четох такива неща за странични реакции от ваксините, че ми идеше да се  #2gunfire

# 279
Толо, наистина може нещо да не е отчел добре кантара-изчакай още няколко дни и претегли пак... Дано да има разлика! Но ако Раличка е наддавала повечко първите месеци може сега да взема по малко да наддава...

# 280
  • в сърцето на един мъж...
Толо, ние имахме същия проблем - моя кантар не отчиташе наддаване, а на кантара в кабинета отчете, че е качила 340 гр. за две седмици. Аз се поболях да се притеснявам. Обади се на доктора си и се разберете да я претегли. Ако е електронна везната може да е проблем, защото мърда много бебето.Не бързай да се шашкаш. Hug

# 281
  • София
Ох, аз си поревах хубаво... Имам 38 градуса. Според вас може ли да е от преумора или е вирус? Много ме е страх да не съм заразила Йойо... Cry Cry Cry

# 282
Ох, аз си поревах хубаво... Имам 38 градуса. Според вас може ли да е от преумора или е вирус? Много ме е страх да не съм заразила Йойо... Cry Cry Cry

Може, като не си спала толкова дни..то се натрупва. Недей да плачеш и да се стресираш излишно, мисли за млекопроизводството Laughing Flutter
Слагай маска на устата като си покрай бебо и наблегни на повече пресни  плодове, зеленчуци и почивка Hug
Бързо да се оправиш! Heart Eyes

# 283
Диде кажи какво стана с кървенето? нормализираха ли се нещата при теб?

Доре една вечер бях с 38.4 и кърмих Йоан, нищо му нямаше на него. Мисля, че моята температура тогава беше от недоспиване, яка преумора и млако студен вятър.

Момичета от утре реших да почна диетата на Скарсдейл. Дано има резултат, че иначе лятото незнам какво ще обличам. Днес извадих летните дрехи и направо се отчаях.  Confused

Аз мисля, че бебетата почват да наддават по-малко вече. Сутринта и аз мерих Йоан на ел. кантар като първи изтеглих себе си, а после двамата. Та резултатът е 200 гр. за 20 дни.
Но в началото на другия месец ще видим какво ще покаже кантарът на педито.

Момичета имате много поздрави от бульовчето. Тя е добре и се надява скоро да се включи в някоя тема.

# 284
Честити месечинки на бебчетата! Да са живи и здрави!

Гея, да е жив и здрав мъжа ти! Още много много години да ви радва и обича!  nbirthday

Ох, мами,аз много загазих!  Мамка му!  #Cussing out Оказа се, че при взимането на биопсията се е спукал някакъв кръвоносен съд и тече на фонтан! Цял ден ходя по кабинети и всички се чешат по тъпите глави   newsm78 и се чудят какво да ме правят! Горяха ме, мазаха ме с нещо, пръскаха ме с някакви препарати, нищо не може да спре кръвта. Сложиха ми някаква гъба (прилича на кухненска) и марли (навити като тампон) и ме изчакаха да видят дали ще спре. След два часа ги махат, а аз тека още по-силно. Решиха да ме пращат в болница, за да ме шият (вече последен вариянт), но аз отказах. Казаха, че е много опасно,защото губя много кръв и не могат да ме оставят така. Та, ще изчакат до утре в 13,30ч  и ако продължава така (което е най-вероятно), ще ме шият. А ако през нощта започна много да кървя, да тичам в спешното на Майчин дом.
Защо ли ми трябваше да правя тая тъпа биопсия! Cry Какво си докарах на главата! Това се случвало на един на милион, е аз съм тоя карък единия от милион! Как мразя да ходя на гинеколог, леле, как ме е страх! Цял ден рева!

И сега е момента да похваля мъжа си! Милия ми, той, душица златна! Цял ден е с мен и детето, идва, взима ни от къщи, води ме на доктор и чака пред кабинета с детето, после ни прибира. След два часа пак същото! Толкова ми е добричък! Да ми е жив и здрав!

Общи условия

Активация на акаунт