Някои 102 стават,зруги не:)
Айде до утре надявам се да се съберем повечко хора:)

Гледахме финала с милото и аз изпих 2 бири и така ми се замота главата, че си припомних тийнейджърските години 
и го храни само тогава... А това с рекаленото наддаване и на мен ми е странно 

Аз пък все си мислех, че първото зъбче ще е на .... Zabche
Дано не ни се провалят хубавите планове!
Не е боледувала..и не изглежда заслабнала.Мерих я на нашия ел.кантар преди 23 дни и вчера...

от мен и Криско!
А за свекито направо не ми се коментира 

Оказа се, че при взимането на биопсията се е спукал някакъв кръвоносен съд и тече на фонтан! Цял ден ходя по кабинети и всички се чешат по тъпите глави
и се чудят какво да ме правят! Горяха ме, мазаха ме с нещо, пръскаха ме с някакви препарати, нищо не може да спре кръвта. Сложиха ми някаква гъба (прилича на кухненска) и марли (навити като тампон) и ме изчакаха да видят дали ще спре. След два часа ги махат, а аз тека още по-силно. Решиха да ме пращат в болница, за да ме шият (вече последен вариянт), но аз отказах. Казаха, че е много опасно,защото губя много кръв и не могат да ме оставят така. Та, ще изчакат до утре в 13,30ч и ако продължава така (което е най-вероятно), ще ме шият. А ако през нощта започна много да кървя, да тичам в спешното на Майчин дом.
Какво си докарах на главата! Това се случвало на един на милион, е аз съм тоя карък единия от милион! Как мразя да ходя на гинеколог, леле, как ме е страх! Цял ден рева!Препоръчани теми