Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 534
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Bili_bili, би ли  Joy ми казала какви са тези хапчета, съвесими с кърменето. Може ли да ми дадеш името им?
Момичета, благодаря на всички за милите думи.
Мини, принцесите са уникални!  Heart Eyes

# 136
Да, и на мен ми стана любопитно за тези хапчета. А и Патилина спомена за такива.. Явно само в цивилизованите държави ги има?  newsm78

Айде на мачааааа  football Аз егати и жената дето съм  ooooh! Таткото замина, малкият мъж заспа, пък аз мач ще гледам  Crazy

# 137
Ман-чес-тър Ман-чес-тър Ман-чес-тър Ман-чес-тър Ман-чес-тър

# 138
Hug Flutter Много благодаря за похвалите за моите красавици, всички обичани деца са красиви  Flutter за това от лицата на нашите тук лъха такова спокойствие и нежност- всички много си ги обичаме
Свате- Никон е фотото, Д40-ка
като за непрофесионалист като мен си е ок  Whistling

Спирала и аз ще слагам- благодаря съм вече на 2то процента дето ни ги даваха за естествено зачеване
моя доктор каза поне 6 месеца след раждането

# 139
С колажа за първа страница стигнах до тук :
(който не си вижда чедото да ми каже , но вече виждам само бебета  Mr. Green  )

/п.с. и ако някой го види два пъти- пак да ми каже  Mr. Green

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 22:26 от stelaTa

# 140
Сигурно тези хапчета са моно-нам-си-кво-си. Доколкото знам, хапчетата съдържащи само прогестерон, без естроген, се изписват на кърмачки и уж няма проблеми. Но аз лично не бих променяла хормоналния баланс на организма си. Нещо ме притеснява в това. А и докато кърмя май още повече ме е страх. Но това е само мое мнение.
Странични ефекти:
Цитат
Progesterone can cause several Side Effects. Headache, breast tenderness, diarrhea, vaginal discharge, and problems with urination are some Side Effects that tend to be transient. If these persist, a woman taking Progesterone supplements should tell her doctor. Some people taking Progesterone may experience dizziness or drowsiness. Progesterone should therefore not be taken before driving or operating heavy machinery. Other Side Effects may be more serious, and if they occur, a woman taking Progesterone should contact her doctor immediately. Because Progesterone causes increased blood clotting, it can contribute to a heart attack, blood clots in the lungs and legs, or even stroke. Some signs of such serious Side Effects are chest pain, blurred vision or loss of vision, numbness or tingling in the arms or legs, and sudden shortness of breath. Other serious Side Effects that warrant immediate medical attention are unexpected vaginal bleeding, breast lumps, migraines, and uncontrollable shaking.

# 141
Разпознах си младежа в колажа  Mr. Green

Аааа искам си лентичкатаааааа в подписа!!! Къде пък се е затрилааа....

# 142
Мини, много са сладки принцеските.
И аз искам момиче, ама другия път. След 2-3 години сестичка ша трябва да правим. Ако стане де, че те докторите и за Никола казаха, че не може да стане, ама ей го, на.

Аз спирала няма да сложа по никой начин. Помня майка ми като си беше сложила спирала....ей, по 10 дни цикъл имаше. Много гадно ми се вижда тоя вариант. И то едни обилен става от спиралата.... А освен това риска от инфекции става много по-голям, а оттам може и до стерилитет да доведе.

Аз за срещичка на 02.06 съм твърдо ЗА.

Елена, радвам се, че всичко е наред.

Моят Никола пък днес се успа, като никога и сега няма спане  ooooh!

Оффф, аще нещо щях да ви казвам, ама..... пустите 4%...

Стела, супер е колажа  Hug

Но аз лично не бих променяла хормоналния баланс на организма си. Нещо ме притеснява в това. А и докато кърмя май още повече ме е страх. Но това е само мое мнение.
И аз така  Peace

# 143
Малчо днеска ме разтопи, докато папкаше, пусна млекоцентралата и се почна едно гукане и едно усмихване и едни звездички-очички, щях да умра от щастие, такава любов струеше от него. Много ме умилява това дете, не съм вярвала, че ще изпитвам такива силни чувства.
Heart Eyes Толкова е мило, така я чакам и Петя да започне да прави срички, но нейното гукане засега е много отнесено и нечленоразделно  Joy
Дени, наистина ти е страшен аватара  Hug

# 144
Добър вечер и от учтивия лос!  Mr. Green

Видях прелестни принцеси, Мини твоите мадами - просто божествени са!!! Толкоз исках женско, то пък не стана, ама хайде на третия опит дано. Понеже съвсем отгоре прегледах, та не съм безкрайно в час, ама за спиралите съм върло против, както и за хормоналните, де. Не ми уйдисва подобна интервенция, щото всичко води със себе си странични ефекти. Добрата стара изпитана схема върши перфектна работа.  Heart Eyes

За срещата на 2-ри пак съм твърдо ЗА, но то си пише: редка плетка съм, та дано сколасам.

Младежът в колажа не съм си разпознала, ама не помня снимка да съм някога пращала Simple Smile

Последно да доложа: дребното се включи в националния отбор на какаляшките - върти се до обезумяване като кебапче на скара и искрено се забавялява да се довлачва по някякъв странен начин до желаната дестинация. Мда и ми е супер мил като започне да мамосва. Издава един звук като "мам, мам", всъщност то точно така звучи, само дето не е осъзнато разбира се, но за моите уши е мед и да си похваля стоката все пак Simple Smile

# 145
Lang, аз този път тържествено обещавам, че ще ти напомня за срещата (ако се организирааме де!).
Знам че още ме сте на вълна пюрета, ама вижте цените в UK http://www.boots.com/webapp/wcs/stores/servlet/CategoryDisplay?l … 8&st=category    ...някак си не е честно...

# 146
къде ще е срещата на 2-ри....

# 147
Само да се впиша в новата иутре пак.Лека на всички.  аааааааааа ето и една снимчица

# 148
и аз щях за спирала да питам - мислим еднакво. а какво е МЕДНА спирала? ще потърся...

„Вътрематочен песар, който е изработен на медена основа. Има Т-образна форма, направена от гъвкава пластмаса Медта се отделя бавно в матката и спомага за възпирането на сперматозоидите. Copper T е едно от най-успешните противозачатъчни средства не само като сигурност, но и като финансово вложение. Спиралата е удобна и единственото, което трябва да правите след слагането й е да проверявате за конци всеки месец. Подходяща е и за кърмещи жени.”

Това дето казвате, че цикълът се удължавал хич не ми харесва, аз преди да забременея бях с по 7-10 дена, ако сложа и много се увеличи, ще си откарам 2 седмици ooooh! То вярно сигурно при всеки е индивидуално. Мда ще мисля още.

Стела, много хубав е станал колажа
Lang, оправи ли се сукането на малчо?
Бебче, твоят Денис много миличко гледа

Тиха и безревлива нощ   bouquet

# 149
  • София
Burboran4e, стискам ти палци и знам, че всичко ще е наред с храненето при Петя, защото ти го заслужаваш-прекрасна е Петя и ти си много силна жена Hug Praynig PraynigЧестита месечинка на малката красавица Hug
Сладурчеста, уби ме с историята за захранването Rolling Eyes, кой би го допуснал ooooh!Голямо пир са си направили с майка ти, в твое отсъствие ooooh!
Мини, голям бонбон e Преслава Laughing
Ели, бързо оздравяване на Марти - на всеки може да се случи, не разбирам, защо се обвиняваш Hug
Ванила, за увеличаване на лактацията консумирай повече плодове, зеленчуци, фрешчета, ядки, кромид лук и пълнозърнести продукти Praynigи естествено, само положителни емоции  Peace
Спокойна вечер Hug

Общи условия

Активация на акаунт