Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 532
  • 303
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Хайде и за нашата месечина да почерпим

Честита и на Яна и Ивка!
Честит имен ден и на Спаси на Данчето Simple Smile Данчеее липсваш ни  Hug

# 166

И Георги го няма в колажа... Heart Eyes

Павлина,  Hug за зъбчетата!

Честито на месечинковците и на именниците!  bouquet

# 167
Мим Елия там би ... Mr. Green

# 168
Добро утро!

"Мен толкова ми се спи, че няма значение с кого" - абцилютно важи за мен сега  Tired Момчето ми ме побърка през нощта - сукал е не знам колко пъти. Нон-стоп май.. И като резултат се ококори в 6.00, аз също. И бях репичка до преди малко. Ама сегаааа  Tired

Мацки, кажете ми някой дерматолог добър, ама да не се чака много за час Laughing. Пак ми се разраниха зърната  #Cussing out И вече не мисля, че е от млечница или от сукане. Не знам де, може и това да е, ама да взема да отида, да ме видят. Току-виж са ме излекували.  Whistling

Павлина, абе много болезнено ли беше първото зъбче? Не си спомням нещо.. Що ли?  Laughing Айде, честита ви месечинка и второ зъбче! Искам и аз, ама без да разбераааа.

Честито и на другите месечинковци днес!  Hug

# 169
По този повод на Яна й изби и второто зъбче Grinning

Вече й и врече за телешка плешка, пълена с ориз и робчета... М-м-м-м-м-м...  Mr. Green

За нея не знам, ама аз няма да я откажа тая плешка Laughing Да разбирам ли, че ни каниш на плешки?

Павлина, честито второ зъбче на Яна. Трудно ли изби?

Трудно и шумно....с мнооооого рев....първото по-лесно изби, ама второто ни разби...

# 170
оф, аз ме тресе, че Стефания няма още 4 кътника, на Преслава ще почнат да избиват първите зъби сигурно и тогава ще се активизира и тя
айде да излизам, че ще настане пек пак  Tired

# 171
Добро утро и от нас!
Аз спах до 08.00ч. и съм в доста добро разположение на духа  Sunglasses
Павлина честито ви второ зъбче  Hug
А на Делян зъбките - два - три дни много яко го мъчеха, пък сега поспряха. Дали изобщо зъбки са били  newsm78 . Ама сигурно са те, защото ги виждам как са се очертали  - луда станах  #Crazy
Честити месечинки на Яна, Георги и Ивка   bouquet
За контрацептивите - аз съм на "Ясмин"  и съм доволна  Peace Добре ми се отразява и да чукна на дърво, трети месец вече никаква странична реакция не виждам. Все пак не смятам да прекалявам с пиенето на хормони, ама ще попия поне година, заради секциото.
Вчера са говорехме с татито, че Делян може и да откаже нощното хранене, ама ние с баща му ще си го върнем - докато храним Делян така зверскии огладняваме... Joy
Стела  Hug колажа е прекрасен smile3525
Мини престани да качваш снимки на тез двете кукли, че току-виж съм се навила на второ с идеята да е момиче, та съвсем да ми се разбие нервната система  Laughing Прекрасни са  Heart Eyes
Гледах аз колажа на Стелето, гледах и най- накрая осъзнах очевадното - ми то от наште гарджета по - хубави няма бе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Хайде стига съм досаждала - приятен ден  Hug
П.П. И по- бавно пишете, защото моят син е на първа страница и всеки път като отворя темата и се пръскам по шевовете от гордост  Mr. Green

# 172
  • Варна

Няма да ми се смеете, ама аз ли не мога да си позная детето или съм кьорава  Joy

# 173
Добро утро.Ние ,т.е .аз сега ставам.Габи още спи и то от бая време.Но се е научила от известно време като се събуди в 6,00 за хранене и после не заспива, а  иска игра ,а на мен как тогава точно ми се спи.
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ БЕБЧЕТА

И ЧЕСТИТО ВТОРО ЗЪБЧЕ НА ЯНА,ТЯ Е ВЕРНО ГОТОВА ВЕЧЕ ЗА МИСО.

СТЕЛЧЕ И АЗ НЕ СИ ВИЖДАМ ГАБИ ЕТО ТАЗИ СНИМКА МИ СЛОЖИ МОЛЯ Praynig

Айде мачароци приятни ви разходни.

Мини принцесите са много сладички  Heart Eyes

# 174
Мини ама чак ти завиждам за двете принцеси - така исках момиче...  Blush! Но не би - аз съм щастлива мъжка майка Heart Eyes

# 175
Добро утро и от нас Simple Smile
Тази сутрин се чувствам наспана,не беше ми се случвало отдавна.Май се отказах да му давам вода  през нощта като се събуди,така мъча и него и мене ,че цокне и след няколко минути пак рев и така почти не спим цяла нощ.То е ясно ,че така няма да се откаже от нощното хапване.Тази нощ като се събуди към 3ч го нахраних и спа до 8.45,е на два,три пъти ставах да давам биба ,че нещо мрънкаше,но пък заспиваше бързо.Явно ще е както той каже,той е шефа май Mr. GreenМислех си че аз съм инат, и че ще стане както аз реша,но май той ще е и по инат и от мен Mr. Green
Лек ден и приятни разходки  Hug

# 176
Дени, много готини снимки! И на аватара ти, и другите  Simple Smile

Ягодке, и Ивка много готина!

# 177
Дени, анджък. А бебетата просто имат нужди и докато не им ги задоволим няма да ни оставят на мира. А ние не сме от камък и инати, не инати - се предаваме лесно и бързо  Wink Много по-лесно ще ти е да го нахраниш и да се спира с рева и тормоза, отколкото да се мъчиш да го заситиш с биберон или вода  Peace Въпреки че някой път и с хранене не става, ама то са инциденти това  Rolling Eyes

Добре де, как я направихте тая снимка на аватара, наистина много ме кефи! Супер физиономия и с това растение отзад  Joy Нема друга  Joy

Мим,  Joy Я бегай на очен Wink

Стеле, мерси за колажа, харесва ми  Hug

# 178
Цитат
Много по-лесно ще ти е да го нахраниш и да се спира с рева и тормоза, отколкото да се мъчиш да го заситиш с биберон или вода   Въпреки че някой път и с хранене не става, ама то са инциденти
Така е,аз си го храня нощем,но ми се иска храненето да е към 5ч,да има поне 5-6 часа пауза,но това какво искам аз и как точно става са две много различни неща. Той напоследък се буди в 1.40 като по часовник и се почва мранкането.Да ми е жив и здрав,знам че и това ще отмине и някои ден и аз ще се наспя Mr. Green
Физиономията е просто прозяване,а това с цветето си е чиста случайност,не го бях мислила.

# 179
Ама супер се е получило  Mr. Green

Ам, така е.. И аз исках като се върнахме от обиколките да спи пак по 7-8-9 часа, ама той не мислеше така  Mr. Green Нищо не ти остава, освен да се надяваш, че скоро ще почне по повечко да спи .. И междувременно да си нагласиш режима спрямо неговия  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт