Януарското човече, по коремче се обръща вече.

• 10 521
  • 303
  •   1
Отговори
# 180
Аз целия колаж не го виждам, вие за едно бебе се дърпате.  Twisted Evil

Паталина, понеже тя е съблезъб тигър, както вече решихме, я прати да улови телето, другото ще го оправим.  Mr. Green

Спам!

# 181
Мим   5-ти ред, 5-то бебе  newsm78  ...?
Сиси 8227 4-ти ред 5-то бебе  newsm78 ...?

# 182
  • Варна
Мим   5-ти ред, 5-то бебе  newsm78  ...?
Сиси 8227 4-ти ред 5-то бебе  newsm78 ...?

Да, ама понеже на екран се виждат до 4тириSimple Smile Та....съхранете си колажа с десен бутон Save pucture и го вижте целия.... На 10та стр. го имаSimple Smile

# 183
дааа, хоризонтален скрол  Whistling  , все паk Whistling е 1000 pix width
ще направя и фон с Winnie the Pooh героите, пък за други ще видим..

# 184
здравейте и от мен, абе вие няма ли да излизате....

и аз съм от клуба на майки с бебета, които не искат да правят нощна пауза - след банята в 20яде, после като си лягам се буди в 23.30 - оо и после към 1-2-3 ама я люшкам на шезлонга 5мин и заспива и после в 5.30 яде, та така, няма сън и т'ва си е, за сметка на това рязко почна да прави пауза между храненията от 4часа - само преди 4дни ядеше на 3, така че и храненията станаха 6.

Павлина - честито 2ро зъбче, не мога да повярвам

Стеле - супер, благодаря, а сега ако има как и да си го дръпне всяка една от нас, за да го имаме в бъдеще, ехееее.

за пазенето - ох, аз не вярвам много на прекъснат акт, а и не ми става хубаво, а пък презервативи не мога да ползвам ежедневно - моят любим не ги обича... но пък и спирала не ми се слага вече - сега се сетих, че и една приятелка като отби близначките и си сложи спирала и напълня яката... хормони са все пак...

аз приспах малката и сега цъкам тука а имам да гладя, да готвя и други такива ужасни забавления... следобед ще налазя.

Варненки - то ние сме 5мацки тук май. ако 2-3кажат,че няма да дойдат ако искате да оставим за друг ден, само че аз събота не мога, защото това е единствения почивен на любият ми. Таис каза, че не може утре. Мим, Ванила, Елена - вие как сте?

# 185
 Ми, ми... и от 1 пиксел не виждам... абе това да не би да не е на първа страница?

# 186
Ми, ми... и от 1 пиксел не виждам... абе това да не би да не е на първа страница?
Пробвай на 10-та страница  Laughing

Никола също се буди понякога нощем. Тази нощ в 2 часа нададе вой, бутнах му цицата и заспа след няма и 2 мин. Хич не мисля да го мъча с вода и след 10 мин. пак да ставам. Понякога просто иска да му обърна внимание и толкоз. 

# 187
ууууууу намерих го! (не ми иска скрол между другото)

А ся кажете, чие гардже е най-убаво?  Twisted Evil

# 188

ааа.а.а не всявай смут е раздор  Mr. Green  сакън...

# 189
По този повод на Яна й изби и второто зъбче Grinning

Вече й и врече за телешка плешка, пълена с ориз и робчета... М-м-м-м-м-м...  Mr. Green

За нея не знам, ама аз няма да я откажа тая плешка Laughing Да разбирам ли, че ни каниш на плешки?

Ще донеса торта   chef

# 190
ха сега по-нормално...
Добър ви ден!
честити ви месечинки  Flutter  bouquet

Ние се връщаме от мерки и теглилки.
Анчето е дръпнала с 3 сантима, 500 гр., в момента е 7 кила и Илиева е доволна. Все пак Анчето е само на кърма.

Предложи даже до 6-ия месец да се кърмим, но аз  реших да я започвам вече лекичко с пюренцата.

на въпросът ми защо плодово , а не заленчуково или оризова каша рече , че плодовото тъй като е сладко е най-близо до вкуса на кърмата и бебетата го възприемат най-добре. Зеленчуковото по-трудно защото е "солено" и им е непознато и го плюват, а каша не , защото детето си наддава добре и няма нужда да го "помпаме" с брашно и изкуствено мляко...
И каза да започна с Хип. На въпросът ми защо не с Нестле каза, че те са от 5мес. нагоре и въпреки, че тя ги навърши предпочита да ги остави за другия месец.

бихме и ваксината и остана само другия месец противохепатитната и след това до годинка няма да я бодат. анчето е доволна.

Купих и слънцезащитен крем, спрей на Себамед, 50-ти фактор, че миналата седмица изгоря Embarassed
Ама много скъпи тези кремове бре. 35лв. дадох и го взех на сметка щото е 200мл. На Мустела пак 50-и фактор беше 30лв., но 50мл.  #Crazy

Помотах се малко по пазара и се надишах на ягодов аромат. Сега  ми се ядат ягоди. Но не смея, нали са силен алерген.
Вие ягоди ядете ли, питам кърмачките....

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 13:48 от доня КОПРИВА

# 191
  • Варна.....

Popcorn
Ще се карате а?? Този път няма да изпусна екшъна.  Mr. Green
Доня, аз ям ягоди. Нищо му няма ан бебето. Все пак не му ги давам на него.

# 192

Popcorn
Ще се карате а?? Този път няма да изпусна екшъна.  Mr. Green
Доня, аз ям ягоди. Нищо му няма ан бебето. Все пак не му ги давам на него.

ама кърмиш ли?

# 193
доня, аж ама по малко
и гледай за реакция
на едното кърмене 5-6, после двойно и така, ако няма реакция си хапвай, естествено не се увличай, да не изядеш две кила  Mr. Green
госпоице, и за мен едни пуканки ако може  Whistling

# 194
Днес е ден на Анчетата за консултация. И ние ходихме. Резултатите - 7 900 /+800/ гр и 66 /+4/ см. Сложиха й втория Пентаксим. Докторът каза да продължавам само с кърменето щом си наддава толкова добре. Към петия месец ще започна захранването. Аз мислех първо да дам зеленчуково пюре, но той ме посъветва да почна с плодово. Сега ще го мисля. И аз като Копривка няма да давам каша, за да не "дундее" толкова - както се изрази докторът.
Копривке, аз хапвам по някоя и друга ягода, но гледам да се ограничавам.
Стела, много е хубав колажът! Simple Smile

Честити месечинки на Яна, Ивка и Гого!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт