Как да си разпределим разумно бюджета?

• 58 760
  • 620
  •   1
Отговори
# 345
буркан банк е много хубаво и полезно нещо във всяка къща - преди 20-ина  години си купихме хладилник с тези спестявания Wink
Шилан & Шиар  ние също пазаруваме в  Метро и оставяме такива суми, но после поне месец купувам само хляб и кисело мляко за вкъщи  Peace
Направете си сметка какво ви трябва, списък и без много отклонения от него  Wink
На нас юли ни е много натоварен месец откъм харчове и ................... след калкулацията излязохме на -  Rolling Eyes
Но се надявам да наваксаме сега август, въпреки очакваната почивка  Sunglasses

# 346
Ние затова не ходим в Метро. Последния път /преди около 2г/ оставихме 350лв - мъжо беше позеленял на касата.  Mr. Green А бях купила все нужни неща,но като разфасофките са по 2-3 неща наведнъж...

# 347
Къде се изгубихте всички? Прочетох темата на един дъх и тъкмо да се включа... А то настанало затишие. Все пак благодаря на всички умни момичета, които са дали толкова ценни съвети   bouquet Дано скоро се появите!

# 348
  • на брега на морето
Къде се изгубихте всички? Прочетох темата на един дъх и тъкмо да се включа... А то настанало затишие. Все пак благодаря на всички умни момичета, които са дали толкова ценни съвети   bouquet Дано скоро се появите!

Аз съм тук и този месец се опитах да последвам някои съвети.
Не ми се получиха много нещата, защото сме свикнали другояче.
Но не се отказвам, другия месец пак ще го направя. Само с
постоянство има резултати.
Успех и на теб  Grinning

# 349
аз пък вчера се отчаях, защото похарчих куп непредвидени пари при нотаруис и като излезнах от там от яд се втурнах по магазините  Embarassed  сега ужасно съжалявам

# 350
  • на брега на морето
аз пък вчера се отчаях, защото похарчих куп непредвидени пари при нотаруис и като излезнах от там от яд се втурнах по магазините  Embarassed  сега ужасно съжалявам

Joy 4470

# 351
А пък аз този месец не си водя табличката в ексела Embarassed
Ходихме на море и от там се срина всичко Shocked
От 1-ви септември всичко ще е стриктно! Naughty

# 352
Къде се изгубихте всички?

По почивки и магазини. Харчим спестеното  Joy

# 353
Последно време се позагубихме в тази темичка.
Но все пак доста добри и полезни съвети се дадаха Heart Eyes

Къде се изгубихте всички?

По почивки и магазини. Харчим спестеното  Joy

Mr. Green

# 354
  • София
Ние вече си имаме бебче  baby_neutral и естествено с голямото ни щастие  Hug, ни става и голям разхода Crazy.
Този месец не съм водила никаква табличка, но все пак наум си броя къде колко пари отиват приблизително.
Най-големия ми харч за момента са адаптивното мляко и пелените, със съпруга ми обиколихме Кауфланд, Метро и Била, за да направя сравнение, но горе-долу цените са едни и същи.
Някои ако може да ми даде съвет от къде на едро и с добра цена биха се купили всички тези бебешки стоки (за София), ще съм благодарна.

bouquet

# 355
 newsm68 smile3525
Честито за бебчето, аз за съжаление не мога да ти помогна със инфо къде са по-евтини бебешките стоки,
но след малко ще се включат мамите.

# 356
  • София
teodopa, да ви е живо и здраво детенцето!   bouquet
Аз си мисля, че в кауфланд като цена са най-приемливи изброените стоки, а за на едро не знам...

# 357
teodopa честито ви бебче   bouquet  bouquet
иначе памперси, мокри кърпи си купувах от Метро, за адаптирано мляко нямам информация
Ако имате път натам можете да проверите  Peace

# 358
Аз пък да се похваля, този месец бях много спестовна.  Mr. Green
Толкова, че  останаха средства да си поръчаме портманто за коридора. Нещо, което отдавна планираме, но все отлагаме за по-добри времена.
Три дни го умувах и прекроявах, докато измисля окончателния вариант, но вече е измислено и поръчано. До края на месеца очаквам да е готово и наличието му да ми дава стимул и за напред да разпределям разумно семейните финанси.

# 359
За съжаление никога не съм можела да си разпределям разумно парите. Може би защото никога не съм имала достатъчно  Flutter  Ако един месец имаме 100 или 200лв отгоре - пак ги наместваме. Без да знам как точно, просто си вървят.

Общи условия

Активация на акаунт