На БГ баница и арабско табуле световните тайни ние ще разбулим -116

• 22 906
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета и момче.Видях че по горе сте говорили за тоилетни и казанчета.Та искам аз едно такова екологично за село
 Joy Joy Joy ili takava

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 19:14 от PandaKhan

# 151
Това би била перфектната придобивка за мен...каквато съм пикла  Blush
Ето още по темата: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.yakety.com/ima … %3DN%26start%3D18
(един сайте е, спокойно; просто му е дълъг адресът)

# 152
  • Costa Rica
По повод на трагедията - вижте това http://novini.dir.bg/2009/05/28/news4523427.html Много е прав човекът.
 Praynig Praynig Praynig

# 153
и аз съм тук вече. Simple Smile прочетох нещо за обезкосмяване в бебешка възраст. аз познавах като малка едно момче,което казваше,че няма косми по краката и ръцете (но имаше гъста коса и му излезе хубава брада като порасна,т.е. не е кьосе), та това момче казваше,че майка му като бебе го била завела при някаква туркиня и го била намазала с нещо и за това нямал. я ми кажете нещо повече. знаете ли,какво е това нещо, кога се прави, дали наистина има ефект и т.н...

# 154
Бог да прости загиналите и да даде сила на ранените и роднините  Praynig Praynig Praynig

Аз сега се прибрах-срам не срам,тръгнах преди да нахраня песа с мисълта,че излизаме час-два  Embarassed.Имаме си нова придобивка-пиленце-да се чудиш за какво ни е,но ДАЯНА се тръшна и го купихме заедна с храна вместо играчка .Иначе и купих и 2 роклички от ликвидация на магазин-сега ще сложа снимки в албума.

снеже и аз имах същият проблем с прането,но го реших-вече пера с течен сапун вместо с прах-слагам го в отделението за праха-идеално пере. bowuu

дядко направи ли тутманика  newsm78,аз мисля сега да се захвана.  chef

# 155

Шилан, а у вас има ли отделни сапуни за всеки? Майка ми е обсесивно-компулсивна и познай как всеки си има собствен сапун. И дълго време не искаше да си купим пералня, щото как щяла да пере дрехите на баща ми и после да си сложи своите newsm78 Сега ние с пералня, тя - на ръка. Обаче е ужасно да се живее с такъв човек.
А пък този разговор за хигиена ми напомни как се мият чинии в Англия Sick

нямаме 100 сапунИ  защото ползвам гел за дущ   Mr. Green  Имаме И  обИкновен сапун за ръце - сИрИйскИ  DOVE I CAMEY  рядко Използвам защото кожата мИ се Изсущава И сърбИ  Sad

Мансун не съм 4ак така да хващам всИ4ко със салфетка   Mr. Green да ре4ем 4е мИ е гадно не от всИ4кИ хора  а от ИзбраннИцИ като брат4еда гнус напрИмер   Mr. Green

Дуаö добре 4е со опазИла бебето от врялата вода  Praynig 

# 156
Към френско говорящите: Какво означава "но плю, но но"

http://www.youtube.com/watch?v=13OCFdTkogY&feature=PlayList& … 266D8&index=2

# 157
и аз съм тук вече. Simple Smile прочетох нещо за обезкосмяване в бебешка възраст. аз познавах като малка едно момче,което казваше,че няма косми по краката и ръцете (но имаше гъста коса и му излезе хубава брада като порасна,т.е. не е кьосе), та това момче казваше,че майка му като бебе го била завела при някаква туркиня и го била намазала с нещо и за това нямал. я ми кажете нещо повече. знаете ли,какво е това нещо, кога се прави, дали наистина има ефект и т.н...

Ot http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=382293.msg10634294#msg10634294  -- до 7 страница - моите постове ...това е за маслоTo от мравешки яйца   Mr. Green Peace . Цялата тема е страшно интересна - за красотата от цял свят ...аз и катетото мароки бяхме окопирали темата така да се каже  Blush hahaha Joy Mr. Green Hug Peace   (W. Lily ти не го чети това , че за втори път няма да ти е интересно  Mr. Green Wink)

ps: Бог да прости загuналите в днешната трагедия !  Praynig

# 158
Наде - 'Повече не, не, не'

# 159
          БОГ ДА ПРОСТИ ЗАГИНАЛИТЕ! МИР ЗА ДУШИТЕ ИМ!

# 160
Монсун мерси боку за превода. На мене ми звучеше, като не ме плюй, не повече Simple Smile

# 161
Никак не съм в настроение нито за писане, нито за четене. Делфина, прав е и още как  Tired

# 162
Момичета какво е омри на арабски?

# 163
  • София
Моля заповядайте ! Обещах вчера да Ви почерпя. Съжалявам само, че празника ни беше опорочен от трагедията с катастрофата край Ямбол и варварските действия с децата от Асеновград.

Още е топъл и не сме го разчупили. Това е тутманик с украса от два цвята млечна смес. Рецептата няма да я давам докато не го опитаме и не оценим, че си струва тъй като за пореден път правих експеримент и с тестото и с украсата.

Бързам да уточня, че аз не съм специалист по украсите, нямам дори и шприц затова си направих една фуния от хартия за печене и с нея нанесох спиралата отгоре. То впрочем си личи че е непрофесионално изпълнение де.

# 164
ЕЕеееееееееееее ама дядко може ли такива работи бреее.Сутрин като влиза влизам с черни очила да не гледам закуските на момичетата ..ипук ти ме уби сега с тази снимка.Милооооооост за хората на диета

Общи условия

Активация на акаунт