На БГ баница и арабско табуле световните тайни ние ще разбулим -116

• 22 906
  • 293
  •   1
Отговори
# 180
Монна , както казала шилан  шифаа и уотър... думата шифа'а на турски е лек, цяр... предполагам че и на арабски е така.. нека кажат моми4етата

# 181
Оти, дето вика баба ми, само ви чета и попивам. Сефте опирам да питам нещо. Ай след малко ще ме включват да повтарям на микрофона  ooooh! Въъхххх

Шукран голям   bouquet

# 182
шъфаа-тек-т.е нещо четно- след вечерната молитва ,се кланят 2 поклона шъфаа-като при тях се четата Аят-Ал аля и Алкафирун

уотър -нечетно,може да е 1 или 3 поклона ,които се изпълняват след шъфаа

Това е в общи линии -малко трудно го обясних на БГ,но не знам как си с  арабският Peace

# 183
това поредната пързалка лИ е   Confused

# 184
това поредната пързалка лИ е   Confused

що ,аз по скоро предположих че може и да ни изпитват  Mr. Green

# 185
Девойчета пуснах снимки в албума ама нещо не мога да ги завърта.Та ще ме прощавате
Embarassed

# 186
Девойчета пуснах снимки в албума ама нещо не мога да ги завърта.Та ще ме прощавате
Embarassed

ако искаш -аз мога  Grinning,отивам да гледам bowuu

# 187
ми връткаи тогава и благодарско

# 188
  • София
Аз само да докладвам, че съм жив след унищожаването на поредния тестен динозавър. Значи препоръчвам усилено кулинарно експериментиране срещу депресия - действа неповторимо. После ако искате нали може и сини очила да си турите, важното е да се чувствате добре и спокойни. Simple Smile

# 189
Ооххх, ма какви пързалки, какви изпити  ooooh!  Е досега ми се обясняваше и се молеше човека. Их, че хубаво беше  Praynig Итсаляму алейкум уарахматулаааа. нИ сЪ смейте, че ич не ми е смешно. Толкоз материал мина през мен за кратко време, че малко ме понаболява главата. А за регистрация то както върви, май май ще трябва да си направя, да....Поздрави!  И много ви благодаря. За тие дето казаха, че енечетно - да 3 раката се оказа, че са в случая  bowuu

# 190
 Е досега ми се обясняваше и се молеше човека.

Едновременно ли  newsm78 Rolling Eyes

панда много хубави снимки-големи красоти,на едната снимка свекъра и свекървата ти ли са  newsm78 Явно обаче има проблем със сайта-не иска да обръща  Sad

# 191
Ами той е просто уникален, заклевам се!  Laughing Първо ми се обясни на първа светлина. Къде разбрах къде не, щото с тоя смешен английски  Mr. Green Но основното мисля, че го схванах де, макар че ще се поровя да почета. После се моли, аз слушах, където мога повтарях. И така....

# 192
# 193

що се хилиш бе маце  Crazy

Малко аз не схванах нещата-ще те помоля за нещо-дай малко инфо за себе си-някак си не е много културно-влизаш като гост ,обвита в пълна мъгла,а ние сме си ние-като се поровиш ще разбереш кой кой е  bowuu

# 194
Какво чудно има, има уеб камера и микрофон и показва на Мона как стават нещата Simple Smile
Технологии има....
Хайде добре си дошла и се надявам момичетата с повече такт и търпение да те научат на това, което те интересува
Какво станас другите две нови сестри? Мариа, алла как сте там Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт