В парка намерихме цветя, а СЕПТЕМВРИйчето букет набра!

• 14 555
  • 294
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Привет,
Анитка, браво на Влади! Страхотен аватар имаш!
И ние се мъчим с гърнето. Снощи 3 часа не се изпусна и накрая направи такова мокро петно, а беше пишал преди 15 минути. Днес изобщо не иска да казва. Питам го сяда на гърнето, стои по 15 мин и нищо. А вчера се дърпаше и показваше. Няма де стане скоро нашата работа с гърнето.
Краси браво за постиженията на Ани!
Тук времето е много скапано, аз съм с ужасно главоболие и на улицата тече усилен ремонт, та ми идва да скоча от някъде.
Тук нищо не е организирано за 1-ви юни. Някой чувал ли е макдоналдс дали организират нещо.
Бягам че пак носи гърнето

# 61
Leksi,има ли някакъв Мол в Бургас дето го отварят на 1ви,знам,че е странен въпросът ама  от една агенция за детски купони ми отговориха,че екипът им ще бъде в Бургас за подобно събитие newsm78 newsm78 Нищо пове4е не знам и дано не те заблуждавам

# 62
  • Бургас
Брейви, имаме мол, но той вече е отворен. А на 31 там ще се провежда конкурс мини мис и мистър. Няма друго. Поне не се тиражира никъде.
Леле, тази вечер полудяхме. 10 пъти рева това дете, за какво ли не. Направо ми се опънаха нервите до краен предел. Дано утре е хубаво времето да излезем навън да се набеснее, че иначе не ми се мисли.
Хайде лека

# 63
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug Как сте в тези тъжни дни?  Sad Не ми се искаше да коментирам,но не мога,защото не съм на себе си..
Плача като малко дете...Трагедията е ужасна,толкова е нелепо... Естествено,че се очакват такива неща,това е знак,че нещо трябва да се промени най-накрая...къде превозват хора с над 30 годишни автобуси?Бил минал преглед...всички знаем как се минават прегледите,за съжаление!
Относно дечицата,може би знаете,едва ли някой не знае..за отвлеченето насила дете от майка си в Асеновград.Всеки ден минавам оттам и ги виждам,как си играят ,усмихнати...Не съм на себе си,откакто ги видях по ТВ!Как не ги е срам полицаите,социалните? Като видят,че децата викат за помощ,да прекратят всичко,да изчакат,да преразгледат?! Има съдебно решение,но как не ги е срам да постъпват така с едни невинни деца?

Много се извинявам за този кофти пост,но наистина не съм на себе си... Cry

# 64
Краси,не се разстройвай!Аз гледам сега да избягвам такива неща да гледам,ама то навсякъде това дават! Rolling Eyes Много е тъжно...Аз пък плаках на репортажа онази вечер по Нова по време на концерта,за онкоболните дечица. Cry Но това е живота!Само ни остава да се помолим за по-добри дни без такива трагедии. Praynig
За случая в Асеновград нямам думи!Но поне се изкефих как й разбиха носа на оная тъпа овца,дето дърпаше детето! Close Сега си мисля,че като се разтръби,ще се стигне  до истината!Пак благодарение на репортерите!Май ако не са медийте сме за никъде! Rolling Eyes

Лизи оздравя още вчера,ама сега аз и баща й сме болни! Tired

# 65
Краси за съжаление си мнооого права.Мисля,че така минаха тези два дни за всички ни.Кошмарни и навявайки ни много мрачни мисли за нашето днес и за утре-то на нашите дечица!Въпроси от порядъка на този "в какъв свят живеем по дяволите".За съжаление отговорите всеки дава сам за себе си и изпитва сам своята тъга.
За съжаление няма как да направим така,че да спрем случващото се по улиците ни,не знаем в кой момент това няма да се случи и на нас самите.Ясно е,че без регулация и лична и колективна отговорност не могат да се намалят мащабите на проблема.Поне да се прави нужното от страна на държавата и органите отговорни за тази насока(МВР и в частност КАТ,ДАИ,МТ,ДАЗД,СС),а после и всеки от нас да си помисли дали да толерира подобно поведение в себе си и близките си.Защото ако си помислим...всеки от нас има близки,които са заобиколили това или онова правило.Май трябва да надскочим синдромът Държавата ми е е мащеха,защо да не я надцакам и аз тогава,моят отговор  е защото надцакваме пак себе си и пак ние сме потърпевшите.
Много неща трябва да се променят в цялото устройство на системата,обаче за съжаление системата е изградена от хора(мен,теб и други като нас)и...  кръгът се затваря.
А за дечицата...направо не ми се коментира,аз не издържах да гледам тези кадри.Това беше показно как нашите действия като родители неминуемо се отразяват на невинната детска психика...и трябва да мислим,когато правим каквото и да е необмислено.Друг въпрос е до колко адекватни мерки взеха институциите,за да предотвратят случващото се.Надявам се сега поне държавата да застане твърдо зад своя гражданин и да подсигури прозрачен съдебен процес в Полша,а ние ще стискаме палци...Не ми се мисли  колко хора в подобни ситуации,поради липсата на медиен шум държавата загърбва...и оставя сами да се оправят.Иначе са сложни тези взаимоотношения...

# 66
  • Варна
Ехо! Как сте бе момичета-кокичета?
Ние издивяваме с пълна сила.Дребния талибан ме тероризира, както си знае. Не стига, че има претенции кои дрехи да облича, ами и  за моите има! Направо ми взима акъла това дете! Постоянно ми събува чехлите и ми обува едни други - дето са ми за банята. С тях иска да ходя и толкова. И за блузки разни е така - идва и ми тика в ръцете някоя фанелка и ми дърпа тази, с която съм - да я махам!!!
Опасен... Много неуспешни са ни опитите с гърнето. Имам чуството, че го е страх да пиша и ака ако няма памперс. Един ден го държах 3 часа по голо дупе и накрая като го обух, напълни памперса като за световно- горкото се е стискало през цялото време...Един път се изпиша на килима и се скъса от рев.Никой не му се е карал или нещо такова....Няколко пъти пуска в гърнето по 1-2 лъжици...имам чуството че се изпуска за малко, и веднага се усеща и се спира. Не знам какво да правя....
Отивам да творим нови подвизи! Чао Hug Hug Hug

# 67
Забравих да почерпя-днес майка ми има имен ден,а мен преди много години са ме оперирали на тази дата!

# 68
  • София
Пебс, да е жива и здрава майка ти, още дълги години да е до теб, да ти помага и да те радва!
А на теб - никога повече да не ти се налагат операции и да си здрава, здрава, здрава   bouquet  bouquet  bouquet !!!

Момичета, много тежки теми сте отворили, но за съжаление наистина такъв е животът!
Никой не е застрахован от подобни инциденти като този в Ямбол, но пък и държавата не прави нищо за подобряване на .... на нищо  Sad ! Не ми се впуска в подобни разсъждения, защото съм крайно черногледа и не ми се иска да товаря темичката, че и бременни майчета имаме. Бог да ни пази дечицата  Praynig !

Поспаланке, много ме разсмя Кайчето  Laughing ! Ами има свой собствен вкус за обличането човекът!
А за гърнето - поне ще знаеш, че може да стиска! Успех и нататък  Hug !

Ески, бързо оздравяване на Десито!

Краси, браво на твоята умница  Heart Eyes ! Прави ми впечатление, че досега, каквото си споделила като постижение на Анито, Тони започва да го прави с месец-два-три по-късно! Вече се чудя кога ли ще доживея и аз да се похваля с махане на памперса.
Голямото ми притеснение беше как ще махнем бибката, то взе, че стана от раз! С гърнето, обаче, ще се моткаме до не знам кога си!

Новината от вчера при нас е, че Тони вече си казва името  Heart Eyes ! Питам го "Как се казваш?" и той отговаря "Тоти"  hahaha hahaha!
Днес е работен ден и го заведохме на ясла! Ще се възползваме с таткото от свободното време и планираме голям пазар. След малко тръгваме.
Хубав (макар и дъждовен в София) ден на всички  Hug !

# 69
  • Асеновград
Пебс,да е жива и здрава майка ти,а на теб никога повече да не ти се налага операция!  bouquet  bouquet  bouquet Hug
Радвам се,че Лизи е добре,а на вас бързооооо оздравяване  Hug
Поспаланка,Ани е същата  hahaha по-точно има едни мои обувки,които явно не харесва,защото не ми дава да ги сложа по никакъв начин Shocked Laughing
Кали,приятен пазар и да се похвалиш после  Hug А за гърнето-аз преди 2 седмици бях много изнервена,не виждах да има ефект..какво ли не правих,тя ми правеше напук,но не се отказах.Накрая я залъгах с 1 бебе да го къпе в банята и така поспетепнно се започна напредъка.И така,много се радвам.Дано Тони те зарадва скоро,а ако не,ще му дойде времето.При всички деца е различно  Hug Hug Hug
Малко нови снимки от нас    http://krasikisova.multiply.com/photos/album/51#1

Бързо оздравяване на всички болнички!

# 70
  • у дома с любимите си хора
Моля ви, не се впрягайте с това гърне.Просто приемете факта,че трябва време за да се научат децата.Махате памперса и се въоръжавате с търпение и воля да го слагате на гърнето през определен интервал,да почиствате,ако стане издънка и така.Ще се получи.Ако се изнервяте нищо няма да стане-само ще изнервите и детето.Не си го поставяйте като цел номер едно.

Пебс,честит имен ден на майка ти.

Краси,хубавелка е малката.

Мейче,браво на Тони за името.

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 14:11 от Вилиан

# 71
Как не ги е срам полицаите,социалните? Като видят,че децата викат за помощ,да прекратят всичко,да изчакат,да преразгледат?! Има съдебно решение,но как не ги е срам да постъпват така с едни невинни деца?

Rolling Eyes ами това им е работата ... едва ли им е много приятно да участват в такива "сбирки"  newsm78 нека не забравяме, че има съдебно решение и нито на обикновения сержант, нито на РИ им се влиза в ръкопашен бой, за да покажат сила и мъжество ...  Rolling Eyes Друг е въпросът, че от съдебното решение не може да се избяга и ако родителите държаха на тези деца, може би беше по-разумно да се съберат и да обсъдят как най-безболезно да стане ... В тия случаи обаче възрастните винаги мислят за себе си  Whistling Ако бащата пък толкова много мислеше за тях, трябваше да ги предаде доброволно, а после да съди, когото си иска ... От принудителното изпълнение няма как да се избяга - за съжаление на хората не може да се обясни всичко и естествено пак полицията е виновна  Laughing хопс, простете за отклонението  Mr. Green

Моля ви, не се впрягайте с това гърне.Просто приемете факта,че трябва време за да се научат децата.Махате памперса

Peace
аз също го махнах вече и навън, само по време на сън го слагам  Peace Няма как да се научат, ако не се махне памперса. Пък и малко усилия от наша страна трябва да се положат  Laughing

# 72
  • Асеновград
Аз изобщо не искам да влизам в спор с когото и да е.Само искам да кажа,че на 1во място са виновни родителите,разбира се.Но все пак не трябва да се стига до такива крайности...А че има съдебно решение...да,но децата в случая са на 1во място,и след като се видя какво се случва,АЗ мисля,че полицаите трябваше да го прекратят,за да не тормозят децата.Спирам и повече не коментирам!

# 73
Аз до колкото видях,бащата в началото седеше кротко,но самите дечица започнаха да се дърпат и да пищят,а колкото и да искаш да ги предпазиш и да ги дадеш доброволно,каот ги чуеш така да пищят.... Rolling Eyes На мен ми идваше да отида и да им помогна да останат при баща си,а представям си на него какво му е било! Tired

# 74
не спорим  Peace мисля, че всеки изказва различно мнение , което не значи спор  Peace просто децата никой не ги беше подготвил психически, че ще отидат да живеят скоро другаде, при майката и т.н. 
А какво е взел под внимание съдът и кое е довело до присъждане на родителските права на майката, не е моя работа да обсъждам. Ф е че има съдебно решение, което трябва да се изпълни и добро или лошо - никой не може да коментира или пък промени ...  Най-малко пък един обикновен милиционер. Е, много беше неприятен панаира, но е могъл да се избегне - все пак бащата е бил предупреждаван може би неведнъж да предаде децата, за да не се стига дотук  Rolling Eyes /то пък полицията в случая си свършва съвестно работата, пък ние я обвиняваме защо  Joy Joy Joy/ ... та мойта интимна мисъл беше, че в случая децата не се тормозят от полицията  Peace А бе който не е работил такава работа - гледа от мноооого различен ъгъл нещата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт