AVON- обсъждане на продукти за 08-ра, 09-та и 10-та кампания

• 35 620
  • 513
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Благодаря за отзивите за екфИлианта  Laughing Clearface.   bouquet Ще си го взема и аз. Той за ежедневно ползване ли е или 1/2 пъти в седмицата? Thinking

А от кой продукт за след слънце сте най-доволни?

# 466
Момичета в нетната на 11 кампания има една тоалетна вода Tahitian....
някакви отзиви за нея?
И трайна ли е?

# 467
Аз я имам. За тоалетна вода е сравнително трайна. Главно ухае на кокос

# 468
  • Стара Загора
Благодаря за отзивите за екфИлианта  Laughing Clearface.   bouquet Ще си го взема и аз. Той за ежедневно ползване ли е или 1/2 пъти в седмицата? Thinking

А от кой продукт за след слънце сте най-доволни?

Миналата година си купих един лосион със фактор 30 - едвам изгорях, определено ме предпази. Както е един спрей за след слънце - много добре успокоява и охлажда. 

Peace

Да и аз също я имах, на мен освен на кокос на друго не ми мирише. И определено е трайна в сравнение с Бразил Бийт.  Peace

# 469
Според теб да си я взема ли /ако я има в наличност изобщо/.
Защото аз си харесах от 9-та кампания спрей True glow ,ама изобщо не доиде.
Нямало го в наличност.
И защо изобщо пускат за да се надяват хората.......но това е друда тема.

# 470
 Ами това е риска при " продукти до изчерпване на количествата" Hug

# 471
Ако харесваш миризмата на кокос, плажни масла и тн. ще ти допадне предполагам. Но като цяло не е нищо особено...много бързо омръзва. Като моно аромат е

# 472
Да ,ама аз друго не мога да си обясня.
Тоя продукт едва ли абсолютно всички искат да го закупят.
И след като го пускат за първи път ,би трябвало да има в наличност Thinking
Така де ,аз поне така мисля...ама нищо.
Като ми хареса нещо ще имам предвид другия път...

# 473
Да ,ама аз друго не мога да си обясня.
Тоя продукт едва ли абсолютно всички искат да го закупят.
И след като го пускат за първи път ,би трябвало да има в наличност Thinking
Така де ,аз поне така мисля...ама нищо.
Като ми хареса нещо ще имам предвид другия път...

На мен така са ми го обяснявали: Тези продукти първо трябва да задоволят нуждите на Зона А, което остане отива в Зона Б и т.н. Доколкото знам България е в Зона Е, така че трябва да се задоволят заявките на предните букви и едва тогава идваме ние...

# 474
  • Стара Загора
Момичета ще ходя на море към края на месеца и реших да си взема нещо за тен. НЕ искам да ставам на петна. Загледах тониращите спрейчета - за светла и тъмна кожа от страниците с намаление. Как точно да го ползвам - след като напръскам маже ли се или ...  newsm78

# 475
  • София
Страхотни са отзивите от златната емулсия на Anew ultimate . В края на терапията ще видим, дали подмладяването е минало успешно /след 14 дни/.  Laughing

# 476
rimar,кой точно е този продукт от серията?Или имаш предвид целия комплект newsm78

# 477
  • Sofia
Момичета ще ходя на море към края на месеца и реших да си взема нещо за тен. НЕ искам да ставам на петна. Загледах тониращите спрейчета - за светла и тъмна кожа от страниците с намаление. Как точно да го ползвам - след като напръскам маже ли се или ...  newsm78
Ексфоалираш хубаво кожата, напръскваш и после разнасяш леко с ръка. Като поизсъхне мажеш и с хидратиращ лосион. Много са добри, изобщо не ставаш на петна, а и тена стои много естествен.

# 478
Днес получих цялата серия със зелена ябълка. Страхотно ухае! Направо ми иде да го изпия спрейчето Grinning  Heart Eyes
И получих и лосиона за максимизиране на тена....само, че имам въпрос дали се нанася преди или след печене???

# 479
  • Стара Загора
Ексфоалираш хубаво кожата, напръскваш и после разнасяш леко с ръка. Като поизсъхне мажеш и с хидратиращ лосион. Много са добри, изобщо не ставаш на петна, а и тена стои много естествен.

Мерси, ще си го поръчам.  Peace Мисля този за по-тъмна кожа, защото ръцете и гърбът ми са доста почернели, а гърдите, краката и корема са бели - тъкмо по-бързо ще хвана тен.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт