СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - класиране/записване

• 74 175
  • 1 557
  •   1
Отговори
# 105
парви ми впечатление че като се избере нова дг веднага им се дава на децата случайният номер
ето
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo2OntzOjk6InJhdG … 6NjoibHN3YWl0Ijt9
при това приема е нулев

дали нещо нередно не се урежда междувременно
параноята ни е затресла всички.  Joy
Това са датата, часа, минутата, секундата и т.н.

69. Борис Иванов Грашев   5.0 т.   090527-14165824

ето днес е добавена на борис градина: 70 ОДЗ 'Пролет ', Младост
и вече си има случайно число
може и да е минута секунда и т.н... ама кога ПС решиха да не е случайно число, а точен час?
нещо много бързо се сменят правилата... къде да ги следя и чета?

# 106
  • София
Това не е случайно число!
Информацията си я има в ИСОДГ, просто отвреме на време четете и там!
Случайни числа ще се теглят само в граничните групи по време на класирането. като тези с по-късна дата, ще са най-отзад в граничната група.
За некласирани:

Всичките кандидатури са запазени и ще участват в следващото класиране на 30 май. Може да добавяте нови кандидатури и да ги размествате. Имате 3 допълнителни точки на първа позиция, 2 на втора и 1 на трета.

Внимание! Всяка нова кандидатура има реален входящ номер, който се образува от датата, плюс час-минута-секунда-стотна (8 цифри) на добавяне на кандидатурата. Това означава, че в рамките на групи с равен брой точки, новата кандидатура ще се нареди след кандидатурите, които са били подадени преди първоначалното класиране. Те имат един и същ входящ номер – 090522 за датата 22 май 2009 г. Ако е теглен жребий за тази кандидатура, числото на жребия (8 цифри) също е изписано.

Четете новините в сайта:
http://kg.sofia.bg/?page=news&id=226

# 107
За една градина сме сред трите деца с най-висок брой точки. Това да не би да означава, че имаме реален шанс на второ класиране? Гледам и не вярвам на очите си!  Thinking

# 108
За една градина сме сред трите деца с най-висок брой точки. Това да не би да означава, че имаме реален шанс на второ класиране? Гледам и не вярвам на очите си!  Thinking
Hug
Пу-пу..да не ви е уруки...Гледай да не се появи някой с повече точки междувременно...
И..дано този път имате повече късмет...Шанса е реален..за сега  Peace

# 109
Да се включа и аз, понеже от мен започна спора.

Не съм се включвала в дискусията,
понеже съпругът ми работи в чужбина едва от 16 април.
Всякакви критерии на този етап бяха приети.
Дори и допълнителните.

2 седмици преди заминаването писах във формата
за обратна връзка -
цитираха ми горепосоченото-
"Работещи извън страната не получават точка, освен ако не са осигурени в НОИ"....
Можеха да кажат въпросния формуляр Е104...

Вече съм задвижила нещата и да се надяваме,
че тази 1т ще помогне Grinning

Благодаря на всички вкючили се по въпроса  bouquet

# 110
Здравейте, мацки! Аз съм майката на гореупоменатия Борис Иваное Грашев:) Нямам намерение да ви подбивам класирането, а просто съм добавила тази градина (датата е 27.05.2009), за да фигурира в списъка, понеже живея в кв. "Мусагеница". Искам да се извиня ако съм предизвикала неприятни емоции, но няма място за притеснение на децата с т. 5.0. Ние сме доста назад в класирането. факта, че не съм добавила ОДЗ-то преди 22.05.2009 г. говори красноречиво.
Успех на всички по-нататък!

# 111
Здравейте, мацки! Аз съм майката на гореупоменатия Борис Иваное Грашев:) Нямам намерение да ви подбивам класирането, а просто съм добавила тази градина (датата е 27.05.2009), за да фигурира в списъка, понеже живея в кв. "Мусагеница". Искам да се извиня ако съм предизвикала неприятни емоции, но няма място за притеснение на децата с т. 5.0. Ние сме доста назад в класирането. факта, че не съм добавила ОДЗ-то преди 22.05.2009 г. говори красноречиво.

Няма проблем. Предполагам си наясно че сега всички са се втренчили в списъците и голяма чуденка пада. Не е нещо лично. Нищо ви няма на кандидатурата, просто стои малко екзотично с часа и милисекундите и доста хора се объркаха. Успех и на вас.

# 112
парви ми впечатление че като се избере нова дг веднага им се дава на децата случайният номер
ето
http://kg.sofia.bg/?page=stat-rating&stat=YTo2OntzOjk6InJhdG … 6NjoibHN3YWl0Ijt9
при това приема е нулев

дали нещо нередно не се урежда междувременно
Няма как, последни сме:)

# 113
Много е напрегнато и всички са изнервени. Ще махна кандидатурата на сина ми оттам. Успех на всички!

# 114
  • София
Ама днес цял ден едно разцъкване на списъци Joy

Всички май са много пренапрегнати и търсят под вола теле. Хубавото е, че има отказани за записване в някои градини, което ме обнадеждава.  Peace

# 115

и ние сме последни,
успех.. то няма как 3000 деца за малко над 900 места

можеби, аз съм виновен... обаче
след толкова месеци обсъждане, после сметки, проценти и накрач ни се падна толкова голям номер, че никога няма да стане... а дг-на е пред нас, отсреща.. нчма да стане не само в квартала, ами и врайона

и като го видях детето с номе 14... и ми стана толкова кофти че  ние сме с толкова голям...
и при това в градина дето приема е 0 броч

извинявай..
дано имате късмет... ние определено нямаме... че и точките мове да намалеят с тази криза.. отиваме на безработни

..просто текста в сайта сигурно е по-засукан.. и изтрещяхме...

то пък мове на Борис да му е орисия и да го приемат детето..Simple Smile

# 116
На мен не ми е ясно - 41 ОДЗ:
Изведнъж в списъка се появи една девойка с 8.1 точки и вх. № 090522 - имена Диана Георгиева Георгиева. Ако е участвала на първото раздаване на картите, а според заявеното е , тя щеше да бъде приета, защото с нейните 8.1 точки нямаше да попадне на жребий. В тази ДГ единствения критерий е брат/сестра в същата ДГ. Нещо не ми се връзва логично. Или някоя патка пак е цъкнала погрешно копче?
Според Вас да пиша ли във формата за обратна връзка да проверят кандидатурата?

# 117
а иначе, защо след толкова напъни има толкова малко записали се деца.. нали не чакат всички по-добър шанс на 2-ро класиране Simple Smile

# 118
  • София
На мен не ми е ясно - 41 ОДЗ:
Изведнъж в списъка се появи една девойка с 8.1 точки и вх. № 090522 - имена Диана Георгиева Георгиева. Ако е участвала на първото раздаване на картите, а според заявеното е , тя щеше да бъде приета, защото с нейните 8.1 точки нямаше да попадне на жребий. В тази ДГ единствения критерий е брат/сестра в същата ДГ. Нещо не ми се връзва логично. Или някоя патка пак е цъкнала погрешно копче?
Според Вас да пиша ли във формата за обратна връзка да проверят кандидатурата?
Ти ако искаш си пиши в обратната връзка, но днес цял ден го нищиме това - вероятно на първото класиране тази градина и е била второ-трето-пето желание и тя си има дата 22.05. Сега я е преместила на първо желание и ако попадне в гранична група ще и изтеглят случаен номер и има реални шансове за прием ако има места.

# 119
Упс, ся се усетих - това е дете от махалата. Улицата я дели с ДГ, а каката действително я посещава.
Извинете за изтрещяването, но от четвърта резерва, станахме пета.
Кой ми е виновен, като като добра самарянка разяснявам точки и правила Sick

Общи условия

Активация на акаунт