СТРАСТИ - градините в СОФИЯ - класиране/записване

• 74 167
  • 1 557
  •   1
Отговори
# 75
Аз пък да се включа да кажа колко съм възмутена от подвеждащата информация, която дават #Cussing out
Преди време бях питала във формата за обратна връзка по повод на нашето кандидатстване,
понеже таткото ни работи в чужбина към евроструктурите.
Отговориха ми, че се води не работещ и не му се полага точка и ми бяха пуснали едно типово съобщение.
Аз съответно го посочих, като не работещ и си останахме със 7 точки по първо желание.
Обаче сега се оказва, с един формуляр Е104 представен в НОИ, НОИ го приемат за работещ,
защото е на трудов договор в старан от ЕС.
Ми кажете ми как да не съм бясна #Cussing out
Заради въпросната точка е възможно да не сме се класирали,
а и съм сигурна, че не само аз съм в това положение...
Информацията им е подвеждаща и смятам да не оставям нещата така...

# 76
Много се радвам на това, което казвате /че НОИ правят проверки и засичания/. Това е важно!

# 77
в 78 ОДЗ в район Студентски преди класиране детето което в момента е първа резерва е било с 8т, а сега е с 8.3т ще съм благодарна ако някой ми обясни как се получава това. Не искам да се заяждам с родителите ако четат във форума, но преди първо класиране никъде няма точки по ДК, а в момента има по 0,3т, не вярвам да са забравили да си ги отментат  newsm78

Ти все пак си питай от ИСОДГ.
ДК които е приел детското заведение са:
1.брат/сестра
2.работещи родители
3.сем.жив.на територията на адм.район
4.родител в СО

За да има 8 т.значи и двамата родители са работещи.
Значи детето при положение,че детската градина е приела ДК работещ родител трябва да е имало 8.1т.
Ако си сигурна,че е било само с 8т.,можеби грешката не е в детето и сега са направили корекция.
ами в списъците преди класиране от 22.05. излиза с 8т, аз даже си бях копирала списъците за да се ориентирам имаме ли шанс. затова съм толкова учудена, как на първо класиране няма да си заявиш точките, които имаш като се приеха 4 деца с 8,3т и едно чрез жребии с 8,2т. и изведнъж за второ класиране отива най-отпред с 8,3 newsm78т

При положение,че ДК-тата се изчисляват автоматично ако то е било с 8.1 т.в началото може и да се съмнява човек,но явно тук има някаква грешка.Кой знае още колко такива ще излезнат.Но ти все пак си питай

# 78
Нали уж не трябваше да има имена на латиница, а те даже се и класират!

27 ОДЗ 'Детска китка', Надежда
ЯСЛА 2, РОДЕНИ 2007 г.
КЛАСИРАНИ НА ПЪРВО КЛАСИРАНЕ ПО ОБЩИ КРИТЕРИИ

10. Petar Atanasov Parjelov   8.1 т.   090522-11586027

# 79
в 78 ОДЗ в район Студентски преди класиране детето което в момента е първа резерва е било с 8т, а сега е с 8.3т ще съм благодарна ако някой ми обясни как се получава това. Не искам да се заяждам с родителите ако четат във форума, но преди първо класиране никъде няма точки по ДК, а в момента има по 0,3т, не вярвам да са забравили да си ги отментат  newsm78

Ти все пак си питай от ИСОДГ.
ДК които е приел детското заведение са:
1.брат/сестра
2.работещи родители
3.сем.жив.на територията на адм.район
4.родител в СО

За да има 8 т.значи и двамата родители са работещи.
Значи детето при положение,че детската градина е приела ДК работещ родител трябва да е имало 8.1т.
Ако си сигурна,че е било само с 8т.,можеби грешката не е в детето и сега са направили корекция.
ами в списъците преди класиране от 22.05. излиза с 8т, аз даже си бях копирала списъците за да се ориентирам имаме ли шанс. затова съм толкова учудена, как на първо класиране няма да си заявиш точките, които имаш като се приеха 4 деца с 8,3т и едно чрез жребии с 8,2т. и изведнъж за второ класиране отива най-отпред с 8,3 newsm78т

Може грешката да е на системата..

# 80
  • gr.Sofia, jk.mladost 4
Здравеите,аз се чудя нещо друго ние сме с 8,1т и естественно не сме приети,в момента аз сам в неплатено маи4инство което ми изти4а месец октомври и  след това ще бада освободена защото няма как да се варна на работа,саответно така губя 1 то4ка (в това положение са доста маики )и това озна4ава 4е никога няма да се класираме в ОДЗ.

# 81
  • София
Здравеите,аз се чудя нещо друго ние сме с 8,1т и естественно не сме приети,в момента аз сам в неплатено маи4инство което ми изти4а месец октомври и  след това ще бада освободена защото няма как да се варна на работа,саответно така губя 1 то4ка (в това положение са доста маики )и това озна4ава 4е никога няма да се класираме в ОДЗ.
Ами има и други варианти-баби, ЧДГ, гледачки и т.н.. Всичките са изпробвани и работят. Peace

# 82
Здравеите,аз се чудя нещо друго ние сме с 8,1т и естественно не сме приети,в момента аз сам в неплатено маи4инство което ми изти4а месец октомври и  след това ще бада освободена защото няма как да се варна на работа,саответно така губя 1 то4ка (в това положение са доста маики )и това озна4ава 4е никога няма да се класираме в ОДЗ.
Добре дола в отбора! Cry

# 83
Ами има и други варианти-баби, ЧДГ, гледачки и т.н.. Всичките са изпробвани и работят. Peace

Чакай, де! Нали кой къде се е класирал ще се разбере преди октомври? Никой не може да даде гаранция, че ще го приемат с точка за критерий "работещ", а няма след месец да го съкратят.

# 84
Аз бях сигурна, че директорките ще си свършат работата съвестно, какво остава при подаден сигнал. К4 фалшив няма да премине никъде, бъдете сигурни.

Дано да си права, ама имам аз съмнения, че някои хора предварително са си се разбрали с директорката.
55 ЦДГ е фаворит по К4 - 13 деца + 1 във филиала  Outta Joint

Директорката на 55 ЦДГ лично ме увери,че този критерий ще го гледа под лупша, като й споменах,че нейната ДГ е най-предпочитана от "колежки"...
Надявам се да си спази обещанието..
Истината е,че това е доста добра ДГ и..може реално наплива да е голям там на такива деца..
Освен това тази Дг е единствена в района..
Все пак, се надявам да разберем, ако има недобросъвестни родители, които са го "цъкнали по погрешка"...

Е не е толкова единствена. Аз се отказах от там и сме приети в 54 ЦДГ. Днес ходих - градината ми се видя мъничка  и малко старичка и е съвсем на пътя. Виж 55-та има две големи  сгради и много голям двор на тихо място....  
Много се надявам учителките в 54  да са по-добри   Mr. Green

Съгласна съм *щурчо* - това е не само единствената ДГ в Редута, но е и доста хубава и след ремонт - искаше ми се да сме във филиала, защото ни е най-близо, но се отказах поради липсата на каквато и да е надежда - шансът беше абсолютно минимален и не съжалявам , след като видях класитането.

milichka - 54 е в Слатина и на нас ни е далече, но се отказах от нея защото е наистина съвсем на пътя, но за това пък има много хубаво дворче Wink, за разлика от 151, където ние сме приети. Е, и аз така се надявам, че учителките ще са по-добри  Grinning

Колкото до директорката на 55-та, ме интересува повече не как тя ще гледа документите, а нея дали някой ще я гледа

# 85
Аз пък да се включа да кажа колко съм възмутена от подвеждащата информация, която дават #Cussing out
Преди време бях питала във формата за обратна връзка по повод на нашето кандидатстване,
понеже таткото ни работи в чужбина към евроструктурите.
Отговориха ми, че се води не работещ и не му се полага точка и ми бяха пуснали едно типово съобщение.
Аз съответно го посочих, като не работещ и си останахме със 7 точки по първо желание.
Обаче сега се оказва, с един формуляр Е104 представен в НОИ, НОИ го приемат за работещ,
защото е на трудов договор в старан от ЕС.
Ми кажете ми как да не съм бясна #Cussing out
Заради въпросната точка е възможно да не сме се класирали,
а и съм сигурна, че не само аз съм в това положение...
Информацията им е подвеждаща и смятам да не оставям нещата така...

Точно такъв въпрос зададохме на срещата на 15 май в СИРМА и отговориха,че за всички, които работят в Европа, ще се признава точка за работещ родител, ако от тяхното НОИ (както се казва там) има бележка,че човека е здравно осигурен..
Не знам кога и кой ви е дал подвеждаща информация, но съм сигурна,че във видеото от срещата на 15-ти можеш да чуеш това за работещия родител в европейска страна (страна от Европейската общност)..
И тук във форума го обсъждахме..
Аз лично съм изненадана..
Би трябвало да попиташ във формата з аобратна връзка..какв осе прави във вашия случай..
А иначе..наистина сте ощетени, ако децата с 8т са класирани във вашата ДГ по първо желние..

# 86
Здравеите,аз се чудя нещо друго ние сме с 8,1т и естественно не сме приети,в момента аз сам в неплатено маи4инство което ми изти4а месец октомври и  след това ще бада освободена защото няма как да се варна на работа,саответно така губя 1 то4ка (в това положение са доста маики )и това озна4ава 4е никога няма да се класираме в ОДЗ.

Чакай, де! Нали кой къде се е класирал ще се разбере преди октомври? Никой не може да даде гаранция, че ще го приемат с точка за критерий "работещ", а няма след месец да го съкратят.

Може би говори за догодина newsm78! Аз поне така го разбрах!

# 87
  • gr.Sofia, jk.mladost 4

баби нямаме и за другите варянти нямаме вазможност

# 88
  • gr.Sofia, jk.mladost 4

Може би говори за догодина newsm78! Аз поне така го разбрах!
не само за догодина ами ако така стоят нещата за у4илище ще е сащото,наи вероятно пак няма да има достата4но места.

# 89
  • София

баби нямаме и за другите варянти нямаме вазможност
За собственото си дете, човек винаги намира начин. А в чисти ясли кандидатствахте ли?

Общи условия

Активация на акаунт