КГБ = Клуб на Готините Баби - 76 :)

• 23 929
  • 449
  •   1
Отговори
# 405
  • Видин
ЖАКИ просто си имам такива периоди когато не спя ,и ме държи поне една седмица Whistling
Иначе Здравун си гледа много добре работата ,чак ми треперят мартинките вечер  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 406
  • Кубрат/ Пишурка
Изчетох ви до тук и бързам да се обадя,че да не ме издруска някой от клона.пОВЕЧЕ - СЛЕДОБЕД У ДОМА.

# 407
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Делта , честит рожден ден на синът ти!
Да е жив , здрав , щастлив и късмет в живота му пожелавам!
Хубав празник!

Мери , малко остана и се преборих с килцата
без никакви усилия.  Peace Благодаря ти.  Heart Eyes

# 408
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИНА НА ДЕЛТА !!!
ЗДРАВ И ЩАСТЛИВ ДА Е !

За тебе Делта

Зиче - няма при тебе скука Grinning GrinningЗдравунчо се грижи за това Grinning Grinning
Лошото е ,че не можеш да спиш вечер,но когато можеш - компенсирай през деня Hug Hug
Диде - и твоята  Неда не отстъпва Grinning Grinning- държи те все на педал и тя Grinning Grinning Grinning

# 409
  • Пловдив
ГЪБЧЕ няма изобщо скука в къщи ,ама иначе си е готено и поне не скучаем. Hug

# 410
  • София
Танита,и мен ме зарази с прозорците,хубавото е че сме със щори,а лошото е че и те плачат за пране,ама не могат да се свалят,а нямам прахосмукачка с вода,мислех да си взема пароструйка,но ми казаха че тече надолу,ужас
Делта,честит рожден ден на сина ти и от мен,здраве и късмет,радост и всичко което си пожелае да му се сбъдне Peace
http://www.riversongs.com/greetings/spanking.html Grinning
Зиче,вчера пътувах в автобуса с една баба с внуче,за 15 минути и зададе около 100 въпроса Laughing,няма скука Hug

# 411
  • Пловдив
МАРГИ то добре че още не говори ,че ще стане тогава страшно ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 412
Делта, честит рожден ден на сина ти. Всичко което си пожелае, и към което се стреми, да се сбъдне!!!

Делта за теб.

# 413
  • Varna
Мили, мили момичета Hug
Благодаря ви от сърце за прекрасните поздравления, благодаря ви за чудесните букети.
Синковеца се стопи като видя какво сте му изпратили-много усмихнат ви Благодари . Отдавна не беше се усмихвал, така че пак Благодаря!!!
mery poppins1,Didia, Margita,Жаклин, Мастерче, Зиче,svetlaibobo, Жабче, Гъбче, Джейда newsm51 newsm20

# 414
  • Видин
Делта, щом е доволно момчето, всички сме доволни Grinning Peace

Марги, сега успях да разгледам снимките от Тунис.Много красиво, екзотично и различно от България FlutterА другото момиче русото и то ли ти е дъщеря?

# 415
                        Георгена,моето ОДЗ е № 8 в Борово.Казвам моето защото в него съм от откриването му.Сега имахме юбилей 35 години.То беше миналата година октомври,ама ние решихме да е сега напролет.Първо се отложи заради националния траур на 29-ти,но салона се освободи на 3-ти и всичко вече е в историята. Laughing Концерта ще го излъчват по ТВ-то.Като стане готов филма ,защото правим и такъв ще ви кажа по коя програма и кога.Който има желание да гледа. Laughing Ще кача и DVD-то на компа и ще ви пусна линк.При това малкия зет е снимал Ран и Мими и каза,че ще го "пипне" /нали е монтажист/ и ще направи версия ,в която двамата наши са най-дълго на екран. Laughing Така,че ще ви дам линк и към този филм.Кога ще стане обаче нямам идея.
                        Зиче,моята Неда говори като професор и днес съм се смяла с нея.Викам и Неда,ела тук и чувам - Какво искаш ,Диди,я ме остави на мира,че имам работа  Laughing и ме гледа възмутена защото съм вдигала шум и бебето и се събудило.Докарват ме с дедито на работа и си тръгват с колата /деди е дежурен днес след обяд с нея/ а тя ми вика  Не плачи!Ние с моя дядо ще дойдем да те вземем.Ти сега си гледай дечицата то бързо минава времето.Ей,такива ги ръси по цял ден.Напълнила гащите и аз и мърморя,че има тоалетна и т.н. , а тя .....Диди,обичам те,целуни ме и не се ядосвай деди мие дупето! Laughing А,бе направо ме успокой,щом дедито мие дупето няма страшно.
                        Вчера майка и я водила за я снимат за една брошура с мебели и познайте фотографа колко е бил добър  Mr. Green На нито един кадър не е успял да я хване.Все тук таме размазано щото е като фурия на едно място и една секунда не стои. Mr. Green

# 416
  • София
Делта, щом е доволно момчето, всички сме доволни Grinning Peace

Марги, сега успях да разгледам снимките от Тунис.Много красиво, екзотично и различно от България FlutterА другото момиче русото и то ли ти е дъщеря?

Не,ние бяхме девет човека,всъщност осем и едно дете,ние тримата и кума ни със сина,снахата и малкия,а русото момиче е дъщеря му и гаджето и.
Дидия,той моят мъж е завършил фотография,никога не снима от поза,а също обича той да снима,а не него,но в Тунис нямаше къде да ходи,защото всички бяхме въоръжени с фотоапарати Laughing

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 14:37 от margita

# 417
Делта, радваме се, когато можем да доставим, поне малко радост на някого! newsm78 Hug

# 418
  • София
МАРГИ то добре че още не говори ,че ще стане тогава страшно ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
А аз искам да дойде това страшно и при Вели.... Sad :

Делта само слънчеви дни за твоето момче!

За мама Делта.

# 419
  • Пловдив
ДЕЛТА радваме се че ,сме накарали сина ти да се усмихне ,нека по често го прави от тук нататък пожелавам му го от сърце.

ДИДИЙКА с тези нашите внучета да сме живи и здрави да ги изгледаме, пък кое едно кое друго прави ,те си са наши и ще си ги търпим.
От два часа и половина го преспивам няма братче спане ,и сега го оставих квото иска да прави  ooooh!вече не мога да се боря с него  Mr. Green Mr. Green

ШПУНЦ пожелавам ти да дойде  по скоро страшното  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт