Кървене и бременност 2

• 158 401
  • 747
  •   1
Отговори
# 405
Сега съм 4ти мсец и за щастия за сега всичко върви добре  Mr. Green
Пожелавам ти и на теб да мине тоя период  Hug Hug

# 406
Megisp, включвам се и аз за мъничко. ѝбъди спокойна, когато забременях, през октомври, направих си тест през ноември, но бебето го видяха на УЗ чак на първи декември. Понякога първите месеци наистина се получава кафеникаво зацапване около датата на цикъла. Стискай палци, повече лежане, никакво претоварване и дано всичко е наред.
Момичета, наистина много се пазете в това грипаво време. Кураж и дано всеки от вас да се похвали след раждането. Аз за това и се включвам от време на време - за да прочета, че всичко е наред и чакам да науча, че сте родили нови сладки бебчета Hug

# 407
alissa nik   е права! Peace

# 408
Благодаря ви момичета,силно се надявам все още да не се вижда да е още рано и всичко да е на ред.Вчера ме гледаха с вагинален ехограф и док каза че се виждало нещо но много малко и каза че имало два варианта или да е спрял да се развива плода или още да е рано да се види.Много се надявам да е второто и всичко да е наред.Кървенето го има но по слабо.

# 409
ама отиди и на др лекар мила щото това кървене не е добре да го имаш!ако си бременна незабавно трябва да се спре това!ти каза ли на лекаря за кървененто?как така те е пуснал без да ти изпише нещо?Фолиева киселина пиеш ли поне?

# 410
ама отиди и на др лекар мила щото това кървене не е добре да го имаш!ако си бременна незабавно трябва да се спре това!ти каза ли на лекаря за кървененто?как така те е пуснал без да ти изпише нещо?Фолиева киселина пиеш ли поне?
                                                                                                    Мила,ходих при двама лекари,единия ми предписа дуфастон който го спирам в понеделник,а в петък като ходих при другия ми каза да го спра и на другия ден да си направя пак тест и ако е пак положителен да си взема утрогестан нещо немога да ги разчета.Но аз реших да продължа дуфастона защото в момента нямам възможност да си купя другите.Направих си и кръвен тест,който също е положителен и от лабораторията ми казаха че стойностите са над 1000,в понеделник ще го взема и ще си пусна друг.Моля се всичко да е наред и стойностите да се удвояват.

# 411
Здравейте момичета.Бременна съм в 6седмица и 4дни след инвитро процедура.Днес сутринта имах бледо бежаво зацапване  Confused Такова зацапване имах и на два пъти в дните след теста-еднокротно зацапване и край,и след 5 дни пак така.Преди три дни бях при док и видяхме плодно сакче с пулсации Simple Smile Казаха на док за зацапването и той ми каза че е нормално и не е проблем.Сега се чудя пак ли да му звъня какво да правя-той прегледа беше преди 3 дни newsm78 По принцип слагам утрогестан 3*2 и то всъщност самия утрогестан който изтича е оцветен.Моля споделете мнение   bouquet

# 412
megisp мила не ги разбирам тез лекари!по принцип се изписжа или Дуфастон или утрогестан и двете са на хормонална основа и спомагат за задържане на плода! за мен не е логично да ти исписват и двете тъй като те се препокриват като действие!дано са се удвоили стойностите!не забравяй да пишеш и не се шашкай - с теб сме! Hug Hug

Elsinor и аз пих утрогестан в продължение на месец и половина когато бях в 6гс. Бледо жълтеникав е, да но не и бежав !ако това зацапване те притеснява или засили обади се на лекаря си!по-добре да му звъннеш и да се окаже фалшива тревога, отколкото да се тормозиш какво ти е Hug

# 413
glorybg  Благодаря ти мила  Hug Вчера цял ден продължи това зацапване а вечерта като отидох до тоалета и само дето не припаднах  #Crazy от мен изтече обилна ярка кръв като при цикъл  Shocked ужас побърках се.За радост днес бях на преглед и всичко е наред Praynig бебчо си е добре и си има пулсации Praynigдано не се повтаря пак това PraynigОбаче не мога да си обясня какво беше това кървене  newsm78 док каза че е нормално  newsm78 давеби да е заради инвитро процедурата  newsm78

# 414
E явно организма ти се прочиства!Щом е казал така доктора няма страшно! ти само гледай колкото е възможно повече да лежиш и да се се напрягаш - поне до края на третия месец и вс ще е наред, миличка! стискаме палци!  Praynig

# 415
Благодаря ти много мила  Hug успех и на теб  Hug

# 416
И аз снощи получих силен кръвоизлив без никакви симптоми, просто кръвта рукна от мен. В 10 г.с. и 1 ден съм и наистина много се притесних като видях огромните съсиреци. Помислих си, че съм изгубила бебето. Обадихме се и веднага казаха да отиваме веднага в спешното. Междувременно звъннахме и на доктора в Германия (там съм правила ин-витрото). Той предположи няколко неща - пукнала се миома, кръвоизлив от някой кръвоносен съд и събрала се кръв в таза. Каза, че се случвало често. Забрани секс, ставане от леглото и каза да започна да вземам магнезий. Тук ме гледаха на видеозон ( в няколко отделения), за наша радост бебето мърда и се върти. Опитаха се да открият причината за кръвоизлива, но само имат предположения. 3 часа след бликването на кръвта всичко спря, сякаш кошмара от снощи въобще не се е случвал.

# 417
пазете се много мамчета!по- добре да сте легнали възможно най-много поне докато отминат критичните 3 месеца! Hug

# 418
Възможно ли е да е от РАР теста дето ми го правиха миналата седмица. Споменаха за леко зацапване, ама това беше доста повече.
Иначе лежа и нищо не правя.

# 419
Вече незнам какво става  Rolling Eyes вчера имах зацапване червено по хартията  Confused не е като онази вечер обилна кръв но си беше зацапване.Днес няма за сега:pray: Наистина незнам от къде е това кървене  Tired
Титина че защо са ти правили РАР не са ли забранени мануалните прегледи сега newsm78

Общи условия

Активация на акаунт