Кървене и бременност 2

• 158 392
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
Мима, аз в 11г.с бях с подобно кръвотечение. Започна спонтатто през нощта без никаква провокация от наша страна. Приеха ме по спишност веднага. Слава Богу всичко приключи без последствия. Оказа се, че единия плоден сак е бил закрепен по-ниско в матката и от там е кървенето/бях бременна с близнаци/. До края на бременноста нямах повече оплаквания. Според мен трябва да отидеш веднага на лекар. Стискам палци всичко да приключи добре.

# 451
Привет! Ще продължа да пиша, за да съм полезна на някой друг след мен, както сте вие сега за мен, а и за съвет, разбира се. Вчера направих повторен кръвен тест и резултата на ЧХГ беше 1886, което доста ме обнадежди- имаше удвояване на стойностите. На преглед съм обаче чак в понеделник и не знам как ще издържа до тогава. Мислите ли, че въпреки това е възможно да е извънматочна? При мен при извънматочната стойностите стигнаха до 350 и започнаха да намаляват. Това кафеникаво зацапване продължава- отново мн слабо, но болки нямам засега. Моля ви, споделете. В други теми прочетох за такива случаи на високи стойности на ЧХГ и извънматочна, но всички бяха след инсеменация.
аз имах такова високо чхг и се оказа извънматочна. при такива стойности се вижда сак, но при мен уви се видя, че е в тръбата, в резултат на което зацапването се превърна в кръвоизлив. пожелавам ти от сърце в понеделник да видите сак, ако не задължително преглед и на второ място.  Peace

# 452
Току що след ходене в WC прокървих. Имаше и малък съсирек. Пиша с изтръпнали пръсти. Предполагам, че всичко е свършило! Нямам сили! Не мисля, че след тази цялата ситуация има вече, за какво да се хвана и да вярвам в добрия изход.

# 453
Току що след ходене в WC прокървих. Имаше и малък съсирек. Пиша с изтръпнали пръсти. Предполагам, че всичко е свършило! Нямам сили! Не мисля, че след тази цялата ситуация има вече, за какво да се хвана и да вярвам в добрия изход.

Мила, знаещ ли колко такива съсиреци съм си намирала в началото, когато имах зацапване!Йивота ми се скъсяваше всеки път! Но стига да се съветваш с доктора си ЗА ВСИЧКО и всеки път когато те тревожи нещо, няма страшно!!! Hug Hug

# 454
  • Варна

Hug Hug Hug
И на мен се е случвало, даже имаше няколко големи съсирека. Не се отчайвай и утре иди на лекар.

# 455
Мили дами, благодаря ви за подкрепата! Вчера вечерта успях да намеря само коремен ехограф, защото не можех да чакам до понеделник, но уви... нищо не се вижда в матката, а вече имам 12 дневно закъснение. В момента нямам никакво течение и болки, но явно само остава да чакам прегледа в понеделник в София, въпреки, че разума ми казва да не очквам кой знае какво, но сърцето ми все още се надява! Благодаря ви!!!

# 456
Търси вагинален ехограв!Ако си бременнта, е много рано да се види каквото и да е било с коремние! Praynig

# 457
 Вагиналният ехограф не е ли опасен по време на бременост?

# 458
Вагиналният ехограф не е ли опасен по време на бременост?

Не. До края на третия месец ме гледаха само с вагинален ехограф.

# 459
Привет момичета, и аз съм с кафеникаво зацапване от около седмица. Сега съм в 7 г.с. Сутрин забелязвам, че в урината изпада нещо подобно на съсирена стара кръв, на малки парцалчета. Имам и някакво усещане като при цикъл.  Confused  По принцип съм на задържаща терапия  и се чудя да не би да задържам по този начин спонтанен аборт. На преглед съм чак след 2 седмици.  Confused  Вие какво мислите ?!  Tired

# 460
не се притеснявай, а гледай да лежиш моооого!и аз бях като теб 2 седмици,а бях на терапия 2 месеца!само гледай да си легнала повече, докато се задържи бебчето!какво пиеш? Hug

# 461
ох.. да .. през целия ден съм в легнало положение .. ставам само до тоалетна и да сготвя нещо..  ooooh!  Пия 3х2 утрогестан и  3-4 х 1  но-шпа + витамини и фолиева к-на. В началото бях на 2х1 дуфастон, но въпреки това прогестерона ми беше нисък .. около 12. Възможно ли е тази доза на утрогестана да ми е ниска също?!  Благодаря за успокоението!  Hug

# 462

Спести си това усилие......Препоръчвам да ставаш само до ОО......

Диво цвете, дано е станало този път! Praynig

# 463
L!n   утрогестана винаги ли го пиеш?Моите наблюдения сочат че се усвоява много по-добре когато се поставя вагинално  Peace Давам ти един линк да прочетеш-абзаца след точка 7 http://www.ivf.no-meat.org/infertility/prgstrn_prgnnc/

# 464

Спести си това усилие......Препоръчвам да ставаш само до ОО......

да.. май така ще стане .. благодаря за съвета!    bouquet

L!n   утрогестана винаги ли го пиеш?Моите наблюдения сочат че се усвоява много по-добре когато се поставя вагинално  Peace Давам ти един линк да прочетеш-абзаца след точка 7 http://www.ivf.no-meat.org/infertility/prgstrn_prgnnc/

Oo.. не знаех за това .. Shocked  Притеснявах се да не предизвикам някакви контракции ако ги слагам вагинално .. Ноо .. вече само така ще ги ползвам .. Много благодаря! Elsinor   Hug

Общи условия

Активация на акаунт