Дързост и красота - 31 ..."Всичко ново е добре забравено старо!"

• 16 271
  • 458
  •   1
Отговори
# 390
красимира нямам нищо против никой в тая тема Simple Smile Защитавам позицията си и начина си на виждане на нещата Simple Smile
За мен след като една жена визирайки Тейлър обича толкова много един мъж и иска да спаси брака си 1-во ревноста е най - лошия съветник
2-ро преди да търсиш грешката в другите я потърси най - вече в себе си 3-то както една жена няма да погледне друг мъж ако всичко с мъжа й е наред то същото се отнася и за мъжа. 4-то свекървата не винаги е права 5-то НА ПЪРВО МЯСТО СЛАГАЙ МЪЖА СИ после майка му и фирмата му .
Винаги съм казвала  господ да ти е на помощ ако застанеш на пътя на жена с мисия ... ако Тейлър даде всичко от себе си и се промени може би имал шанс брака им .Така , че както казваше баба ми ако жената е читава мъжа си сяда на дупарата.
В случая единствено си беше седнал на задника при Брук . И това ако отречеш е.... м..... Simple Smile
Т.е. при едната стои при нея и не поглежда настрани а с другата винаги мисли за първата е как така става ми кажи  newsm78 и в коя е вината ?

# 391
Аз също.    Hug   
Забавлявам се най-искрено.А за споровете...ами зодия Везни съм.Спорът е в кръвта ми...познайте в къщи кой взема решенията...
Цитат
ако Тейлър даде всичко от себе си и се промени може би имал шанс брака им
Като чуя или прочета нещо подобно и ...направо ...
ДиС е пълна с такива теми...
Докога все жените ще се променят,ще се нагаждат,ще угаждат,ще си отглеждат мъжете?!
И докога мъжете ще си правят каквото искат,и пак ще имат претенции?
В случая:Какво още да направи Тейлър,че да й се признае?
Цитат
господ да ти е на помощ ако застанеш на пътя на жена с мисия
Това не го разбрах...но много подхожда на Брук.На нея като й падне пердето,нищо не може да я спре:нито мъж,нито Стефка,нито Бриджет....

Цитат
В случая единствено си беше седнал на задника при Брук .
Когато Тейлър я нямаше,обаче...И двата пъти.
Защо,когато Тейлър е налице,винаги се връща при нея?И не казвай,че Стефка го била манипулирала.Отначало,да.Но после и Тейлър му даде шанс и право да избере.Защо не си отиде при Брук?И защо толкова се чуди и мае,като толкова обича Брук?

# 392
  • Разпиляна във въображението

Защо,когато Тейлър е налице,винаги се връща при нея?И не казвай,че Стефка го била манипулирала.Отначало,да.Но после и Тейлър му даде шанс и право да избере.Защо не си отиде при Брук?И защо толкова се чуди и мае,като толкова обича Брук?

Защото преди това Брук му би шута, ето затова.

# 393
краси.мира,наистина ли си зодия везни Shocked
Днес си говорих с едни,че в живота си не понасям никой,който е зодия везни,дори без да ми каже,го усещам,че е везни Shocked
Кой друг е везни

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 00:53 от Brooke_fan

# 394
Цитат
Защото преди това Брук му би шута, ето затова.
E,би му шута,защото той не знаеше какво точно иска...Ако беше започнал да я убеждава колко много я обича и че иска нея,тя веднага щеше да клекне.Нали?

Brooke_fan , ти губиш!  Везните са една от най-хубавите зодии,ако не и най-хубавата...особено жените.И не става въпрос само за външност.И като характер бият почти всички.    Peace     

А ти сигурно си една от следните:Водолей,Козирог,Лъв или Дева...  Склонна съм да заложа на първите две...? 

# 395
Какво означава пълно е с такива теми ?
Мен пък да ти кажа ми писна от еманципация  Naughty Хем се бием в гърдите колко добре се оправяме сами хем после ревем защо са ни оставили за друга жена  Crossing Arms
Аз ти казвам какви са нещата от живота и това е истината. Жените сме по хитри по социални по богати на речник затова ние коткаме ние задържаме . Колкото и да го отричаш е така колкото и да ти е писнало това е истината. Мъжа иска да се прибере от работа и да му е конфортно не да го почват с поредния скандал или дали не е бил при Брук  ooooh!
Рич няколко пъти съм била в двете крайности или много го харесвам или изобщо не мога да го дишам. Но определено става по симпатичен около Брук  Mr. Green
Както и да е ... и без това няма да ме разбереш Simple Smile

# 396
  • В средата на времето
А ти сигурно си една от следните:Водолей,Козирог,Лъв или Дева...  Склонна съм да заложа на първите две...?  

ааа без да намесвате лъвовете молим Naughty Grinning Краси, BF е противоположната ти зодия Grinning

Ми то си е казано - жената избира Grinning..Аз съм за еманципацията, но в разумни граници Laughing..В последно време мъжете ги домързя да възмъжават покрай многото еманципирани жени Sunglasses

WomanitKa, то и жената иска да е глезена от мъжа, но не винаги става..Щом един мъж не дава, това, което се иска от него, що пък жената трябва да го глези Laughing В крайна сметка, дори и при друга да забегне и другата ще му бие шута, ако и там е толкова дащен Grinning Аз съм за партньорство и равнопоставеност в отношенията между мъж и жена - да се делят отговорностите, но и правата Simple Smile

Последна редакция: вт, 02 юни 2009, 08:55 от Izida

# 397
красимира хайде много молим Simple Smile Везни мезни Simple Smile Най - хубавата е Телеца  Crossing Arms

# 398
  • София

Цитат
В случая единствено си беше седнал на задника при Брук .
Когато Тейлър я нямаше,обаче...И двата пъти.

Покачай и ще разбереш защо. Колкото и да е елементарен филма, понякога и в него си има обяснения.

И ако твърдиш, че ако беше казал колко обича Брук тя щеше да го приеме - ами той и каза, че много я обича, но му трябва време да реши. Брук прецени, че не и трябва щом не може да се обвърже с нея и му трябва тоооолкова време. Тейлър от своя страна дава мило и драго да е с нея и прави какви ли не компромиси - та време, та сеанси. Няма лошо - така е преценила, но да твърдиш, че видиш ли Брук е, тази която като и каже и "кляка" - малко е невярно. Точно Тейлър е тази, която с малко мили думи и веднага е навита, нищо че действията говорят друго. Така беше и първия път, когато и предложи брак. Така беше и втория. Така стана и третия, и четвъртия....слава богу, засега повече няма  Joy

# 399
  • България
На мен звездите ми го говорят #SillyРич и Брук няма да могат да са като Земята и Луната-неизменни спътници smile3534Казвам ви,той и на нея не й подхожда bambam
Марси,не каза нищо по въпроса тази Неделя-поизпече ли пак д-то на плажа или не? Joy

# 400
Цитат
Краси, BF е противоположната ти зодия
Което ще рече овен ли ?

Цитат
Най - хубавата е Телеца  
Е,тук никога няма да се съглася!  Мързеливи,самовлюбени,обичат лукса,ама някой друг да им го достави,инати,ако нямат полза,никога няма да си мръднат пръста за нищо,завистливи...още да изброявам ли?Познавам много добре двама Телци,нищо лично.
Цитат
В последно време мъжете ги домързя да възмъжават покрай многото еманципирани жени Cool
Напълно подкрепям.Такива готованковци има напоследък...

Цитат
Какво означава пълно е с такива теми ?
Ами прехвърли се в ДиС и ще прочетеш..."Правя всичко за мъжа си ,а той ми изневерява..."
"Обичам го и искам да сме заедно ,ама той не ще да се обвързва..."   и т. н.  
Да,мъжа иска да му е комфортно,но и жената иска ...нали?
Цитат
но да твърдиш, че видиш ли Брук е, тази която като и каже и "кляка" - малко е невярно.
Е,от последния им разговор на тази тема това помня:Тя го гледаше с очакване ,дори му каза нещо подобно "Какво искаш да кажеш?Че оставаш с мен и децата?"  и когато той си замълча и каза ,че му трябвало време,тя тогава избесня и го изгони.Ако беше казал,че остава,тя щеше да го приеме.Веднага.И защо ,след като толкова я обича,уж,и Тейлър му даде карт-бланш да решава сам,след като разбра за измамата на Стефка,той все пак не избра Брук?!

# 401
  • София
И защо ,след като толкова я обича,уж,и Тейлър му даде карт-бланш да решава сам,след като разбра за измамата на Стефка,той все пак не избра Брук?!

Ееееееее, нали ти казах - имай търпение скоро ще си каже защо...само да няма после, ама това не е вярно, това не е така, Ридж е такъв и онакъв.

# 402
  • В средата на времето
На мен звездите ми го говорят #SillyРич и Брук няма да могат да са като Земята и Луната-неизменни спътници smile3534

Естествено, че няма да са като Земята и Луната Naughty Те са кото Слънцето (Брук) и Земята (Ридж), защото в крайна сметка всичко се върти около слънцето в галактиката (ДиК)  smile3534

Краси, овен е, да.
Краси, ти да не говориш за мъже телец, защото за жените моите впечатленията примерно са съвсем други - много добри домакини, отлични кулинарки, е, тънкообидни са и нямат много чувства за хумор Simple Smile Здраво стъпили са на земята и в една двойка са движещата сила..Като си наумят нещо - вършат го, без много, много да взимат възраженията против Laughing Моят дом е моята крепост - това важи с огромна сила за телците. Забелязала съм, че и мъжете и жените обичат много цветята и си ги отглеждат..А щом обичаш да се грижиш за цветя не може да си чак толкова лош човек Laughing

# 403
  • София
Ще може ли и за другите зодии да направите хороскопи  Crazy Heart Eyes

# 404
Цитат
Ще може ли и за другите зодии да направите хороскопи
Е,не съм чак толкова запалена по хороскопите...

Izida , единия е мъж /големия ми син/,другия е жена /ама не казвам коя точно,че... Mr. Green    /
Това са ми личните впечатления и от двамата.Дори допреди две -три години не знаех жената коя зодия е.За домакини,да,маниачка е всичко в къщата й да е на мястото си.Но за кулинарка ,не бих казала.Може тук да е изключение.
А  синчето,да е живо и здраво,много си го обичам,ама и много си се караме с него...
И не казвам ,че са лоши хора,просто с тях не се живее лесно.Може пък зодиите ни да са несъвместими,знам ли...

А овена....!   smile3508      Половинката е овен,ама хич не му личи.

Общи условия

Активация на акаунт