Лятото ни зове, хайде с Май-че на море!

• 11 264
  • 277
  •   1
Отговори
# 15
ако не вали, ще се включим с камбата, нищо че и 2те ми деца са приети в ДЗ Peace

# 16
След днешната ваксина на Ники му изби нов обрив. Утре ще го водя да го видят. На протеста ще дойдем, стига да сме здрави.

# 17
Записвам се да ви следя.ние сме добре, правим опити да махнем памперса на Алекс и да започнем със захранването на Антоан-и двете без особен успех.... Sadтова бебе си иска само гърдата и това, нито пие вода от шише, нито иска бибата...понякога се виждам в чудо с него. Кърма имам, наддава си добре, но ми се ще да започвам да го захранвам вече...

# 18
милена, съвсем спокойно можеш да изчакаш още 2-3 седмици, хем ще се разтовариш и ти психически, рано си му е още на детенце и това е съвсем нормално Hug

лейди, кога се връща таткото? и само половин час и после си спи или като цяло е неспокоен?

# 19
честито на Алек на ина -ана и Деница   bouquet
Крисис: на патерица, специално ЧРД   bouquet аз тези дни съм леко неадекватна, но ще се оправя...
днес имахме тържество и Лора си получи свидетелството за завършен 1 клас  Laughing голяма радост, малкия пропусна  Mr. Green

# 20
здравейте искам да ви почерпя с една тортичка по слу1аи годшнината ни от сватбата , за да не се чудете на надписа щв кажа че пише TE AMO  и буквата на половинката V

Милена много се радвам че се разписа , за захранването не бързай но колко месеца стана бебчо

KSI затова на деца с кожни обриви или атопичен дерматит им се отлагат ваксините ,може би го знаеш този факт Peace

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:32 от kar4ita

# 21
дори се е случвало да се оправя сама без да ме буди.
HugЕ, това е! Целувки на оправната сладурана!
Ч.Р.Д на Ивана! Heart Eyes
Краси, страхотни торти! Кога успявате да ги изядете Mr. Green?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 12:25 от smiled_

# 22
KSI затова на деца с кожни обриви или атопичен дерматит им се отлагат ваксините ,може би го знаеш този факт Peace
Знам, знам. Ама лекарката не искаше да отлагаме повече(отлагаме от февруари). Ако си пиел противоалергичното сиропче нямало да има никакви реакции. Явно не се уча от грешките си, защото не за пръв път установявам, че когато се доверя на лекар греша TiredТа тази нощ Ники вдигна много висока температура - не знам колко, защото ревеше като магаре когато се опитвах да му я премеря. Свалих я, сега май пак има, но е далеч по-добре. Изкарах си акъла през ноща. Не съм мигвала откакто усетих, че пари.
Карчита, честита годишнина! bouquet (все забравям да ти кажа, че си ми адашка)
Честит рожден ден на Ивана! Да е здрава и да носи много радост на всички около нея!

# 23
Благодаря момичета Hug Вчера бебо навърши 5 месеца

# 24
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ИВАНА. Да е здрава и щастливо детство и желая.

# 25
Здравейте Майчета!
Да се разпиша и аз в новата темичка.
Първо да честитя на всички имащи повод за празнуване.
Ние сме добре, Митето също през деня вече е без памперс. Изхвърлих всички шишета с биберони и пием от чашка с капак или със сламка. Вече се разхождаме без количка.

Приятен следобед на всички!

# 26
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка, Жори има 16 и половина зъбки, дано тази нервност да се дължи на половината зъбче, което излиза.

# 27
Да е здрава и щастлива днешната рожденничка Ивана, голям купон с много подаръци!

Милена, аз на мойто диване му предлагах от четири месеца и половина домашни пюренца, но реално ги прояде след шестия месец. Сега с този акъл изобщо не бих бързала с пюретата, но при второто ще знам вече.

Hug за двете адашки

# 28
  • България
ЧРД на малкото птиче - Ивана! Здраве и щастие!

Краси, тортите са супер (казвам го не за пръв път)- мъжът ти е късметлия с такава съпруга - честита годишнина, та затова той трябва да почерпи .. Laughing
ХАЙ как е адаша?

# 29
Една добра новина за лека нощ:
ФЕНИКС Е РОДИЛА БОЯН 2150 ГР. 44 СМ. И ЙОАН 2550 ГР. 46 СМ. ЮНАЦИТЕ СА СЕ ПОЯВИЛИ НА БЯЛ СВЯТ САМО ЗА ПОЛОВИН ЧАС. ГОРДАТА МАМА ПРАЩА ПРЕГРЪДКИ НА ВСИЧКИ! Родили са се вчера.Да са и живи и здрави

Това от близнашката тема, копирано от юнската тема  Grinning Grinning Grinning

Да са й живи, здрави и мноооооогоо послушни.

Общи условия

Активация на акаунт