Лятото ни зове, хайде с Май-че на море!

• 11 172
  • 277
  •   1
Отговори
# 30
супер новина!!!

честито на феникс,здрави и послушни бебчета й желая.... и бьрзо вьзстановяване   bouquet

# 31
Феникс, честито! Пожелавам на Боян и Йоан да са здрави и да нямат колики, а на теб бързо възстановяване!

# 32
Добро утро!
Ники вече е ок след ваксината, хола ни е абсолютно празен - разкарахме мебелите, колата ни е готова - днес си я взимаме и във вторник ще бием ваксина на Лори и изчезваме към Берковица  Sunglasses

# 33
Честито на Феникс!Да са здрави и да слушат много! Heart Eyes

# 34
  • България
Супер новинка - да са живи и здрави двете бебчета (отново майчета) и да слушат мама, тати и батко. Много  Hug на Феникс и бързо възстановяване. ще чакаме пресни новиники при първа възможност!

# 35
Честито на Феникс!  bouquet Да са здрави малките юнаци  Hug

# 36
  • Перник
Честито на Феникс! Да са и живи и здрави Йоян и Боян! А на теб, мамо на трима - бързо възстановяване!   bouquet Ама не трябваше ли бебчетата да са девойки?  Simple Smile

Честито на всички рожденници, които съм пропуснала! Да растат здрави и не много диви!

Браво на всички, които вече са без памперс. При нас тъъъкмо се забеляза лек напрадък и отпуската ми свърши. И сега с тати и баба Калоян пак ще "назадне".
Иначе има 16 зъба, количка не ползваме от зимата, но тия дни като я види вкъщи (още не съм я прибрала окончателно  Embarassed ) иска да го возя. Даже почна пак да яде в столчето, след като видя столчето на едно бебе съседче, че и в проходилката му се напъха  ooooh!

# 37
олеееееееееееее честито на лейди!!!!
да разправя как е минало, таткото не се ли беше върнал още Crazy много  Hug

# 38
е те това си струва честитенето!
да са й здрави мъжете, да я гледат в очите и да я носят на ръце, когато пораснат   bouquet

а ние снощи ссе повозихме с пипа в една линейка с включена сирена. 2мата с брат си се гониха и тя изведнъж се пльосна по очи, като челоса много яко ръба на една каса. за 3 секунди се повяи яка цицина - хематом, стана страшно, обадихме се на бърза помощ за акъл какво да правим от там насетне и те тутакси дойдоха. на 8мата минута бяха у нас, а на 10тата хвърчахме към пирогов с включени сирени. супер се притеснихме да няма счупване, спукване или подобно,но слава богу, някак всичко се е разминало. явно ледът за тия 8 минути докато чакаме линейката си е казал думата, защото днес вече почти няма оток, а в пирогов ни предупредиха, че може да посинее не само челото, но и едното око. размина ни се като по чудо. и това се случи на по-кроткото дете - всъщност, на най-кроткото детет на света. какво ли ни чака с камен  ooooh! по тоя повод днес се загледах как се придвижва камбата - той не ходи/върви - придвижва се тичайки или подскачайки и естествено непрекъснато пада  ooooh!

# 39
Страхотна новина  Феникс честити ти рожбички да са ти живи и здрави дано има кой да помага

Маик предстваям си колко много сте се притеснили  Hug

честит рожден ден на Ивана

Аз другата седмица ще пътувам с децата към бг малко на гости и на моренце вече нямам търпение ,Мая когато види самолет и казва иж мамо моето отива , виж мамо отива на морето

# 40
  • България
Ох, майче  Hug
А за лейди , страхотно    bouquet Да са й живи и здрави мъжете. Аз не знаех, че е време вече  Laughing Ама тя нормално (вагинално ) ли ги е родила ?

# 41
сега видях че на линииката и пише 35 седмица остават 29 дни

# 42
Честити момченца на Феникс. Да са и живи и здрави  имного кротки. Ей това вече ще е приключение с трима юнака.

# 43
Феникс, да сте живи и здрави всички!!! Бързо да се възстановяваш и да покажеш снимки!  Hug   bouquet

Честит рожден ден на патерица на всички, които съм изпуснала да поздравя! Много здрави и усмихнати дечица да растат!  Hug

# 44
Честит рожден ден на всички ,на които не съм честитила до сега!Да са живи и здрави и много ,много  щастливи!Искам да се похваля ,че моя малък син Жорко днес става на цели две годинки,точно в 23 и 55 часа вечерта.Такаче пожелавам на всички един прекрасен ,слънчев и весел ден какъвто ще бъде и моя. Joy Joy Joy Hug

Общи условия

Активация на акаунт