Лятото ни зове, хайде с Май-че на море!

• 11 156
  • 277
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро на всички, Феникс, честито, да сте живи и здрави.     Майче Hug, преди около месец и с нас се случи същото и найстина след това му посиня и окото, но вече всичко е наред и няма и спомен от рани и синини, най-важното е да са живи и здрави. Хубав ден на всички.

# 46
msvi , да ти е жив и здрав рожденника! Роден е на една дата с моя брат, който също се казва така Hug
Да се похваля, че Лори е приета в желаното от мен училище и то при учителката, която исках Heart Eyes Утре я записвам.

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 14:34 от KSI

# 47
msvi  честито на детенцето ти да расте жив и здрав   bouquet

КСИ много се радвам за Лори  Hug 

И аз да се похваля Мая е приета тук в градината  Grinning  така че наесен с песен

# 48
Честито, Феникс  bouquet !Ако щеш вярвай искрено ти завиждам BlushМного дечица-много веселба!  Heart EyesДа са ти живи и здрави всички мъже, а останалото е лесно.

# 49
връщам се от тийм билдинг на Мальовица и страхотна новина - ЧЕСТИТО НА ФЕНИКС ДА СА ЖИВИ МЛАДЕЖИТЕ БОЯН И ЙОАН!

майче  Hug да сме живи и здарви и пали свещ така да се разминават
ние още сме с разстройство, но се оправя...

аз изкарах страхотна и за 2 дена 2 пъти до хижа Мальовица се изкачих, времето не позволяваше да борим върха, но е страхотно преживяване...

# 50
леле на нашите тиймбилдинги предимно сме по маси Joy абе и се разхождаме, ама малко... може би защото сме заети през деня newsm78 имаме сесии в групи с психолози, темати4ни са ни тб: екипи, стрес, конфликти Peace

кси, сега доволно ще си почиваш лятото Hug

браво на мая - зна4и съвсем сигурно няма да се връщате в БГ Rolling Eyes

# 51
  • България
ЧРД на Жорко и аз имам познат със същото име на същата дата  Laughing
То вече е 1-ви юни така че весел празник дечица

смайлд, ти хич недей да завиждаш, ами действай по въпроса  Wink

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 01:38 от Reny27

# 52
Честит първи юни, мили дечица!

# 53
  • България
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЧИЦА! Heart Eyes

# 54
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДЕЧИЦААААААААААААААААААААSimple Smile))))
МНОГО УСМИВКИ И СБЪДНАТО ДЕТСКИ МЕЧТИ - МНОГО БРАТЧЕТА И СЕСТРИЧЕТА.................

НА ЛЕЙДИИИИ - МНОГО СЕ РАДВАМ ЗА ВАС. ТОЛКОВА СМЯХ ЩЕ ИМА ВЪВ ВАШЕТО СЕМЕЙСТВОSimple Smile)))

# 55
Честит празник мили дечица!
и  Честити ви рожденници на тези, които не успях да честитя особено на Майчето на Рени и на всички родени след 20 / тогава ни падна нета/ .

Също да са благословени и близнаците на мама и тати.

Ние вчера направихме нашия парзник. Искахме да направим нещо за общността тук затова съчетахме рождения ден на Йохан /7.05./ с международния ден на детето. Направихме го в неделя за да хванем всички дечица в селото, които не са много де. Дойдоха 12 деца с родителите си и стана истински детски фест както се изразиха и самите ни съседи. Освен барбекю и бира за големите , за малките имаше аниматорка - Spieletante, която направи по голямо шоу от DJ. Първо ги разигра в двора ни със спортни игри, след това търсеха съкровището / нали беше пиратско парти - с знаме, украса и съкровище/ и накрая дивяха върху истински дворец - батут. Аниматорката си беше донесла озвучителната система, микрофон, колони.Голям джангър стана и децата бяха много щастливи, а мисля, че и родителите се накефиха. Подаръци имаме всякакви. Най много Йони се кефи на една пожарна която мъкне из цялата къща, другото са опознавателни игри книжки с игри, за пъсъчника му играчки и много други. Разбира се тертипа на немеца е винаги към подаръка да има прекрепено и лакомство. Имаме цяла торба от такива. Много интересно ни стана. И не пишат от кого е подаръка.

Нашата издънка е че нямахме фотоапарат. По нова година си подарихме Луксуса и сега докато намерим нещо горе долу толкова добро се оказа, че го поръчахме в последния момент. Е, не ни го докараха на време и сега разчитаме на снимките на съседите. Веднага като ги получим ще ви пусна някои , но май не снимаха много. Аз ако бяяях.....

Извинете че се олях, но исках да ви разкажа.

# 56
Приказка, всичко което си написала звучи като приказка!
Навън вали и това ни отказа от ходенето на протеста. Иначе сутринта обяснявах на Лори какво е протест и че ще ходим днес, но този дъжд ни обърка плановете.
Карчита, страхотно е, че Мая е приета в градина. Там едва ли има проблеми с приема.

# 57
Божеее, какъв луксус ме бие в главата бе.  ooooh! Май съм прекалила вчера с бирата. lumix panasonic е стария  ни апарат. Сега се спряхме на самсунг.

# 58
  • Пловдив
Честит празник на всички дечица! newsm44 newsm44 newsm44

# 59
  • Перник
Честит празник на всички малки, големи и още по-големи деца!

Приказка, много интересно! Ще чакаме снимки.
Майче, добре, че сте се разминали без сериозни поражения.  Praynig
Калоян пък вчера си удари носа от един фотьол и му потече съвсееем малко кръв. Дори не потече, а секрета беше червеникав като му бършех носа след реването. Баща му естествено се уплаши и отиде да пуши  Twisted Evil
Иначе започнахме с подаръците още вчера - купихме сандали, джапанки, комплект къси панталони и блузка, една малка количка. От сестра ми и зет ми получи комплект играчки за пясък и вода. Дядо ми му даде пари. Днес серията продължава. Майка ми и баща ми са купили автовоз  ooooh! малък бил, да видим. И участваме в томбола в магазина срещу техния блок. Там даже го знаят по име, като редовен клиент  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт