и хуквам по задачки.Само здраве и любов да съпътстват живота ти, мила.

Много болни бебоци си имаме. Моля се за тяхното оздравяване!

Заспа в 23 ч. и като се събуди в 2 ч...рев до откат..мъчила съм се да я приспивам час и половина...то не бе люшкане, галене, вода, сукане..пощурях..какво беше това чудо. Тя по принцип е толкова спокойничка. И зъб няма тази сутрин. Поне да беше оправдано! 
Та отивам при личната да видим какво ще каже, снимка на белия дроб ли какво ще каже..има ли някакви сиропи за кашлица подходящи за кърмачки, знаете ли? Дано не е нещо лошо.. 

мръщеше се,потрисаше се цялата,мляскаше,ама пак искаше и отваряше устица
Шегувам се миличка
Не зня дали ще успеем с малката,но ще се постараем.А на кой вход,бе душата??На самата зала ли??Че тя има мнооооооого входове и парка покрай нея също-аз знам за 10 поне
Да е здраво и да расте силно голямото момче на Ирини
нооо преди да дпйде времето имам акано дупе да мия 
И много, много любов! На многая лета!
Да е здрав и той, и всички покрай него
А уж през деня не спи и се предполага, че трябва да е изморен 
А пък аз искам напълно да заменя тази количка с друга, защото вече няма да използвам коша и кошницата 
Попитах, защото навсякъде цитрусите ги дават след 11-12 месеца. А това, че като съм дала лимонена к-на и вит. С съм дала и лимон, не е точно така. Да, лимонената к-на се съдържа в цитрусовите плодове, но не тя е тази, която предизвиква алергичната р-ия (сега не мога да се сетя как се казва веществото, че трябва да се понапъна
). Пък и аз като биотехнолог имам малко по-различно отношение към лимонената киселина 

Да расте здрав, разумен и щастлив 

Със сигурност си дала пюре, което съдържа или едното, или другото
И нещо от личен опит - гледам второ алергично дете, но от Семперски пюрета (тези, които са без млечни, разбира се), не са ми се изривали 
И двете са във вариант Комплето (с чувалче)
Първата е 445 лв, а втората около 370
ПРедвид височината на вашето семейство ви препоръчвам първата 
И тежи 6 кг. Има и покривало за зимата
Нямам нищо против като избираш да те придружавам в магазините и да обсъдим дружно плюсовете и минусите
Нали знаеш, че това ми е страст. Дори бих казала, че ще се чувствам превъзходно 

, явно въпроса е дали ще мине.
. Горкото дете едва диша. Изписа ни Вентолин плюс да продължим антибиотика още една седмица. Дано не се наложи пак да ни хоспитализират
.
здраве и щастие да съпътстват теб и семейството ти
.
В рамките на един следобед записах Галина в новата детска градина и присъствах на тържеството по случай завършването на Зорница. Самото тържество, честно казано, ми опъна нервите. Бяхме много хора в едно малко помещение, всички се бутаха да снимат своите отрочета, приказваха и коментираха едва ли не по-силно от децата, които рецитираха в момента.
Изпаднах в лека сантиментална носталгия, тъй като след 8 години се разделяме с тази детска градина- Галина вече ще ходи в друга. Зорница, обаче, никак не тъгува и е в прекрасно настроение- някакси я усещам много позитивно настроена към промяната и прехода към училището, а освен това мислите й вече са на морето при баба й. 

Много безочливи хора!
Пък и заразиха детето....абе, нямам думи! Дано да се излекувате вкъщи! 
Нека любовта, душевният мир и радостта от живота да те съпътстват във всеки миг! Бъди жива и здрава!