Нека оздравяват всички болни птички в СЕПТЕМВРИйските редички

• 19 980
  • 293
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Минавам набързо само, за да честитя рождения ден на скъпата ми приятелка Мари.  Heart Eyes и хуквам по задачки.
Само здраве и любов да съпътстват живота ти, мила
Hug

# 16
Добро утро момичета.
Инче, благодарим за темичката!

Марип, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Бъди много здрава, обичана и щастлива майка и съпруга!  Hug  bouquet
Честит имен ден на упората на мама Иринии, Спаси. Да е жив и здрав и много да ви радва!

Много тъжни новини тук  Sad Много болни бебоци си имаме. Моля се за тяхното оздравяване! Praynig Praynig Praynig
Иринии, мила, дръж се!  Hug Praynig
Иринче, погледът на Ради е "убийствен"  Joy
Сонче, Асето ти е писала за лимонената киселина. Отдавна сме я въвели  Peace
Аз вчера дадох череши на Аида. Стиснах й сока от три череши и й го дадох. Опита и от месцето. Не знам заради тях ли от какво ли такава фиеста ми спретна през нощта... ooooh! Заспа в 23 ч. и като се събуди в 2 ч...рев до откат..мъчила съм се да я приспивам час и половина...то не бе люшкане, галене, вода, сукане..пощурях..какво беше това чудо. Тя по принцип е толкова спокойничка. И зъб няма тази сутрин. Поне да беше оправдано!
Иначе гостито мина много приятно, в приятната компания на шампионска лига.. Laughing Останаха очаровани от менюто   Blush

Аз днес съм на лекар за мен. Ще оставя малката на майка ми. От може би месец ме мъчи много упорита суха кашлица и нашите ме нахокаха онзи ден да отивам на лекар.. Blush Та отивам при личната да видим какво ще каже, снимка на белия дроб ли какво ще каже..има ли някакви сиропи за кашлица подходящи за кърмачки, знаете ли? Дано не е нещо лошо.. Praynig

# 17
Здравейте и от нас.Ние спахме много добре тази нощ пу пу
Ирини дано днешния ден е по-добър за вас.И за всички болни бебчета Praynig
Инка благодаря за темичката,моля се е последната с такова заглавие
Соня аз бях чувала от Асето за лимоновото нещо си в пюретата и след това/преди седмица де/и дадох да опита малко лимон.Реакцията и беше като на голям човек Joyмръщеше се,потрисаше се цялата,мляскаше,ама пак искаше и отваряше устица
Мари честит празник ти желая.Много любов и семейна хармония,здраве за теб и всичките ти близки.Ти за това ли ни викаш на ритуалната,да ни почерпиш hahaha JoyШегувам се миличка HugНе зня дали ще успеем с малката,но ще се постараем.А на кой вход,бе душата??На самата зала ли??Че тя има мнооооооого входове и парка покрай нея също-аз знам за 10 поне
Не знаех,че Спаси има имен ден-днес ли е Спасовден  newsm78Да е здраво и да расте силно голямото момче на Ирини
Хйде аз ставам,благодаря за пожеланията дано всичко е наред тази вечер Hugнооо преди да дпйде времето имам акано дупе да мия Mr. Green

# 18
Ани, сиропи подходящи има, обаче рентгеновите снимки не са най-приказното нещо за кърмачка Rolling Eyes
Та ако може без снимка да минеш щеу е чудесно. Ако пък се налага - ще го измислим Hug

Мари, миличка - само здраве! Толкова много здраве, че да забравиш за него и да си щастлива във всичко останало Hug И много, много любов! На многая лета!
А на прекрасния малък именик - нека носи си гордост името си и той самият да е гордост за това име Hug Да е здрав и той, и всички покрай него Praynig

# 19
Бора, днес ще бъдем там мила - чакаме те, 13.30
Мирка на централния вход ми каза Диди, не знам какво означава това. Аз никога не съм ходила там  Mr. Green

На всички много ви благодаря за поздравленията и милите пожелания - така ме трогвате и ме радвате  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
  bouquet  bouquet  bouquet

# 20
  • жителство на место
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАРИ!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН СПАСИ!!!

ПОЧЕРПКА И ОТ НАС  party023 cheers

# 21
  • София
Ина    bouquet

Мари, ЧРД!   bouquet

Частит имен ден на Спаси!
Честити месечинки!

Искам да ви кажа, че АД на Любо много се облекчава от кремчето на Авент за зърната  Praynig който иска да пробва  Peace

# 22
Моето дете втора нощ се буди в 4 часа и после час-час и половина си говорим  Tired А уж през деня не спи и се предполага, че трябва да е изморен  ooooh!
Асе, гледах я тази Инглезина, но не ми се видя добър вариант за зимна количка.  Peace А пък аз искам напълно да заменя тази количка с друга, защото вече няма да използвам коша и кошницата  Peace
Мерси за отговора за лимончето  Hug Попитах, защото навсякъде цитрусите ги дават след 11-12 месеца. А това, че като съм дала лимонена к-на и вит. С съм дала и лимон, не е точно така. Да, лимонената к-на се съдържа в цитрусовите плодове, но не тя е тази, която предизвиква алергичната р-ия (сега не мога да се сетя как се казва веществото, че трябва да се понапъна  newsm78). Пък и аз като биотехнолог имам малко по-различно отношение към лимонената киселина Wink
Ще си дам пюренцето днес  Hug
Иринче, Джулс, много сладки муцки правят тези сладурковци  Hug
Мари, желая ти цялото щастие на света, много любов и най-вече здраве!   bouquet Heart Eyes
Честит имен ден и на Спаси  Hug Да расте здрав, разумен и щастлив  Hug
Честити месечинки на празнуващите   bouquet

# 23
  • Варна
Мари, честит рожден ден! Да си една усмихната майка и жена, щастлива от това което получава от живота  Hug

Честит имен ден на Спаси!

# 24
Мари, ЧРД! Бъди много щастлива, обичана жена и майка! newsm51
Честит имен ден на Спаси! Да расте жив и здрав!!! smile3525
За всички болни дечица Praynig Hug Praynig да оздравяват бързо!!!!!!!!!
Да се похвалим- Имаме си вече избило зъбче, долен ляв резец. Много се радвам!!!

# 25
Дзак! Не ме свърта на едно място и днес съм грабнала метлата  hahaha
Гледам, че имаме повод да се почерпим
На многая лета, Мари!

Подкрепям заглавието в мислите си!  Hug

# 26
  • София
Честит имен ден на сладкия Спаси и от нас.
Адашко, да ти е жив и здрав баткото и нека внуци и правнуци носят хубавото му име!
Дано и Джи вече да е по-добре.  Praynig
Суит, и аз ходих сутринта да подам документите на Ради. Не ни върнаха, бяхме го окомплектовали прилежно. А това за спирането на майчинството от веднага ли важи, или след като започне учебната година?  newsm78

# 27
Сонче, ей сега слънце ще ти бодна две предложения на Перего Hug
А иначе лимона и вит.Ц-то не са едно и също нещо, но ги използват като консерванти Peace Със сигурност си дала пюре, което съдържа или едното, или другото Peace И нещо от личен опит - гледам второ алергично дете, но от Семперски пюрета (тези, които са без млечни, разбира се), не са ми се изривали Peace

http://www.vitodesimone.com/content/category/12/47/85/lang,bg/

Виж количките Si и Aria Peace И двете са във вариант Комплето (с чувалче) Peace Първата е 445 лв, а втората около 370 Peace ПРедвид височината на вашето семейство ви препоръчвам първата Hug

Друг вариант ти е това http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=6009&lang=1 Имат модели от миналата година, които са на 535 лв. Много е добър цветът - синьо-бяло каре. Пак се удължава дръжката и те уверявам, че на живо изглежда по-добре отколкото на снимка количката Peace И тежи 6 кг. Има и покривало за зимата Peace Нямам нищо против като избираш да те придружавам в магазините и да обсъдим дружно плюсовете и минусите Peace Нали знаеш, че това ми е страст. Дори бих казала, че ще се чувствам превъзходно Grinning
А, имам и още един вариант - Бъгстър. Сега ще го пусна и него Peace
ето го http://www.buggy.de/products/buggster-s.html?L=1

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 20:43 от Асенцето :)

# 28
Ехооо, чак сега сядам. Днес ходихме до болницата и се оказа, че о чудо дължа пари за 4, а не за пет нощувки. Дори не коментираха  Thinking , явно въпроса е дали ще мине.

Дежурната докторка прегледа Лия. Мълчаливо се съгласи, че детето кашля защото живя 4 дни с болно дете в една стая, но не каза нищо. Оказа се, че нещата са стигнали до бронхиолит  ooooh! . Горкото дете едва диша. Изписа ни Вентолин плюс да продължим антибиотика още една седмица. Дано не се наложи пак да ни хоспитализират  Tired .

Мари,   newsm59   здраве и щастие да съпътстват теб и семейството ти   bouquet .

На баткото на Джи честит имен ден!

# 29
  • София
Днес ми беше много емоционален ден. Blush  В рамките на един следобед записах Галина в новата детска градина и присъствах на тържеството по случай завършването на Зорница. Самото тържество, честно казано, ми опъна нервите. Бяхме много хора в едно малко помещение, всички се бутаха да снимат своите отрочета, приказваха и коментираха едва ли не по-силно от децата, които рецитираха в момента. Twisted Evil Окапа ми ръката да търся някакви пролуки, за да направя криво-ляво видеозапис на тържеството. Както и да е, Зорница ми напълни душата с прекрасното си рецитиране и участие. Blush  Изпаднах в лека сантиментална носталгия, тъй като след 8 години се разделяме с тази детска градина- Галина вече ще ходи в друга. Зорница, обаче, никак не тъгува и е в прекрасно настроение- някакси я усещам много позитивно настроена към промяната и прехода към училището, а освен това мислите й вече са на морето при баба й. Grinning

Извинявайте, че ви занимавам и с другите си деца, но си ви чувствам близки и ме тегли да ви споделя. Blush

Иринко, и нашето записване мина съвсем гладко. А изплащането на пълния размер на майчинството спира от септември, когато е новият прием 2009/2010. Сега ще си получаваме паричките без промяна. Peace

Цвети, евала, че не си замълча!  bouquet Много безочливи хора! #2gunfire Пък и заразиха детето....абе, нямам думи! Дано да се излекувате вкъщи! Praynig

Мари, честит празник, мила! Hug Нека любовта, душевният мир и радостта от живота да те съпътстват във всеки миг! Бъди жива и здрава!

На Спаси на irinii- честит имен ден! Да е много здрав не само той, но и цялото семейство! Дай боже тази поредица от болести вече да приключи! Praynig

Дарушка, за Превенара и ние сме се ориентирали към варианта след първата годинка- най-вече от финансова гледна точка, защото са по-малко приемите.

Общи условия

Активация на акаунт