Нека оздравяват всички болни птички в СЕПТЕМВРИйските редички

• 19 980
  • 293
  •   1
Отговори
# 30
Асенце, мерси миличка   bouquet Аз си знам кой е спеца и кой да питам  Hug Ще ми бъде много приятно да пообиколим магазините  Heart Eyes Количката на Maclaren изглежда повече от добре  Peace На другите ми се виждат по-нестабилни колелата за "лунния" пейзаж на Овча купел Wink
Идеята ми е да продам Инглезината и да си взема нова количка и столче за кола следващата група. Само дето не знам колко да й искам и хич ме няма в търговията  Joy
Цвети, скорошно оздравяване на Лия  Hug
Суит, благодаря ти, че сподели за Зори  Hug Размечтах се как ще ходя на тържества на малкия ми принц  Heart Eyes
Иринко, защо се спотайваш за среща  Naughty Нали знаеш, че ако Мохамед не дойде при планината, планината ще отиде в Княжево  hahaha Хайде казвай кой ти е най-удобният и близък парк, заведение, пейка ... Hug

# 31
  • София
Суит, благодаря ти, че сподели за Зори  Hug Размечтах се как ще ходя на тържества на малкия ми принц  Heart Eyes

О, това е голяма сладост! Heart Eyes И знаеш ли кога е най-хубаво? Когато гледаш и си казваш "Това ще го преживея още веднъж и още веднъж!" Wink

# 32
Мари, Честит Рожден Ден!
Честит Имен Ден на Спаси!
При нас положението, е че вече има и диария, муси се и на кърмата...температурата пак се покачва...утре сутринта пак ще посетим доктора, дано до тогава антибиотика подейства.
Цвети, бързо оздравяване на Лия.
Лека нощ на бебенца и мами.

# 33
  • София
[Иринко, защо се спотайваш за среща  Naughty Нали знаеш, че ако Мохамед не дойде при планината, планината ще отиде в Княжево  hahaha Хайде казвай кой ти е най-удобният и близък парк, заведение, пейка ... Hug
Веднага отговарям. Дори не е в Княжево перфектното място за Мохамед.  Joy
Кафето при Дидишончето (в Павлово) ни пасва идеално.  Joy
И ритуалната ни е ОК. Единствено спането вкъщи ни е ограничаващо. т.е. излизаме си след 11.30 и се прибираме в 14.00. И после след 17. Това е. Днес например стигнахме на ритуална зала...макар и към 18.00  Joy
(а иначе около нас и пейки няма  Sick Joy Sad)
Суити,  Hug, досега на скайп си писахме, а сега чета поста ти.  Laughing Много мило ми стана и на мен. И знам какво чувстваш. И нашите ще имат тържество (седянка  hahaha), което подготвят от 2 месеца за 01.06. Моят ще бъде бащата от приказката Най-скъпоценния плод.  Heart Eyes Иначе изпуснах тази година и изпращането на първолаците, и откритите уроци по музика и по английски.  Cry Но на това ще отида. Мяткаме се с Ради на едно такси и отиваме. Просто ще го събудя по-рано и ще успеем. Трябва да успеем.  Heart Eyes
Цвети, ама и вие сте в една серия.  ooooh! Sad Много ми е мъчно за Лия.  Sad Хайде вече и вие спирайте.  Hug
Асенце, а нещо евтинко като вариант на лятна количка?  newsm78 Ако е лекичка и удобна за бебето (особено ако може да има вариант да са му опънати крачетата), би било чудно. И аз искам да продам вече Чико-то с коша, че в тия кратери тук няма бутане тази количка.  ooooh! и да си помогна за лятна количка и столче.  Hug
(19 емотиконки в поста ми.  ooooh!. Тази е 20-тата. Сега я разбирам Май Нейм.  hahaha Тази беше 21-та)

Последна редакция: чт, 28 май 2009, 22:27 от *Ирина*

# 34
Здравейте, милички!
Страшно много ми липсвахте!
Инче, съзнавам, че и аз съм от мамите допринесли за негативните емоции във форума и сега съжалявам. Много се бях нагнетила срещу системата на Детските градини, тежко ми беше. Винаги някакви такива независещи от мен несправедливости ме хвърлят в истински безумен потрес и отчуждение, последвано от ненавист и озлобление. Та точка. Спирам дотук и наистина ще се постарая занапред да не съм така черногледа и да не затрупвам и вас с негативните си мисли.
Марип, бяхме в 69-та ясла и съм възхитена от отношението на жените там и от самата материална база. Много поддържана, чиста и добре уредена ясла. Директорката е страшно любезна и сме 140-ти номер Simple Smile Дано стане нещо! Преди нас имаше и друго майче, което чакаше за бележка, удостоверяваща, че детето й е посещавало яслата 6 месеца, за да може сега да го запише в ОДЗ. Тя ми сподели, че синът й е приет в две градини наведнъж и сега се чуди коя да си избере! Та съм още по-обнадеждена! Дано на второто класиране и ние имаме късмет!
Марип, честит рожден ден, скъпа! Бъди щастлива! Желая ти го от сърце! Ти си прекрасен човек и заслужаваш да ти се случват само хубави и незабравими изживявания!  Hug

Дарушка, и ние ще сложим Превенара след 1г. само веднъж по съвет на педи.
Иринка, Жулико, страхотни са снимките на малките ви бонбони! ПУ-ПУ!
Деска 72, честито зъбче! Да е бяло и здраво и скоро да изникне и следващото!
А сега малко положителни мисли, на които ме наведе Инчето, както и постът на Нели. Започнах повече да се заглеждам в малката и да оценявам щастливите ни моменти заедно. Днес например за първи път тя изяде цяло пюренце от броколи с пуйка и ме направи страшно щастлива. Мислех си, че няма по-голяма гадост от това пюре, но тя си го хапна с кеф и търсеше още. А от онзи ден започна да пие водичка от биберон. На ден изпива по 200мл, дори повече. Утре ще й взема урина и дано изследванията са добри! И най-хубавият момент през тези няколко дни е, дано Шмати не се сърди, че я изпреварвам с хвалбите, но Марти проходи. Както тя го държеше за ръчички и той си скачаше на едно място, така изведнъж тръгна напред и направи първите си крачки. Тя го държи, а той обхожда градинката. Даже се научи да крачи и назад. Еми няма по-ценен миг от този. А Ели го гледа и му се радва. Кога ли и тя ще се сети, че краченцата стават за ходене Simple Smile
Ланвинка, успех с доки! Сигурна съм, че няма да е нищо лошо! Дано открие причината и да намери начин да се излекуваш възможно най-скоро!
Бае, нека нощта ви е спокойна и малката да е добре! А утре доки да намери подходящото лечение и Ками бързо да оздравее  Hug
Еос, как сте? Как изкарахте в Пловдив? Аз гледах по ТВ малко от самолетното шоу и много ми харесаха турските изстребители.
Суити, този път 100% ще дойда на протеста!
Ирини, честит имен ден на сладкия Спаси! Дано малката Джи вече е здравичка!  Hug
Цвети, дано няма нищо тревожно и да не се налага да ходите в болница! Много ме е яд, че са ви държали в една стая с болното детенце! Дано се размине и малката да не се влоши!
Асе, наистина има ли по-евтини летни колички, които би препоръчала?

# 35
Записвам се само да знаете, че имате стиснати палци и от мен - БАЕ, Ирини, Цвети...  Hug

# 36
Привет, майчета!

Влизам набързо да честитя имения ден на Спаси и виждам, че и рожденичка си имаме - Мари много здраве ти желая и много хубави мигове с любимите хора! Стискам палци Ками и Джинджи бързо да оздравяват! Лия на Цвети също  Hug

Суит, много ме развълнува поста ти. С нетърпение чакам миговете, когато и аз ще се радвам така! А още повече ми хареса това "И знаеш ли кога е най-хубаво? Когато гледаш и си казваш "Това ще го преживея още веднъж и още веднъж!"

Ехе, Марти прави крачки. Забравих и аз да се похваля, че от няколко дни и Кали крачи - много е сладък. Само търси за какво да се подпре, за да се изправи и да ходи.

Хайде лека вечер от мен на мами и бебчета!

# 37
  • Пловдив
Здравейте,влизам да видя как са болничките, Бае,Цвети Hug Hug А Ирини днес не се е вясвала! newsm78  ooooh!
Лятна количка аз си взех Омния на Чиполино/нали сме солидарни с приятелите ни,които произвеждат тази марка/,не бих казала че е нещо кой знае какво-малък багажник,плитък сенник,не много твърд гръб,невъзможно да сложиш нормално чадърче за слънце,но пък много лека,много маневрена,компактна като е сгъната.Като всяко нещо има и така и така,....абе угода нямаме  Whistling Crazy
Флу,браво на Ели,видя ли че всичко се нарежда с храненето и водата,сега и яслата ако стане  Laughing
Радвам се и на Марти,майка му да идва да черпи,или подготвя прощапулника  Wink  Hug
Суити,аз също се радвам като споделяш и за другите си деца,изобщо на всички с повече от едно детенце да списват тук,какво се случва и при тях,нали всички вървим по една пътека,все някой ще научи нещо  Peace и ние сме на празник в градината на Крис на 2-ри,той ще бие тъпан,незнам точно за какво иде реч...ще се накиприм с Монка в първите редици,за да гледаме празничната програма.
Моята мома спи,но нещо примърква на сън.....

# 38
Добра вечер.  Hug Гледам още няма добри вести за нашите бебчета. Моля се за тях!  Praynig Hug

Аз ходих на доктор. Прегледа ме обстойно и заключи, че съм напълно здрава, а упоритата кашлица е от алергията ми ( имам сенна хрема и не само от дете). Явно се е обострила след раждането, защото преди се изразяваше само в хрема и зачервени и подути очи, а сега и тази гадна кашлица. Чак въздух не ми стига като се започне..Но слава Богу малкото зло. Изписа ми Ринитал, хомеопатично, за прочистване на горните дихателни пътища при сенна хрема точно. Много било ефикасно. Силно се надявам да ми помогне, че сега с кърминга и Кларитин не мога да пия.., а преди той ме спасяваше.  Praynig
Използвах случая и я помолих и за направление за пълна кръвна картина и урина за мен, защото от както съм родила не съм се изследвала, а още в болницата бях направила някаква инфекция. Осен това след раждането съм с много нисък имунитет и съм боледувала поне 5 пъти. Искам да си видя показателите. Другата седмица ще се заема и с това. Вторник пък съм на гинеколог (майка ми отстъпи неиния час), че нещо ме наболява яйчника напоследък и искам да ме види. Абе трябва да се погрижа и за моето здраве вече.. Naughty
След доктора свърших заплануваните ми задачки и после самички се разходихме до градинката зад НДК. Аида поспа, а аз си почетох любимото бебешко списание Мама и бебе, под музикалния съпровод на птички и мухички. Беше много приятна идилийка, докато на съседната пейка не се настаниха други три мами с бебенца, които като че ревнаха под диригентска палка, събудиха Аида и набързо се изнесохме  Crazy Joy
Флу, много се радвам, че Ели е пропила вода. Видя ли, че има успех най-накрая. С постоянство към прогрес!  Laughing Благодаря за съпричастността за моето здраве! Винаги си много мила и споделяш воли и неволи на всички!  Hug Пожелавам ти да приемат Ели в 69 ясла или в някоя друга на второ класиране!
Асенце, мила, мерси за инфото за сиропите и за рентгена. Самата доки ми каза, че не е добре да ходя на рентген, докато кърмя!  Peace
Суити, как няма да споделяш за другите си деца?! Та ти, както и другите мами с по три дечица сте майки героини и ние много ви се радваме и се гордеем с вас, че сте в нашите редици. Всички ваши емоции ни вълнуват! Hug Радвам се, че си се почувствала горда мама на тържеството на Зори Peace
Сонче, дано намерите най-практичната и удобна за вас количка!  Peace
Браво за ходещия Марти. Аз днес пробвах Аида с едни буйки и тя не помръдва. Само подскача. Никаква мисъл да крачи. А иначе питах днес в магазина на Колев и Колев колко струват буйки за прохождане тип сандалки с обхваната петичка, както са препоръките..еми бяха 47 лв.  #Crazy Егати буйките  #2gunfire Ще търся други явно..

Любимите ми хора спят..отивам да се присъединя към тях......... Heart Eyes лека нощ  bouquet

# 39
  • жителство на место
(19 емотиконки в поста ми.  ooooh!. Тази е 20-тата. Сега я разбирам Май Нейм.  hahaha Тази беше 21-та)
ама я виж колко ти е изразителен сега поста Laughing Друго си е да се търкалят жълтите главички Wink

И аз ще следя за предложенията на летните колички, че моята е голям "китюк"- казано на чист български Embarassed

# 40
Много и се спи, само да кажа..
Честит имен ден на сладкия "голям" мъж Спаси   bouquet
и
Честит рожден ден на Мари   bouquet
Два час седя и говоря по телефона.. а обикновено това време ми е zа форума  Crossing Arms  Wink
Лека нощ, а утре сааамо добри новини  Praynig Hug

# 41
И аз да честитя на рожденичката    bouquet и на Спаси имения ден   bouquet
Темата е страхотна и да ви се похваля, че си имам здраво и добро дете. Е.добро, добро... малко е нервно и много бързо се разстройва, но е жизнена, заиграва се и се закача т.е търси си внимание.
Антибиотика й повлия добре, още с първия му прием й секна Т, вчера вечерта се изпоти обилно, имаше някакъв обрив, но май е бил от Т (днес изчезна). Вече ходим и не ми дава да сядам за почивка. Предните дни, ако я пуснех да стъпи на земята веднага започваше да хленчи, а сега сама иска да слиза и да тръгва (тази страст е от около месец).

След 5 дни единствено и само на кърма, днес изяде един цял Йогурт на Хип (тези дуетите - отгоре йогурт, отдолу плодово пюре), после гризка бисквитка, пи айрян (20мл) и хапна малко банан.
Айде, дано повлечем крак за всички болнички - да се оправят  Hug Hug Hug

Взехме още едни буйки на К & К, затворени са, с дупки отпред (ама само дупки, не са сандалки), с връзки и с ципче и много ходи с тях.
Струваха 20-тина лева, но не се притеснявам, че не са точно сандалки, защото и без това докато е седнала в кличката са събути. Иначе рискуваме да са изядени - ще я разсипят тези зъби - още ги няма.

# 42
  • София
Хайде да откриваме седянката! Grinning Жалко, че времето се развали. Галина свикна да излиза по два пъти на ден и се нервира, когато пропускаме разходките. Сигурна съм, че с всички бебоци е така.

Gardenia, радвам се, че започваш деня с хубави новини!

Флучи, нали затова сме си дружки тук- да си изслушваме както радостите, така и ядовете.  Hug Но за самата теб не е хубаво да се тровиш с негативни емоции и мисли. Затова се радвам, че си преодоляла разочарованието и гледаш по-позитивно. Много хубаво, че Ели е пропила водичка и вече си хапва от пюрето! Явно със затоплянето на времето бебчетата най-сетне разбраха за какво служи водата! Joy

Браво на Марти на Шмати!  bouquet

# 43
Биха ни вчера мантуто, кардиолога каза че шум още си има, но в рамките на нормалното и нищо не се налага да правим че се израства иска да ни види след като проходим получавал се от някакво налягане........оф не го разбрах каза че всички деца са така  в различна степен и май било свързано с  разгръщането на дробовете/ дано не говоря глупости/ абе каза много да тича и да играе израства се а ако ли не така ще си кара нищо особено не било и той самия имал / то и аз имам и мъжа ми /. та съм доволна от новините.
Мен друго ме озадачава от около 10 дни има колики през ноща   Thinking той първо проплакваше насън и решихме че са зъби ама след няколко денан го усетихме че се свива мята и пръцка бая силно леко се кротва и после пак същото. Не мога да преценя от какво е горе долу от тогава давам системно овесените ядки сутрин, с което според мен реших проблема със запека /от тогава ака по няколко пъти на ден и рядичко/ обаче пък колики ама пък и друго си мисля аз ги давам за закуска а той има колики през ноща  все си мисля че ако беше от ядките щеше след като ги е изял да има проблем  newsm78  Де да знам ще го наблюдавам

# 44
Добро утро, милички!
Малката е много изнервена и си чака разходката (Суити  Hug). Затова й дадох половин филийка хляб и сега мълчи и си хрупа. Много е смешна. Но наистина сама си изяжда по половин филия хляб без проблем. Онзи ден баба ми й даде и така. Аз не се бях сетила. Иринка, ти много добре си въвела глутена  Hug А Ели има същата кърпичка за глава като Ради, но нейната е жълта Simple Smile
Беба, много се радвам за хубавите резултати от консултацията с кардиолога.
Моля се днес всички болни бебчовци да се отчетат с добри новини!
Ето по едно кафенце и закуска за мамитата:

Общи условия

Активация на акаунт