Ние трябваше днес да сме на тържество на градината, но поради националния траур го отложиха. Та в сряда се надявам и аз да мога така да разкажа за първото участие на Сияна
Миналата година беше по-малка и нямаше собствено участие. Тази година ще танцува 
Иринко, леко и с големи гуми... Аз имам едно старо макси-такси - 8 кг. е някъде с помпащи гуми - идеално ще ти е, ама го пазя за зълва ми
Ще разгледам из Продавалника имаше подобни добри предложения.За останалите, които търсят по-евтини колички - нали знаете,ч е не съм правилният човек
Със сигурност има, но лично аз смятам, че инвестицията в количка си заслужава и не бива да се прави компромис с марката
Не задължавам никого да споделя моето мнение 
Ще погледна Джорданитата, защото имаха един превъзходен вариант, Грако също имат добър вариант (за Чиполино и Бертони не отговарям
А първите, които препоръчах на Сончето са около 250-280 лв - Инглезина

ето Джорданито
ето другия им летен модел
Грако - препоръчвам Мозаик

Иринко, за теб Чинкуе-то на Джордани може да е подходящо, защото е с доста големи гуми
Сега ще видяда ти намеря едно Чико, което го има в Джъмбо на добра цена 
моделът СТ 0.4
Сонче, по принцип в Продавалника правилото е, че пускаш използвана количка на двойно по-ниска цена, от тази, за която е взета

-всяка година става по нещо такова ужасно.
Толкова ми стана мило, наистина ви чувствам много близки и не мога да си представя да съм без вас
/
Милото много настоява, за да се отървем от ненужните вещи, но пък аз съм супер доволна от инглезината и не знам дали има смисъл да я продавам. Все пак Алекс ще проходи след три-четири месеца (от две седмици прави крачки

Бяхме на доктор днес имахме уговорка да направим кръвни изследвания на бебо, че имахме опасения за нисък хемоглобин, оказа се, че не е чак толкова нисък - 104. Онзи ден бяхме и на консултация. Бебо тежи 10900г и е 74,5см ( +400г и +2 см). За първи път качва по-малко от 800 грама
Вече едвам го разнасям, направо ужас, гърба ме боли ужасно, но какво да се прави. Вчера пробвах Либеро 5-ца и май трябва да ги сменям с тях, 4-ката много му се отбелязва на крачетата, нищо, че пише на тях до 14 килограма
Да заразят детето и заради това да трябва да пие антибиотик.