Нека оздравяват всички болни птички в СЕПТЕМВРИйските редички

• 19 980
  • 293
  •   1
Отговори
# 45
Суит, много хубаво си описала емоциите около празника на Зори Heart Eyes Ние трябваше днес да сме на тържество на градината, но поради националния траур го отложиха. Та в сряда се надявам и аз да мога така да разкажа за първото участие на Сияна Heart Eyes Миналата година беше по-малка и нямаше собствено участие. Тази година ще танцува Grinning
Иринко, леко и с големи гуми... Аз имам едно старо макси-такси - 8 кг. е някъде с помпащи гуми - идеално ще ти е, ама го пазя за зълва ми Peace Ще разгледам из Продавалника имаше подобни добри предложения.
За останалите, които търсят по-евтини колички - нали знаете,ч е не съм правилният човек Peace Със сигурност има, но лично аз смятам, че инвестицията в количка си заслужава и не бива да се прави компромис с марката Peace Не задължавам никого да споделя моето мнение Peace
Ще погледна Джорданитата, защото имаха един превъзходен вариант, Грако също имат добър вариант (за Чиполино и Бертони не отговарям Rolling Eyes)
А първите, които препоръчах на Сончето са около 250-280 лв - Инглезина Peace
ето Джорданито
ето другия им летен модел
Грако - препоръчвам Мозаик Peace

Иринко, за теб Чинкуе-то на Джордани може да е подходящо, защото е с доста големи гуми Peace Сега ще видяда ти намеря едно Чико, което го има в Джъмбо на добра цена Peace
моделът СТ 0.4

Сонче, по принцип в Продавалника правилото е, че пускаш използвана количка на двойно по-ниска цена, от тази, за която е взета Peace

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 10:00 от Асенцето :)

# 46
  • софия
добо уто и от нас!

честито на Мари и тук! голяма да ни поастне и всички много да я слушат Simple Smile

ние сме ок... май и 2рiq зъб ни е пробил, ама не мога да я отворя тази кrасива устичка... не дава ...

Гадения,
айде честито ти проходило детенце.... трябва да си направим една номинация и за 1во проходило септемврийче Simple Smile

# 47
Здравейте, тук също вали и дребосъчето ще се побърка вкъщи цял ден...   Rolling Eyes

Днес съм особено щастлива, защото най-вероятно до края на годината ще успеем да се нанесем в новия ни апартамент... и защото ДНЧД, Дара започна да изяжда завидни количества твърда храна... много се радвам, пак взе да налива кълчиците  Mr. Green 

Стискам палци за болните пилета, да оздравяват...  Praynig   Hug

# 48
  • София
Здравейте!
Деска 72-честито първо зъбче-да са Ви здрави като камъни и бели като бисери.
Мари П-ЧРД на патерица-да си жижа,здрав и все така мила.
др.Цвети-браво ,че не си замълча за парите и бързо оздравяване Praynig.
Сонче много хубава количка е и Джейн Карера-много широка ,маневрична и с мека тапицерия.
Честито записване в детски градини на Галето и Митето.
Ние от вчера сме записани в държавна детска кухня-в наше село Младост се оказа,че не се чака за място-става веднага.
Асе много ми харесват Джордани количките,които си пуснала да видим-направо се замечтах.
Шмат--честито прохождане.На 8 м. много рано-браво.
Флу-честито пропиване на вода и успех в яслите.
беба28-радвам се,че са Ви добри резултатите на сърцето.
Ланвинка-радвам се,че не е нещо сериозно кашлицата ти.
Върнах се назад да прочета дали е проходило бебчето на Гардения,понеже и чеситите прохождане ,пък аз никъде не го прочетох това и според мен просто са си купили обувки за прохождане и мама я държи като ходи. Peace
Вчера черен Спасов ден Cry-всяка година става по нещо такова ужасно.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 11:41 от stefina

# 49
Здравейте и от нас Simple Smile
Много благодаря отново за прекрасните пожелания и толкова милите думи за мен. Прекрасни сте  Heart Eyes  bouquet Толкова ми стана мило, наистина ви чувствам много близки и не мога да си представя да съм без вас  Heart Eyes Hug  bouquet

Флу, благодаря за закуската  Hug и аз мисля, че трябва да си споделяме и извън отчетните Септемврийчета, много време изкарваме заедно, а има и други неща около нас  Peace
Суити и Линка е крива вече като не излизаме. Дано да спре малко да вали, опаковам я и излизаме поне в двора

И ние днес пак ще празнуваме /събират ни се 3 дни подред  hahaha/
Линка стана на 9 месеца  Mr. Green
Поздрави и много усмивки на Ана Мари и Бианка, на Деси и Уанда   bouquet Hug  bouquet

Дано днес имаме добри новини за всички бебчета, които са болнички. Много се тревожа за Иринии и Джи  Praynig

# 50
Здравейте и от нас.
Снощи срещата мина просто чудесно Mr. GreenМного бях доволна,че успях да събера 20 човека.Най-многото събрли се до сега EmbarassedМисля,че останаха доволни,аз още повече,
Спирам,че ще обядваме.Минавам само да кажа,че стискам палци на всички болни дребосъци Praynig Hug

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 12:11 от *Мира*

# 51
Асе, понеже знам, че трябва да я продам на половин цена и затова се чудя още  newsm78 Милото много настоява, за да се отървем от ненужните вещи, но пък аз съм супер доволна от инглезината и не знам дали има смисъл да я продавам. Все пак Алекс ще проходи след три-четири месеца (от две седмици прави крачки  Heart Eyes) и може да не иска да стои в количка. И ако след четири-пет месеца се наложи и новата ни количка да я продадем на половин цена, ще си е страшна набутвация  newsm78
Стефина, и аз ги харесвам Джейн  Peace Даже бях тръгнала точно нея да купувам, но се влюбих в инглезината Wink
Иринче, аз съм през ден в парка на ритуалната. Обикновено стоя до 19.30ч. Аз си мислех, че вчера ще дойдеш на срещичката  Hug Същото се отнася и за Мирето и за Асето, които живеят наблизо, а се спотайват  Naughty
Мире, онзи ден видях Монката - разхождаше я накаква дама Simple Smile
Ние вчера си изкарахме много хубаво с Мари и Бора  Hug Мари, искам снимкиииии  Praynig
Ирини, пиши, моля те, че те мислим  Hug Praynig

# 52
Сонче,"дамата" е моята майка Peaceкоято често оприличват на моя сестра.На ритуалната си ги видяла Heart EyesА ти защо не спря да се видят децата HugМайка ми няма да ти откаже щом разбере,че се познваме отдавна Flutter
Симона яде телешко варено.Ама много и хареса Mr. Green
Някой чувал ли е Ирини,притеснявам се за Джи.Жужа също липсва от известно време Praynig

# 53
Да се изкажа за количките и аз...... Принципно съм много против да се сменят по няколко колички на едно бебе, а и не виждам смисъла. Не е ли далеч по-добре когато се купува количка първо да се дадат повече пари, за да е нещо от качествено, та по-.... и второ - то нека в този случай се избере количка, която расте заедно с бебето и да не се налага вие да се охарчвате няколко пъти, пък бебочествата да свикват с нови "къщи"  Thinking Thinking Thinking
Аз съм с JANE NOMAD и съм влюбена в тази количка. Нямам никакво намерение да я сменям. Имам пълният комплект - седалката, кош за новородено и кошницата за кола. Ми .... в коша дреб живя почти 8 месеца, благодарение на повдигащото се дъно, което му позволи да стои полуседнал, да зяпа навън, и същевременно да е достатъчно защитен от бургаските ветрове, до момента, в който не се стопли наистина достатъчно, че да сложа седалката и да е открит отвсякъде. Количката е около 7кг, което я прави така или иначе една от най-леките на пазара..... За маневреността няма да говоря, като танк е, минава отвсякъде и така нататък.
Та като си я избирах наистина гледах да е такава, която ще отговаря на нуждите на детето във всяка една възраст и няма да ми се налага да я сменям. Вярно - малко е обемна,когато се сложи в багажника, но пък не е болка за умиране, ние не сме с малка кола така или иначе...
Пфуууууу, голямо изказване направих обаче, спор няма  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 54
Здравейте!

Днес времето май не става за разходки, доста е ветровито, а и вятъра е един такъв студееен  Sad Бяхме на доктор днес имахме уговорка да направим кръвни изследвания на бебо, че имахме опасения за нисък хемоглобин, оказа се, че не е чак толкова нисък - 104. Онзи ден бяхме и на консултация. Бебо тежи 10900г и е 74,5см ( +400г и +2 см). За първи път качва по-малко от 800 грама  Crazy Вече едвам го разнасям, направо ужас, гърба ме боли ужасно, но какво да се прави. Вчера пробвах Либеро 5-ца и май трябва да ги сменям с тях, 4-ката много му се отбелязва на крачетата, нищо, че пише на тях до 14 килограма

Количката не мисля да я сменям, аз съм с Чико СТ 0.2 и съм доволна от нея, мисля да я ползвам и лятото. Кошчето за кола обаче вече започна да му отеснява и ще трябва да се оглеждам за столче.

Deska72 честито зъбче! Да са ви здравички и бели.
Мари, честит рожден ден на патерица и честита месечинка!!!

Мира браво за купона, и най-вече че си доволна от партито

Суит и на мен ми се ходи на тържества, но това ми е първото дете и ще трябва да почакам малко  Rolling Eyes

Флу и Велин прояде пюретата, а това с пуйка и броколи му е любимото. На мен вкуса му изобщо не ми харесва, при това много обичам броколи иначе, но щом мъника го харесва, ще му го давам. Браво за водата! Явно вече е ожадняла малката госпожица.

Браво на Марти на Шматка! При нас това с прохождането няма да е скоро. Дебели сме и малко трудно си вдигаме дупето  Mr. Green

Дано болните бебенца са по-добре днес - Цвети, Ирини, Бае....  Praynig

# 55
Здравейте!
Първо да благодарим за поздравите за нашето зъбче-Флу, Стефина,Джъсис Нели Simple Smile
Цвети, дано вече Лия започва да се подобрява!
Бае, стискам палци детенцето ти скоро да оздравява!
Стискам палци и на Ирини скоро да влезе с добри новини за Джи!
Гардения,браво ,че при вас има вече подобрение!
Беба, чудесно е,че резултатите ви при кардиолога са добри!
Флу, радвам се, че Ели се справя добре вече с водичката и твърдата храна! Моарейн, браво и на Дари!
Мирка, страхотно е, че си се забавлявала добре!
Ланвинка, радвам се,че е било малкото зло!Дано скоро има подобрение!
Честита 9-та месечинка на Ана Мари и Бианка и 8-ма месечинка на Лия и Мариус!
Суити, страхотно е,че сподели колко горда мама си се чувствала на тържеството на Зори! Това ми напомни колко щастлива бях и аз на същото тържество на Цвети преди около 7 години. И наистина колко е чудесно,че ще изживеем това ЖЗ още веднъж!!! Simple Smile

# 56
  • София
Ох,влезнахме в списъка с падналите бебета.Васко падна от колата на Чико за бутане-беше в нея вързан и на 2 педи от мене и нещо се навеждаше и изведнъж бум-тряс-рев голям.Аз обаче го изкарах веднага на балкона и той спря да реве-разсея се.На челото му огромна червенина стана и го изстудявах с лед през кърпа и той стоеше милият.Знаех,че ще се случи някой път,но много се притесних и препотих.Сега спи милият. ooooh!
В тоя ред на мисли да попитам ,ако си взема евтино столче за хранене-Бертони,което не изглежда като скъпите стабилно-дали е много опасно за детето-Суйт?Флу ти имаш такова столче-какво ще кажеш стабилно ли е?
Вчера ни пристигнаха плочките за банята-страхотни са -само си ги гледам.А вратата ни нещо я бавят newsm78

# 57
Добър ден вече.
Гардения, радвам се zа zдравото ти момиче.
Суити  Hug
Ще ми се и Ирини да напише някой ред  Confused
Мире, снимки, снимки дай....
Какво верно момичета сте се хванали пак с тия колички, таман мислех да се учудвам и гледам Инчето писала същото... Не че ми пречите де  Joy  Hug Ама какво ви има на количките? Аz с мойта мисля да си иzгледам бебето, ако не ме предаде самата количка де.. Хич нямам желание да влагам пари в още и още колички. Евентуално мисля zа ония, най_елементарните, тип чадър по някое време. Даже се чудех дали zа това лято да не купя, преди да летим, че не zаема място. Но май се откаzах, zащото децата вътре стоят само седнали, а като съм в БГ малката няма как да спи в нея, малка ми се струва още.. Не ми се мъкне голямата по летищата.., но май все пак така ще пътуваме, с нея.
Браво на проходилите, леле, супер  Heart Eyes Искам клипчета да гледам.
Жужа наистина ни иzостави май. И Мариям.. Момичета, елате си де  Praynig Crazy
И мерси zа честитките, ако не сте вие... Честито и на другите.

# 58
Стеф, намажи Васко с памуче напоено с олио, ако искаш. Така ще спадне отока и няма да има синьо после  Hug Може и с малко хляб - средата, сдъвкваш я и му я слагаш на челцето да изтегли отока. А столчето от зълва ми е стабилно, има си и колани за връзване и малката е добре поставена в него. Не ми се струва опасно.
Момичета, ама Марти не ходи самичък, а с помощта на Шмати. Дано не съм ви подвела  Hug
Ние досега бяхме навън. Доста е хладно и като задуха направо си е студено.

# 59
Здравейте майчета!
Гледам как разгорещено обсъждате количките. Тъй като доста позяпах смея да се намеся, за да предложа на тези от вас, които търсят функционален и не толкова скъп модел летния Есприт - 170лв, с възможност и за легнало положение, много компактна и около 6,6кг тежка. Има я в Пигис в черен и червен вариант.
Иначе съм абсолютно съгласна с Ина лемон и Сова, че най-добре да се мине с една количка. Нашата обаче е много обемиста и тежка и като тръгнем за море ще ни окупира багажника. Иначе  на драго сърце бих дала тези пари за още ден-два в Истанбул.... Crazy
А сега да ви попитам за мнение - ще купувате ли проходилки и ако да -  какви?
аз много се чудя дали има смисъл  Thinking
ЦВЕТИ, това е направо за  #2gunfire Да заразят детето и заради това да трябва да пие антибиотик.
Иринии, Бае,  Praynig дано се подобряват мъниците.
Ние вече можем да се похвалим с първи уверени крачки   Heart Eyes Peace
Гардениа,  Hug браво
Суити, много мило ми стана чак се размечтах и аз. Heart Eyes
Мире,  Heart Eyesсупер готино че си се изкефила Hug Имаш ли снимчици?
Шейла нещо се загуби  Thinking

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 14:46 от Lucicity

Общи условия

Активация на акаунт