Нека оздравяват всички болни птички в СЕПТЕМВРИйските редички

• 19 981
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
  • софия
за количките и аз горещо препоръчвам CHIPOLINO OMNIQ !!!
аз такава си взех и е много лека (6 кг.) и удобна, в сгънато положение е като куфар (толкова малка) има легнало положение и е много симпатична на външен вид, аз я взех за 200 лв някъде....

# 61
Момичета, ида с конкретен въпрос - към тези, които вече са пътували в чужбина с децата - какво искат от тях на границата, ако пътуват и с двамата родители? Чувала съм за акт за раждане/копие от акта на българското КПП... Да уточня, че нямаме брак и имаме различни фамилии.

Нова количка аз лично няма да взимам това лято, въпреки че ABC design-ът е тежичка и обемиста. Може би другото лято, когато детето ще се вози рядко и само седнало, от най-простите и леки тип "чадър".

# 62
Параход, трябва задължително паспорт на детето, а щом сте с различни фамилии и актът за раждане. Носи оригинал и копие за всеки случай Peace
Документите за паспорт се подават в присъствието и на двамата родители и детето, а може само единият да вземе вече готовия документ Peace

# 63
Аз също не разбирам защо да се  сменя количката  newsm78  Нали още като бременеехме всеки си преценяваше  какво да купи за  да му е най-удобно  Thinking естествено който смята че е сгрешил в избора или има проблем си я сменя, но аз доколкото схващам не става въпрос за това а за закупуване на нова лятна   Rolling Eyes  Нова може би ще купя когато детето ми стане на такава възраст че да я ползваме много рядко, само ако има дълга разходка и се умори да ходи. Тогава мисля да взема, има едни дето приличат на колички за кукли и като са сгънати се носят на рамо с каишка като чанта

# 64
Асе, мерси за бързината  Hug Г-цата паспорт има, аз за другите документи питах... Ще вземем и акта!

# 65
  • София
 Hug
Ние днес си направихме една меко казана хладна срещичка с Дидишона и Мари.  Heart Eyes
Не успяхме много да се видим, защото аз използвах да се подстрижа, докато Дидишона гукаше на Ради. Ама крива ми излезе сметката отвсякъде. Той навлезе в такава фаза, че ако не ме вижда, изпада в истерия горкият.  Heart Eyes Та Диди ми го вкара в салона с количката и се кротна.  Heart Eyes
Мишето проспа срещата. А Линка е станала невероятна. Прави номера, говори. Страхотна е просто.  Heart Eyes Мама й казва да направи дзяк и тя си скрива очичките с ръчички и после се опулва и казва дзяк, етоооо. Прави и танци-манци. Танцува. И с пръсти щрака. Повярвайте ми, щях да я схрускам направо. Божествена е.  Heart Eyes
А ето и успокоеният Ради, да видите, че отвреме-навреме не се цупи.  Heart Eyes Joy
http://media.snimka.bg/3160/012575725-big.jpg
И все пак имам нова прическа.  Wink  hahaha
http://media.snimka.bg/3161/012576754.jpg
http://media.snimka.bg/3161/012576757.jpg

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 16:17 от *Ирина*

# 66
И на мен милипсват - Шейли, Жужа, Мариамчето, Стел..., Шоколад, Уанди, Юник... Не изчезвайте така, бе момичета Hug
Ирини, кажи нещо, молим те, че много се ошашкахме с тази ваша липса. Аз имам зловещи подозрения, моля те разсей ги Praynig Praynig Praynig
Що се отнася до количките - моля, моля Peace Който иска си ги сменя Mr. Green аз какво - да се чувствам зле, че поръчах 9-та количка ли, що ли Crossing Arms Hug Отказвам категорично Naughty Grinning Добре ми е. Страст са ми! И съм сигурна, че ако автомобилите бяха толкова евтини мъжете ни също щяха често, често да ги сменят Peace

# 67
  • София
Асенце, звъннах на адаша. Не ми вдигна.  Sad Дано ми върне обаждане и да са добре.  Praynig

# 68
  • София
Флу благодаря много за съветите,но май от леда няма цицина,а само мъничко червено.Мерси за отговора за столчето-много ми се иска столче,ама не ми се дават сега много пари,пък ме хвана страх да не се утрепа бебо.Значи всъщност нямаме самостоятелно проходило дете Heart Eyes,но скоро ще има както се вижда.
Ирина честита прическа-изглеждаш на 26г. Peace
Пратете един смс-на Ирини,че и аз много се тревожа пък и нямам номера.
Асенце-трябва да те запозная с една позната дето вече има около 17 колички за 1.5г.

# 69
Ма  за количките аз ако имам сводни пари........ съм набелязала няколко модела   Grinning  то си е като нов аксесоар да си купя, ма немам/ пари де/  това обаче не е нужда, а глезотийка. Асе теб си те разбирам някой са така с обувки други с бижута ти си си избрала количките  Peace

Ирини ги мисля няма да ви разправям  Sad много ми е притеснено.  Дано  се впише с добри новини  Praynig

# 70
Стефина, и Алекс падна веднъж от количката  Confused Сега много следя като го поставям в нея, но пак си ме е страх да не се повтори  Confused
Иринче, честита ти прическа!  Hug Ние не можахме да сколасаме за кафенцето Sad Алекс докато си изяде пюрето и стана 13.10, тепърва го мих и обличах и в 13.40 бяхме вече навън. Такъв вятър духаше обаче, че след 20 минути се прибрахме  Confused Другата седмица ще направим повторение  Hug
За количките - аз поясних, че искам смяна защото вече не използвам коша и кошницата и ако продам тази ми количка мога да се сдобия с нова и с ново столче за кола - с две думи: танто за тунто, както се казва  Joy Но пък не виждам нищо лошо който има възможност и 150 колички да си купи  Peace

# 71
Живи сме!  Whistling

Простете, но беше малко лудница тия дни. А и цялата тайфа имахме някаква настинка. То това добре де, нишо особено не беше, но и дребчо май хвана малко от нея. Няма температура, но беше крив, крив, та вчера ми беше в ръцете гушнат от 8 вечерта до сутринта. Като дупе и гащи бяхме, добре че имаше някакви предавания по телевизията Wink

Здрави пожелания за Иринии и принцеската. Милите, дано да кажат нещо скоро.

Ирина, ми аз не можах да те позная на тази снимка, въй въй. А дребният е голям сладур. Къде са ни снимките от новата хърлупа на тъмната улица?

Флу, никой не трябва да си крие грижите  Hug . Имала си нужда са си кажеш и в това няма нищо лошо. Нали затова сме тука, да си даваме подкрепа.

Цвети, браво мамет. Така е, хората трябва да се борят за това което е правилно, иначе нищо няма да е оправи. Дано Лия се оправи напълно колкото се може по скоро. Стига ви толкова.

Нели, стопли ми душата с този постинг. Все така да сте!

Мире, снимки пускай преди да сме те нападнали

Мари-п, на големи патерици, ЧРД!

Луси, мерси че ме мислиш. А проходилка не съм имала никога и нямам намерение да купувам  Peace

Това си спомням.
Чакам дребчо да ме викне. Сега спинкат с тати на спалнята  Whistling

# 72
Момичета извинявам се,че на фона на проблемите с болните бебоци ви занимвам.
Симона поддържа 37,5 вече 2 месеца всеки ден.Не я вдига за да ми изглежда проблем,но детето видимо се изтощава от темпертурта,която има.В Трета градска ми казаха,че до тези градуси се считало за нормално,а педи-следствие от шарката е до 4 седмици ще се изчисти организма.Еми минаха 4 седмици а детето ми е все с темп над 37.Да се притеснявам ли и какво да правя EmbarassedИзвинявам се отново.
Не спирам да се моля за болничките

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 18:19 от *Мира*

# 73
Мире, за мен тази температура не е нормална  Confused   Незнам на какво може да се дължи, но аз бих се притеснила. Защо не потърсиш друго лекарско мнение - не на вашата педиатърка - заведете я на частно някъде (примерно за д-р Масларски наскоро четох добри отзиви във форума, сигурно имате и други добри педиатри там...)

# 74
И ние сме болни с бактерия в носа и антибиотик  -Зинат Sad
Дано Ирини са по добре и всички болни да оздравяват Praynig

Общи условия

Активация на акаунт