аз такава си взех и е много лека (6 кг.) и удобна, в сгънато положение е като куфар (толкова малка) има легнало положение и е много симпатична на външен вид, аз я взех за 200 лв някъде....
Нали още като бременеехме всеки си преценяваше какво да купи за да му е най-удобно
естествено който смята че е сгрешил в избора или има проблем си я сменя, но аз доколкото схващам не става въпрос за това а за закупуване на нова лятна 

Та Диди ми го вкара в салона с количката и се кротна. 
Мама й казва да направи дзяк и тя си скрива очичките с ръчички и после се опулва и казва дзяк, етоооо. Прави и танци-манци. Танцува. И с пръсти щрака. Повярвайте ми, щях да я схрускам направо. Божествена е. 

Който иска си ги сменя
Отказвам категорично
Добре ми е. Страст са ми! И съм сигурна, че ако автомобилите бяха толкова евтини мъжете ни също щяха често, често да ги сменят
,но скоро ще има както се вижда.
то си е като нов аксесоар да си купя, ма немам/ пари де/ това обаче не е нужда, а глезотийка. Асе теб си те разбирам някой са така с обувки други с бижута ти си си избрала количките
много ми е притеснено. Дано се впише с добри новини
Ние не можахме да сколасаме за кафенцето
Алекс докато си изяде пюрето и стана 13.10, тепърва го мих и обличах и в 13.40 бяхме вече навън. Такъв вятър духаше обаче, че след 20 минути се прибрахме 
Но пък не виждам нищо лошо който има възможност и 150 колички да си купи

. Имала си нужда са си кажеш и в това няма нищо лошо. Нали затова сме тука, да си даваме подкрепа.