Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с афтите в устата на бебето и препълнените гърди?
Как да разберем кога някой е склонен към развитие на кариеси?
Какви лечения се препоръчват за облекчаване на афти в устата на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с афтите в устата на бебето и препълнените гърди?
За афти в устата на бебето можете да използвате гел Daktarin и Tantum Verde вода за изплакване. Освен това, можете също да опитате нистатин сироп за изплакване. За препълнени гърди се препоръчва използването на топли компреси преди кърмене, масажиране на гърдите и изпразване на малко мляко преди кърмене.
-
Как да разберем кога някой е склонен към развитие на кариеси?
-
Какви лечения се препоръчват за облекчаване на афти в устата на деца?
-
Как да се справя с препълнените гърди по време на кърмене?
-
Какви са симптомите на варицелата (шарка) и как можем да се предпазим от нея?
Тенкю от сърце! 
И ще ти мине главата. Какво по-хубаво в такъв ден?! 

, при това веднъж на 24 часа. При такова дозиране не е опасен. 
, само дето нямам още цикъл. Така беше и с баткото, отбих го рано, на 1г.3м. (за което много ме е яд на себе си), и чак след това ми дойде цикъла. Сега мисля да кърмя, докато кърмачето иска, та май скоро на цикъл не мога да се надявам...Но пък така ще имам повече време да изчета за раждане у дома, към каквото съм се ориентирала, ако Господ е рекъл да имаме още деца
). Може би сме малко по-уморени и обезкуражени (очевидно), но все още имаме живец и яйцеклетки (дай, Боже!) Все пак, не сме дори на 43, за да се терзаем, че навлизаме в менопаузата вече.