Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се справя с афтите в устата на бебето и препълнените гърди?
Как да разберем кога някой е склонен към развитие на кариеси?
Какви лечения се препоръчват за облекчаване на афти в устата на деца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се справя с афтите в устата на бебето и препълнените гърди?
За афти в устата на бебето можете да използвате гел Daktarin и Tantum Verde вода за изплакване. Освен това, можете също да опитате нистатин сироп за изплакване. За препълнени гърди се препоръчва използването на топли компреси преди кърмене, масажиране на гърдите и изпразване на малко мляко преди кърмене.
-
Как да разберем кога някой е склонен към развитие на кариеси?
-
Какви лечения се препоръчват за облекчаване на афти в устата на деца?
-
Как да се справя с препълнените гърди по време на кърмене?
-
Какви са симптомите на варицелата (шарка) и как можем да се предпазим от нея?
Тъкмо ще ви се радват децата, че има кой да се грижи наистина добре за внуците 
Аз имам под ръка баба в песия, първо внуче... в момента е малък ужас - ако има начин тя да го гледа изцяло, ние може да минаваме да го виждаме
ма само финансите да ни стигат, а за портокола да отбележа и аз съм на 27 години и казах на мъжа ми докато стана на 30 да ми направи поне още 1 бебе, ако ли пък не ще намеря друг да ми го направи
Четох, че кърмата помагала и я мажа, там където раните са вече по-заздравели. Хрумна ми, че някоя от вас може вече да е правила подобно нещо...
Таткото тъкмо се нави "сега или никога", само дето цикъла ми още го няма а не искам да отбивам (не че Алекс ще се нави де