Дългокърмещи майки - да пообщуваме - част 22!

• 12 441
  • 303
  •   1
Отговори
# 90
И трето, предимно голямото забавлява с игри малкото, което с първото го прави майката  Mr. Green

Уха, играят си и още как  Laughing. Дори се къпят заедно вече и много се обиждат, ако нещо наруши режима им.
За напълняването- при мен нещо много се сбърка още с първата ми бременност, но за успокоение на останалите аз съм единствената жена, която си е останала бременна и след като е родила, че дори напълнях и още отгоре.

# 91
  • Бургас
Олив аз пък тази година ще започвам 38 г. Къде се слагат тези млади момичета в редицата, само на по 34 и вече с такива големи деца  Laughing Мен ме притеснява повече факта, че когато децата са на 20, ние с мъжът ми ще бъдем пред пенсия.  Embarassed Дали ще бъдем в състояние да отговорим на техните изисквания??

# 92
Ади, хич да не те притеснява това с пенсията  Wink Тъкмо ще ви се радват децата, че има кой да се грижи наистина добре за внуците  Grinning
И моите родителе малко позакъсняла за тогавашната статистика, и аз поизчаках да си трупна първо 10 г. стаж, но сега се радвам на опитна баба, която с пълна отдаденост гледа внучето, докато майка му гони бизнеса  Grinning

# 93
  • offshore & overseas
Е, имало значи и по-дърти кърмачки от нас 34-годишните... Twisted Evil Ама нали знаете лафа, "от стара коза яре", а като добавим и, че ще е бозало 25 години и отгоре...  Laughing

# 94
  • Бургас
Дейстително е много удобно да имаш под ръка баба в пенсия. Накарахте ме да погледна ситуацията от другата страна. Значи да започваме с опитите за второ.  Laughing

MarinaZh може ли да споделиш как се казва книжката.

# 95
Дейстително е много удобно да имаш под ръка баба в пенсия.

Мда.. много е така..  Rolling Eyes
И майка ми, и свекито станаха баби на 44-45.. И никак не са на разположение  Confused

Ох, ама като ви слушам за какви години говорите.. А на мен все ми се струваше, че съм закъсняла с децата.. Още повече, че 2рото малко ми е мираж.. и никак не знам кога и дали ..  Rolling Eyes Сега съм на 27 .. и все ми се искаше преди 30 да съм прииключила с майчинства и щуротии.. ама .. знае ли се  Crazy

# 96
хех, и аз съм на 27, екстра съм си... моят "план" е за 4 лапетии, като предвиждам второто и третото да са съвсем-съвсем породени, а 4-тото чаааак към 40-така, за подмладяване на ситуацията... Както казва моят мил мъж "Няма план незас**н"  Joy  Аз имам под ръка баба в песия, първо внуче... в момента е малък ужас - ако има начин тя да го гледа изцяло, ние може да минаваме да го виждаме  Confused Когато беше бебе, имах чуството, че иска дори да го държи тя, докато аз го кърмя  Crazy  Но пък виж, ако се пръкне още едно, ще е от полза наистина! Дори съм си харесала количка за породени  Embarassed

# 97
Дейстително е много удобно да имаш под ръка баба в пенсия. Накарахте ме да погледна ситуацията от другата страна. Значи да започваме с опитите за второ.  Laughing

MarinaZh може ли да споделиш как се казва книжката.

Нашата баба хем не работи /но не е пенсионер, защото е още млада/, но кара втори пубертет след менопаузата  Mr. Green и за по 1 час ми гледаше децата, да си оправя зъбите и да изкарам шофьорски курс, след което на всички разправяше с огорчение, че били сме я направили гледачка на внуци   Rolling Eyes

Книжката се казва "Златни зрънца", номер 4, те са поредица с едно и също име всяка книжка, различно номерче. Книжките са от "Златното пате" и поредицата е наречена "Моята първа колекция", с български народни приказки са. Ние ги купувахме от Хиполенд по 4.50. Ето тук ги има показани, нашата е тази:

# 98
и все ми се искаше преди 30 да съм прииключила с майчинства и щуротии.. ама .. знае ли се  Crazy

Аз съм си поставила срок до 25 и последното да е на градина,та да тръгвам на работа вече без да прекъсвам. Rolling Eyes А на баби не разчитам да ми ги гледат,по-скоро прабабата се справя по-добре.И майка ми много помага,но все пак ходи и на работа.

# 99
Много ми беше интересно да прочета на кой какви са му плановете! Grinning И аз си имам планче в главата за две деца, пък ако се появи и трето още по-добре, но тъй като за първото дете изчакахме прекалено много време(от десет години сме заедно с мъжа ми) вече мисля за второто, макар че разлика от три-четири години ми се струва по-подходяща, тъй като сигурно е по-лесно. Пък и с таткото си имам проблеми, че все нещо не се чуства готов, та дано и този път като първия да не му се налага да полага много усилия, че не е лесно да се оправям с него! Tired

# 100
Дори съм си харесала количка за породени  Embarassed
Joy да и аз съм си харесала тази количка то май само една марка има за породени деца колички ма много ма кефят и като гледах останалите им продукти пък и като вляза в магазин за бебета и искам много бебета  newsm63 ма само финансите да ни стигат, а за портокола да отбележа и аз съм на 27 години и казах на мъжа ми докато стана на 30 да ми направи поне още 1 бебе, ако ли пък не ще намеря друг да ми го направи  Mr. Green

# 101
Хи-хи, да се отчета и аз, те и моите са от стара коза ярета  Mr. Green Родих на 35, честно казано съм навита на още, но едва ли ще ме огрее... Много ставаме, а и както съм ги подкарала по две наведнъж  Laughing Иначе мога да кажа, че според мен две едновременно се гледат най-лесно. Винаги си имат другарче в игрите и всичко минава наведнъж. Само ми е малко мъчно, че не мога да изживея още една бременност и раждане, бих го направила с удоволствие.

а за портокола да отбележа и аз съм на 27 години и казах на мъжа ми докато стана на 30 да ми направи поне още 1 бебе, ако ли пък не ще намеря друг да ми го направи  Mr. Green

Аз така плашех мъжа ми, че ако не той аз сама ще си направя и сега ме бъзика, че от толкова зор съм направила две  Joy

Да ви питам нещо, някоя от вас мазала ли е рани от изгаряне с кърма и чувала ли е за подобно нещо? Едната девойка се изгори много лошо, заля се с кафе  Sad Четох, че кърмата помагала и я мажа, там където раните са вече по-заздравели. Хрумна ми, че някоя от вас може вече да е правила подобно нещо...

# 102
Аз съм на 33. Не се смятам за толкова стара коза  Rolling Eyes  Laughing но поради лични проблеми (не ме устройва сегашния мъж  Sad ) скоро няма да мога да създам братче или сестриче на Настя. А така ми се иска, въпреки, че ми беше доста трудно с Настя, сега е по-лесно вече.  Жалко, понеже баща и иначе е навит, но за мъжко повече. Laughing Навит е, щото му е мнооого широко около врата с мен, ама аз няма да се лъжа повече. Crossing Arms
За мазане с кърма - имам спомен, че съм чела да помага точно при рани, мисля, че заради сладостта и. Учудих се като прочетох, че захарта заздравява рани, но може и да греша. Просто не помня добре. Ако някой знае повече, нека пише.

# 103
  • FRANCE
Значи да не се чувсвам стара (почти на 35)  Laughing въпреки че по акъл май си останах около 20 Simple Smile Таткото тъкмо се нави "сега или никога", само дето цикъла ми още го няма а не искам да отбивам (не че Алекс ще се нави де Laughing)
Книжката дали може да се поръча он-лайн? Някой да знае от къде?

Успех на всички бебеправещи и искащи Simple Smile слънчев ден

# 104
Фата, аз мазах рани с кърма и имаше страхотен ефект. Синът ми нещо го мъчеше преди 2 месеца и нощем си дереше главата до кръв Crazy Цялото теме беше на рани   Sad Но с кърмата хем се успокои кожата, хем и заздравяха и спря да се дере. Мажех по няколко пъти на ден и вече преди лягане. С по-мазната кърма имаше по-успокояващ ефект, отколкото с предното мляко.
Иначе за изгаряния вкъщи имам едно хомеопатично, не не мога да ти кажа кое е сега. Само едно е, понеже е за спешни случаи, т.е. не зависи от що за човек си, а точно от случая.

Общи условия

Активация на акаунт