отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 156
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 2 280

Илиана, грешката е моя - наистина в съдебното решение пише "удостоверения", а не "изследвания". Но в крайна сметка е едно и също: те пишат, че не страда и не се е лекувала от алкохолизъм. Не могат да знаят, че не страда, ако не са я изследвали. Без преглед, изследване или каквото и там да се прави, не могат да го заявят. Но в удостоверенията пишело, че не страда. За абсурда как така са я лекували чак с имплантант, но всъщност изобщо не са я лекували вече писах, че според мен е езиков. Не може да е другояче.

Лекувана е с есперал, но отдавна - след смъртта на първия й съпруг. Удостоворенията са за последните години.

# 2 281
Илиана, грешката е моя - наистина в съдебното решение пише "удостоверения", а не "изследвания". Но в крайна сметка е едно и също: те пишат, че не страда и не се е лекувала от алкохолизъм. Не могат да знаят, че не страда, ако не са я изследвали.

Karis, аз имам алергия срещу полени, ама 10 от 12 месеца годишно не страдам. Ако отида наесен на лекар, няма да страдам изобщо! Все пак могат да ми направят изследвания за алергия и да се разбере със сигурност срещу какво съм алергична. Не съм се и лекувала в клиника.

С алкохолизма не е така. Няма трайни признаци, по които примерно 4-5 месеца след прекратяване на приемането на големи количества алкохол да може да се разпознае наличието на алкохолизма.

# 2 282
абе хора идеята за тази тема я изгубихте някъде към 30 35 страница спрете се вече hahaha

# 2 283
И аз си седя на ръцете, за да не пиша, но съм притеснена от епидемията завладяла този форум: сто и петдесет страници лаф, с избирателни догатки, подмятания и свободни интерпретации.

Има 3 съдебни решения, едно на полския съд и две на българския. И трите дават децата на майката.

Бащата не е предприел никакви възражения по съдебен ред. Но е организирал отвратителен квартален цирк.

Няма какво да се обсъжда.

# 2 284
  • в Tara
Няма какво да се обсъжда.
как да няма?! ти да не си за чужденката Laughing
че и пияница на всичкото отгоре!
ох, тази тема....

# 2 285
Има 3 съдебни решения, едно на полския съд и две на българския. И трите дават децата на майката.

Брей, омръзна ми да повтарям... Въпросните 3 съдебни решения, всяко от тях взето светкавично в рамките на едно съдебно заседание, САМО искат децата да се върнат на постоянния им адрес в Полша, където за тях ВРЕМЕННО ще се грижи майката, докато се разведе с бащата и на друг съд се реши кой да получи родителските права. Полското посолство в България е изразило мнение, че няма да пречи на бащата, ако реши да се върне в Полша, за да упражни родителските си права.

# 2 286
Мария, това казвам и аз, тепърва ще се решава кой ще получи децата.

# 2 287

Брей, омръзна ми да повтарям... Въпросните 3 съдебни решения, всяко от тях взето светкавично в рамките на едно съдебно заседание, САМО искат децата да се върнат на постоянния им адрес в Полша, където за тях ВРЕМЕННО ще се грижи майката, докато се разведе с бащата и на друг съд се реши кой да получи родителските права.

И при все това, казаното от Алиса не отпада. Т.е. нужно е да се спази закона до тук, а после какво следва е отделна тема.

# 2 288
Аз пак да попитам търсят ли Павел, или вече се отказаха, защото няма на кой да го дадат?

# 2 289
Аз пак да попитам търсят ли Павел, или вече се отказаха, защото няма на кой да го дадат?

Не го търсят, защото го знаят къде е... но не знаят, ако го "намерят", как и на кого да го предадат...

# 2 290
Мария, това не е ли на ръба на закона?

# 2 291
      Интересно ми е за Гергана Паси, дали щеше да се занимава със случая, ако не беше от Асеновград и майка и не беше лична лекарка на децата. Или пак предизборно, случаят и е присърце newsm78?

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 00:17 от Vivi

# 2 292
Много е лесно да се гледа повърхностно на нещата. И аз бях отвлечена от баща ми цели 2 години, и така ме бяха насъскали срещу майка ми, че пищях, ритах и хапех, като ме вземаха.

Още благославям хората, които ме спасиха от ада при родителите на баща ми.

# 2 293
  Рила 11  Hug Hug Hug.

# 2 294
Мария, това не е ли на ръба на закона?

Според мен е от страх да не оплескат нещата. Всички са се вторачили в процедурата по вземане на децата, и ако някой допусне и най-малката грешчица, пак ще стане голям скандал. ЧСИ по принцип трябва да предаде детето на майката, а тя замина твърде бързо за Полша (предполагам, посъветвана от полското посолство) и не вярвам да се върне пак скоро...

Общи условия

Активация на акаунт