Мария ще цитирам тук коментара , защото едва ли някой си прави труда да проверява и чете дадените линкове .

2009-06-02 12:10:19 | 86.44.156 .* | Marcus4Love
Ето писмото, което изпратих до България
Екшън Bułgarskego Министерство на правосъдието
е действие, за сметка на децата!
Централен орган
Хагската конвенция от
Министерство на правосъдието
Ул. Славянска 1,
Република България,
София 1040
Г-жа Мария Христова
Юни 01, 2009
Уважаеми г-жа Христова,
Аз съм много съжалявам за да научите какво се е случило с лечението на Николета и Павел Василева.
Аз вярвам, че съдът е процедура съгласно българското право:
Изменение и допълнение на Гражданския процесуален кодекс, обнародван в ДВ, брой 84 от 2003 г.,
След член 501 се въвежда нова, седма част, озаглавена Известия на детето
Връщане или за упражняване на правото на достъп. Член 502 от него определя София Сити
Съдът е компетентен съд да преразгледа и да взема решения по случаи на молби за
детски завръщане, както и за упражняване на правото на достъп. Съгласно член 504 от CCP,
в случаите по Конвенцията Софийския градски съд трябва да идват с решение в срок от 30 дни
от прилагането на предложения, в съответствие с член 505 по обжалване на Софийски градски
Решението на Съда се подава в Софийския апелативен съд в рамките на 14 дни от датата
на решението, в съответствие с разпоредбите на член 197 от CCP. В София Сметната
Жалбите трябва да дойдете с решение в рамките на 30 дни от датата на подаване на жалбата
и това решение е окончателно.
Ако по-горе дати е изпълнена добре изглежда, че децата вече са установени нови
"Обичайно пребиваване" в България, и не се върна в Полша.
Вярвам, че молбата, подадена от полски майка беше с фалшиви предлог и като такива се
Vacat доведе до всички съдебни производства.
На първо място, според полското законодателство (1), дори и ако един родител е полски гражданин на детето е
Полски гражданин, и (2) Полски гражданин не може да има друго гражданство. В този случай на
Полски почвата е само за детето, и само на полски.
Вероятно по българските земи е българско дете, както от български роден баща. Аз не знам
(Аз ще бъда много щастлив да получи официална информация) за правилното регистрация с български
служба да бъде правно български, когато детето е роден в Полша (и двете деца са вероятно
роден в Полша, аз съм се познае.)
Хагската конвенция за гражданските аспекти на международното отвличане на деца (Хагска конвенция
Накратко) се изпълняват и едно дете трябва да бъдат върнати в страната на "обичайно
пребиваване "в случая на Полша, но премахването на тази страна трябва да бъдат тествани като
"Неправилно."
Както разбирам, че не е бил тестван правилно.
Неправилно е, когато: (а) е в нарушение на правото на упражняване на родителски дължат на дадено лице,
институция или всеки друг орган, или заедно или самостоятелно, по силата на законодателството на държавата, в която
детето е имало обичайно местопребиваване непосредствено преди отвеждане или задържане, и
(б) по време на преместване или задържане на тези права се упражняват в действителност, или съвместно
или самостоятелно, или щеше да е така, но подхожда за отвеждане или задържане.
Ако баща ти, (а) имаха официална писмена декларация от майката на детето е отстраняване
неправилно, но не е разрешено - Съгласен (SIC!), и (б) ако майката е за дълъг период от
време от Полша, без да я къде е известно, че баща и бащата с децата
споразумение, тя не упражнява родителските си арест.
Деца на бащата се твърди, че той има формално споразумение с майката на децата
упълномощено / одобрени подписи в българското посолство в Полша. Това твърдение е лесно да се провери.
В случай, че е вярна на Хагската конвенция не може да се прилага, тъй като има не "неправилно
изваждане "и всички съдебни производства в България по отношение на Хага приложения трябва да бъдат
отменено.
Отново, в този случай отстраняването може да не е "неправилно." И Хагската конвенция не
не се прилагат в този случай.
Полски централната власт (в този случай Министерството на правосъдието) проверява заявлението. Него
Изглежда, че майка представена невярна информация и не може да се третира като престъпление.
От другата страна на монетата, когато е получено заявлението от български Централна
Органът, тя трябва да се тестват за отстраняване да бъдат "неправилно."
Министерство на правосъдието, представени от г-жа Миглена Taczewa е наред, че всичко е
юридически - не е съвсем законно.
Когато децата са били живи в продължение на около 2 години в България, България започва да се
Деца постоянно пребиваване, но това е предмет на местните съдебни решения.
Член 13 от конвенцията: "... на съдебни или административни органи на
замолената държава не е задължен да разпореди връщането на детето, ако лицето, институцията или
друг орган, който се противопоставя на нейното завръщане установи, че - ... "и
Б) е налице сериозна опасност неговото или нейното завръщане ще изложи детето на физически или
психологическа вреда или друго място на детето в непоносимо положението. "--
на български съд вероятно не смятат, че това положение дълбоко достатъчно.
И Конвенцията каза след това:
"The съдебен или административен орган може също да откаже да разпореди връщането на
дете, ако установи, че детето предмети да бъдат върнати и е постигната възраст и
степен на зрялост, в който е подходящо да се вземе под внимание мнението си. "
Реакция на момичето крещя, когато тя бе премахната от баща на родителските права и
момчето избягаш е най-доброто доказателство, че и двете деца, изразени ясно и силно
тяхната воля да остане в България и с баща им.
По мое мнение всички български граждани имат право да протестират и да повишава този случай веднага
спешни случаи, както и за български парламент с отчитане на Прокуратурата
Службата за злоупотребите на български граждани - деца.
Освен български омбудсман (Деца права Office) незабавно уведомени.
Видео филм публично достъпни доказва злоупотребата с деца, извършени от служители на много
организации.
Освен това Министерството на външните работи могат да се информират за повишаване на бележка за отстраняване на Николета
Василева, български гражданин през българската граница, в нарушение на правата на децата.
Потенциални отговори на аргументи, свързани с дейността и баща си да използват физическа сила
могат да бъдат третирани като самостоятелно отбраната и защитата на децата си да предоставят права от Хага
Конвенцията. Моля, сравнете метод на вземане на Николета Vasiliev с последната част на
Movie клип "Софи's Choice.
http://www.youtube.com/watch?v=RYQjsbn4KCM&feature=related
Също така за връщане или не-връщане на децата, се считат по чл 12 от
Конвенцията: "... на съдебен или административен орган, дори и когато
производства са започнали след изтичане на период от една година, посочена
в предходния параграф, трябва също така, за връщането на детето, ако то не е
показват, че детето вече е уреден в новата си среда. "
Гледане на видео от премахването на деца имам въпроси, които тя не е доказана
Деца, които бяха уредени в новата си среда в България.
Също така е много важно, че заглавието и критична част на Хагската конвенция не е
надлежно преведени на полски и полския език според семантичните само взето
Деца от Полша е неправилно. Изваждането от друга страна, в Полша не се третират по
грешка в превода, тъй като Родителска отвличане на деца.
То се приема като аргумент не връщане на децата в Полша, докато това е грешка
не бъдат отстранени и всички страни от Конвенцията са уведомени за тази поправка.
Бих искал България ще направи мъдър и успешни действия за връщане Николета собствени граждани и
Павел Василева начало да напоследък създаден нов "обичайно пребиваване", когато и двете
живеят под попечителството на баща си в България в Асеновград. Хагска конвенция
дава право за такова решение.
С най-добри пожелания,
ми е-мейл:
marcus4love@o2.pl
Край
Интересно,полски гражданин(предполагам) го разбра... ние още не

Колко страници следват сега ...