отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 174
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 285
  • not found
На мен не ми е ясно защо спорите кой крив кой прав  newsm78 Дали майката водила дело , дали бащата няма никакво значение , единственото важно в случая е , че децата страдат от цялата настъпила ситуация !

# 286
  • Пловдив
На мястото на майката, притежавайки документите относно решенията на съда, бих изискала да ми се осигури пряк коридор до децата и временния им настоятел - бащата. Без съседски сеирджии и оплаквачи. Поне заради първите целувки и прегръдки с тях, ако съм ги жадувала, а не да им се нахвърля все едно крада диня от нечий бостан   ooooh!. Полицията е длъжна да се съобрази с това решение и ако се наложи да разпръсне тълпата. Но дали на тях не им се е занимавало или не е било пожелано, те се чудиха, като ги гледах, кого да гледат, или да яхнат. Много неадекватно. А коя е социалната служителка, не разбрах, в общото меле  newsm78?

Не се застъпвам и за бащата, без да познавам обстойно историята.

# 287
  • София
На мен не ми е ясно защо спорите кой крив кой прав  newsm78 Дали майката водила дело , дали бащата няма никакво значение , единственото важно в случая е , че децата страдат от цялата настъпила ситуация !
Извинявай, ама за да страдат децата, трябва да има някаква причина, нали?
Ако темата е за страданието им, няма как да не говорим за родителите.

# 288
На мястото на майката, притежавайки документите относно решенията на съда, бих изискала да ми се осигури пряк коридор до децата и временния им настоятел - бащата. Без съседски сеирджии и оплаквачи. ...

Rolling Eyes не ги е събирала тя, а бащата. За какво му беше целия този панаир, продължава да не ми е ясно.

# 289
  • София
И да попитам - ако майката е тази, която първоначално се виждаше до децата, които я ритаха и т.н., какво правеше тя на земята по едно време, а полицаите върху нея???
Всъщност, някой може ли да каже дали жената с дънките и нещото като късо бяло якенце над нещо като бежовка блузка е била майката. Щото хич не схващам защо се въргаляше по земята и каво правеха полицаите с нея - помагаха ли й, блъскаха ли я, какво беше това?

# 290
  • Sofia
много се разстроих след репортажа, тази жена как влачеше детето все едно не е човек, а незная какво...тя направо си ги отвлече, а бащата се държеше като истински родител. дано успее бащата да си ги върне...

# 291
В по-предните страници имаше една жена, която е позната на семейството. Тя каза че тази жена, със късото бяло якенце и дънките, не била никаква, била някаква рускиня, която е приятелка на майката и няма нищо общо с цялата работа (т.е. - не е страна и децата не я познават).
Майката я е довела за да "помогне". Явно за физическото извличане на децата, якичка изглежда.

# 292
И да попитам - ако майката е тази, която първоначално се виждаше до децата, които я ритаха и т.н., какво правеше тя на земята по едно време, а полицаите върху нея???
Всъщност, някой може ли да каже дали жената с дънките и нещото като късо бяло якенце над нещо като бежовка блузка е била майката. Щото хич не схващам защо се въргаляше по земята и каво правеха полицаите с нея - помагаха ли й, блъскаха ли я, какво беше това?
Бащата я беше нападнал,или поне беше мъж с бели дрехи,на обед не го забелязах,но в централната емисия видях,че не полицията я бута към земята ,а мъж с бели дрехи.

# 293
  • not found
Извинявай, ама за да страдат децата, трябва да има някаква причина, нали?
Ако темата е за страданието им, няма как да не говорим за родителите.

А как ще изясните кой е причината за страданието ? Няма значение , на мен мисълта ми беше , че децата така или иначе са потърпевши .

# 294
  • Варна
много се разстроих след репортажа, тази жена как влачеше детето все едно не е човек, а незная какво...тя направо си ги отвлече, а бащата се държеше като истински родител. дано успее бащата да си ги върне...
Ако бащата беше истински родител нямаше да се стигне до този репортаж.

# 295
Аз направо не знаех къде се намирам докато гледах. И сега гледам повторението. И пак се чудя какво правя още в тази държава.

# 296
  • София
Тоя случай ми напомни странно историята на българката, която се ожени за палестинеца Ашраф.
То бе любов, то бе чудо!
Родиха си дете и тоя взе, че замина, щото нещо не му харесаха условията тук.
Добре, ясно е, че човекът не е читав и е очаквал тая държава, като го откупи барабар с нашите хора, да вземе и да го позлати като национален герой, ама не се получи баш така и той си би камшика. Дотук нищо кой знае колко странно - хора всякакви. Обаче каква беше реакцията на жена му - тя отказа да му даде каквато и да била възможност да си види детето даже по Скайп. Помня я при Азис как отказваше даже да го вземе в ръцете си пред камерата, че оня да му види очите - все повтаряше, че той не заслужава да го види и на снимка и няма да му го покаже. Той трябвало да се върне тук, иначе бил боклук. Добре, бе, аджеба, хубаво - лош съпруг е, не е отговорил на твоите очаквания, ама що за жестокост е това да не му покажеш детето. А оня само скимти, че й предлагал и тя да иде при него и само я питаше защо не му позволява поне да си погледне детето.
Това нима не е рекет?
И тоя баща е същият - майката си тръгнала по пътя и той просто си прибрал децата и - край - тя не може да ги вижда. Е, не става така, не е това начинът.
Във всеки един момент може да ни залюбят и разлюбят, това не значи, че трябва да си отмъщаваме чрез децата. Да, боли, да супер гадно е, но такъв е животът. Колкото и да се гневим, трябва да се овладеем.

# 297
  • София
В по-предните страници имаше една жена, която е позната на семейството. Тя каза че тази жена, със късото бяло якенце и дънките, не била никаква, била някаква рускиня, която е приятелка на майката и няма нищо общо с цялата работа (т.е. - не е страна и децата не я познават).
Майката я е довела за да "помогне". Явно за физическото извличане на децата, якичка изглежда.
Аз мислех, че по-възрастната жена, която отведе момичето, тази, на която й разбиха носа, е рускинята. Ако рускинята е била тази с бялото якенце, коя тогава е възрастната жена? Майката??? Тя по приличаше на баба.

# 298
Не знам защо, ама клоня да съм на страната на майката...
Тия деца са с промити мозъци....  Tired

# 299
Сега гледах репортажа.Нечовешко е!
Стори ли ми се или още в началото майката отпери един шамар на момченцето, когато отиде да го дърпа от пейката?

Общи условия

Активация на акаунт