отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 352
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 300
как може държавата да стой безучастно в този Акт за Отмъщение. Как може български гражданин да бъде насила изнесен от държавата.

Никой не уточни децата с какво гражданство са. Дали имат двойно или само полско?
На мен лично ми се струва само полско. Излизат извън Полша със съгласието на майката и устното уговорка между баща и майка, че децата отиват в България за ... месеца.
Срокът минава, от децата ни вест, ни кост. Никаква комуникация. Мъжът й българин си трайка в Асеновград.
Естествено, че ще заведе дело за отвличане. Печели го. Не знам какви са точните законови наредби, но явно решението в Полша, трябва да се приведе с сила и в България. Предупреждават бащата, и той правия въпросният цирк...

не съм гледала новините, нито клипчето. Не знам каква е майката и бащата, кой работи,как и къде. Изказвам предположение как са се развили нещата...

# 301
  • Пловдив
На мястото на майката, притежавайки документите относно решенията на съда, бих изискала да ми се осигури пряк коридор до децата и временния им настоятел - бащата. Без съседски сеирджии и оплаквачи. ...

Rolling Eyes не ги е събирала тя, а бащата. За какво му беше целия този панаир, продължава да не ми е ясно.

Именно де. Той си е събрал съседите, а тя банда яки лелки, които да развяват децата като плюшени играчки.

Мисълта ми беше, че явно при нас не сработват агенциите за защита на децата, или още повече в този връзкарски град едва ли има професионалист, който да подготви подобна среща.  Всички служители в създалата се ситуация са хора на ...някого.
Познавам добре манталитета на тези граждани.
Вижте полицаите как се държат. Чудят се на коя страна да застанат. Ми така ще е, ако защитят полякинята и ще ги линчуват после съгражданите. Да не говорим, че се лишават от доста почерпки. Аман от непрофесионализъм и лични обвързвания.

# 302
Никой не уточни децата с какво гражданство са. Дали имат двойно или само полско?

Двойно. Поне така пише в медиите.

# 303
  • София
Той си е събрал съседите, а тя банда яки лелки, които да развяват децата като плюшени играчки.
Предполагам, бащата би могъл сам да заведе децата до посолството и всички тези ексцесии щяха да бъдат само видение в нечий болен мозък. Е, болни мозъци не липсваха, а виденията им се материализираха в цялата си прелест.

Хора, устроено ни беше такова зрелище, че не е истина, просто.
Явно от нас се очаква да обявим война на Полша и на цялата й женска паплач, дето мърсува из Палма де Майорка.

# 304
Аз мислех, че по-възрастната жена, която отведе момичето, тази, на която й разбиха носа, е рускинята.

Да, тая с разбития нос дето буташе децата в колата е рускинята. Явно съм ги объркала, защото са с еднакви прически.
За другата май не разбрах каква е...

# 305
Потресена съм от репортажа, не ме интересува кой прав, кой крив, майката или бащата, това което ме потресе беше отношението към децата, дърпането, бутането,истерията, сълзите, виковете................ нямам думи, кой болен мозък може да причини такова нещо на две деца, не ми го побира ума.

# 306
http://www.vbox7.com/play:aea3946d

След този клип съм на страната на бащата.... от хубаво никой не бяга !

Аз не видях майката да седне при децата,да ги прегърне .... Видях как ги дърпа и ако не беше рускинята или там каквато е този цирк нямаше да стане. Няколко пъти повториха : Само майката ... Ако не беше приятелката,децата щяха да са си заедно.

И какво е това: Беше ми отказван достъп ??? Ако искаш да си видиш децата ,пред входа ще спиш и пак ще ги видиш  Peace Дали всички съседи щяха да скочат,ако майката беше правила опити да се срещне с децата??? След две години се сеща ,че има деца .... Даже и докато е водила делата е можела да бъде в Асеновград,пред блока,пред училището им.... Къде е била така наречената "майка" ?

Поне се видя,че все още има човечност и хората се подкрепят  Peace

# 307
  • София
нямам думи, кой болен мозък може да причини такова нещо на две деца, не ми го побира ума.
Е, да, де, това е въпросът - КОЙ им го причини?

# 308
много се разстроих след репортажа, тази жена как влачеше детето все едно не е човек, а незная какво...тя направо си ги отвлече, а бащата се държеше като истински родител. дано успее бащата да си ги върне...
Ако бащата беше истински родител нямаше да се стигне до този репортаж.
ами то по същата логика и майката ако беше истински родител нямаше да постъпи така, аре стига сте я защитавали

# 309
  • Варна
Присъединявам се към възмущението на повечето участници тук.
Не мога да преценя кой от родителите е крив и кой-прав,но в едно съм убедена-
ПОДОБНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ДЕЦА Е НЕДОПУСТИМО БЕЗОБРАЗИЕ !!! smile3512
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ПИТАМ И НЕ МОГА ДА НАМЕРЯ ОТГОВОР НА ВЪПРОСА
ЗАЩО СЪЩЕСТВУВА АГЕНЦИЯТА ЗА ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО?
ЗА КАКВО ПОЛУЧАВАТ ЗАПЛАТИ НЕЙНИТЕ СЛУЖИТЕЛИ,СЛЕД КАТО ДОПУСКАТ
ПОДОБНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА НАД ДЕЦА?КОГО ЗАЩИТАВАТ ТЕ?
Оказва се,че представителката на Агенцията за закрила на детето е тази,
която разтваря пръстчетата на вкопчилото се във вратата момиченце(в ре-
портажа на Нова ТВ).
Това ли е техният начин да "закрилят" децата?
В такъв случай по-добре без тях!!!

# 310
нямам думи, кой болен мозък може да причини такова нещо на две деца, не ми го побира ума.
Е, да, де, това е въпросът - КОЙ им го причини?

Za мен майката го причини  Peace

# 311
Незнам но според мен това насилствено поведение е за съд. Те  травмираха децата за цял живот. И аз неразбрах каква роля играеше тази жена която отведе детето ,на която и потече кръв от носа.

# 312
  • Далече
Поне се видя,че все още има човечност и хората се подкрепят  Peace

Ти в Асеновград ходила ли си? Каква им беше работата там на тези хора? Кои са те да определят кое е добро и правилно за тези деца? Сеирджии и клюкари...Хляб и зрелища....

# 313
Опаа... Няколкото липсващи секунди от другия клип, които са в началото на този като че доста изменят нещата ...
Значи тази със бялото все пак е майката. Мислех че другата, с опашката е майката.
Освен това тая със черната коса може би е социален работник и изрично каза само майката да отиде. Обаче яката лелка като атакува, и социалната и полицаите си биха камшика...

# 314
Аз не видях майката да седне при децата,да ги прегърне ....

Ми, не гледаш продукция Холивуд, гледаш репортаж по телевизията. Колкото повече ужас, гадория, низост... толкова по-висок зрителски рейтинг
Елементарна политика на ТВ.

И какво е това: Беше ми отказван достъп ??? Ако искаш да си видиш децата ,пред входа ще спиш и пак ще ги видиш  Peace
Поне се видя,че все още има човечност и хората се подкрепят  Peace

Трудно, ако живееш извън България... Но както и да е .

Видя се, че хората си умрат за сеира. И се манипулират лесно

Общи условия

Активация на акаунт