отвлякоха дете от баща му детето крещи за помощ .......

• 84 159
  • 3 057
  •   1
Отговори
# 270
Нали после дадоха момиченцето с майка си, беше съвсем спокойно Rolling Eyes

# 271
Работа и в Полша има бе хора.Няма работа само за мързеливите.Плюеш си на ръцете и си накъсметяваш късмета,няма нужда да ходиш чак до Палма де Майорка.Тъпата полякиня нанесе такава травма на децата си,че горките ще го помнят цял живот.Децата  инстинктивно усещат кой ги обича(не ме интересува бащата) и не можеш за нищо на света нито да ги манипулираш ,нито да ги подкупиш.Тръгнала ми на гурбет!!!

# 272
  • София
Между другото, бащата стоеше отстрани до пейката, а децата бяха спокойни до момента, в който едната жена не започна да дърпа момиченцето. Ето, тогава стана патакламата.
Не е вярно. Те ревяха и ритаха майката, затова оная взе, че се намеси. И без да се беше намесила, нещата щяха да стигнат до там, това явно беше целта. Или бащата легна пред колата заради лелката?

# 273
  • Варна
Работа и в Полша има бе хора.Няма работа само за мързеливите.Плюеш си на ръцете и си накъсметяваш късмета,няма нужда да ходиш чак до Палма де Майорка.Тъпата полякиня нанесе такава травма на децата си,че горките ще го помнят цял живот.Децата  инстинктивно усещат кой ги обича(не ме интересува бащата) и не можеш за нищо на света нито да ги манипулираш ,нито да ги подкупиш.Тръгнала ми на гурбет!!!
Да, а умният баща никаква травма не им нанесе.

# 274
  • София
Децата  инстинктивно усещат кой ги обича(не ме интересува бащата) и не можеш за нищо на света нито да ги манипулираш ,нито да ги подкупиш.
Това е крайно наивно вярване.
Дай ми собственото си дете за една година, без право да го виждаш и те уверявам, че след година то ще чувства към теб само и единствено това, което АЗ съм пожелала.

# 275
  • София
Нали после дадоха момиченцето с майка си, беше съвсем спокойно Rolling Eyes
Ми сигурно, като е видяло, че няма да го удави във водка или да го подложи на мъчения, явно се е успокоило - нещо, което е можело да се случи преди отвеждането.

# 276
  • Пловдив
Направо не е истина!!!   Shocked Shocked  как може държавата да стой безучасно в този Акт за Отмъщение. Как може български гражданин да бъде насила изнесен от държавата. newsm78  Това е доказателство че Парламента  ooooh!  Outta Joint Спииииии дълбок сън и няма да се събуди скоро.        http://www.vbox7.com/play:dab7d60b

# 277
А по логиката на Ксения той всъщност не е никакъв мъж, защото е оставил жена си да изкарва парите в семейството.

Оставил? Няма такъв мъж който да забрани на жена да тръгне ако тя е решила. Какво значи оставил?

Между другото, Полша не е България и там се печели прилично. Да хукнеш по хотели на острови, много вероятно да си имаш доста по-различни от финансови причини. В гащите.

# 278
Пак гледам записа от новините на Нова... аргументите на бащата, които водещият рецитира с патос... На клавиатурата ми е да напиша какво говорят бащи-араби за майки-българки при развод и спор за децата, за да видите, че обвиненията винаги са едни и същи, без значение дали са истина или не.

# 279
Децата  инстинктивно усещат кой ги обича(не ме интересува бащата) и не можеш за нищо на света нито да ги манипулираш ,нито да ги подкупиш.
Това е крайно наивно вярване.
Дай ми собственото си дете за една година, без право да го виждаш и те уверявам, че след година то ще чувства към теб само и единствено това, което АЗ съм пожелала.

Така си мислиш,щото не си пробвала-може би фигурира само като терминология в представите на хората.От личен опит ще ти кажа ,че не действа-от 13 години правя опити върху собствените си деца и не става.

# 280
  • София
Жалко за детето. Можеше да му се спести всичко това.

# 281
... Между другото, Полша не е България и там се печели прилично. Да хукнеш по хотели на острови, много вероятно да си имаш доста по-различни от финансови причини. В гащите.

Верно ли в Полша се печели прилично? Говори ли ти нещо израз като "полски водопроводчик" във Франция и Великобритания?
Ти колко познати имаш по островите, че си толкова сигурна за тази причина в гащите?

И пак не казваш какво е решението на проблемите, за да не ходят жени да работят зад граница.

# 282
За да пищи така едно дете от собствената си майка, тя трябва да е бесен изрод, честно, а на тази "провиненията" й са само, че не ще бащата, доколкото схващам.
Аз доколкото разбрах, майката изобщо не е наоколо... В очите на децата това са просто някакви хора, които искат да ги отведат...
И дали ако на такива деца са им повтаряли всеки ден, че когато мама се върне от Полша или Майорка, цялото семейство ще излязат на разходка, ще отидат до зоопарка, ще ядат сладолед и ще купят подаръци, биха реагирали по подобен начин... При условие, че около две години не са виждали майка си и надали са били тормозени от нея...
Както и да е... Всеки да си вярва в каквото иска... Циркът обаче е създаден от съответните служби, явно с помощта на медии и то не без участието на бащата... Но неговото е от обич...

# 283
  • София
Така си мислиш,щото не си пробвала-може би фигурира само като терминология в представите на хората.От личен опит ще ти кажа ,че не действа-от 13 години правя опити върху собствените си деца и не става.
Не съм, вярно е, но съм се нагледала на примери, а и наблюдавам собственото си дете, което е способно да се гневи за отказан сладолед, да речем и ако го получи от другия, е готово да напомня този факт като някакво престъпление, извършено спрямо него и да прави съпоставки - кой добър, кой - лош. Какво остава да го изолирам и да му пълня главата с дивотии.
Вероятно твоите "опити" са доста цивилизовани, не са в условията на пълна изолация и децата ти не са на 6 години.

# 284
  • София
... Между другото, Полша не е България и там се печели прилично. Да хукнеш по хотели на острови, много вероятно да си имаш доста по-различни от финансови причини. В гащите.

Верно ли в Полша се печели прилично? Говори ли ти нещо израз като "полски водопроводчик" във Франция и Великобритания?
Ти колко познати имаш по островите, че си толкова сигурна за тази причина в гащите?
А колко са поляците в Австрия, да речем, също няма значение.
Не се спори с Ксения, тя знае най-добре.

Така и не разбрах бащата и майка му работили ли са нещо в Полша. И ако бащата е работил, що се е върнал в България - за да смени възможностите на Варшава с тези на Асеновград като по-подходящи за обучение, работа, развитие на децата му?
А ако не е работил, какво е правила  майка му там да "гледа" децата и кой ги е издържал тези хора?

Общи условия

Активация на акаунт