1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 025
  • 440
  •   1
Отговори
# 60
  • до най слънчевия бряг

•ºt®eisyº• 
 spinki
вие попитахте за белите букви и момичетата ви отговориха а после ,като не ви хареса че не подържаме белите букви ,нещо в тона ви  ни заприлича на заяждане ,затова и отношението беше такова Сега предлагам ако целта ви не е да се  заяждате за чаршафите снимки на онур и сие, и за шегите тук ,то изпушваме лулата на мира и продължаваме  Peace Пожелавам ви приятно гледане на вълнуващите серии от трети сезон

# 61
 На нас  темата така си ни харесва и сме стигнали дотук след много време и изписани теми като семейство сме знаем се и съвсем приятелски си обсъждаме филма и се шегуваме вече толкова време неможе да се появите изведнъж и да предявявате искания и да обиждате ,мен това ме ядоса,обсъждаме и филма и се шагуваме,поздравяваме се за успехи и празници и се подкрепяме в трудности и тъй като Сирен е предложила мир ще я подкрепя и ще приключа с това,дано не се наложи спора да продължи,всички нови или заавърна ли се са добре дошли,ако не им харесва форума не ги задържаме насила Hug Hug HugА колкото до това че това е само филм,за повечето пишещи тук това не е просто  филм,а приказка която обикнахме и която ни накара да изживеем,много емоций и това няма нищо общо с това дали имаме или не мъже,болест си е гецето и тук (в нашата клиника) Hug Crazyнежелаем да се лекуваме от нея Peace

# 62
  • Plovdiv
Тази сутрин облаци не дават на слънцето да влезе при мен.
Чета ви, чета и мълча!
Броих не до 3, не до 10, а до 1001 преди да докосна клавиатурата!

Изчела съм заедно с вас, но встрани от вас , 52 теми!  Тогава, на 8 април,
имах смелостта да се регистрирам при вас, защото знаех, че ще срещна приятели!
Знаех, че мога да споделя всички вълнения  за героите на филма "1001 нощ".
Знаех, че мога да споделя  моите 1001 нощи, докоснати в сърцето ми от филма,
да кажа и докажа колко много ви обичам, колко сте важни за мен самата.
Знаех , че тук мога и да поплача , и да се посмея, и глупости да сътворя,
и умни думи да кажа, цялата да се покажа без да се срамувам.
Защото ви имам за приятели. Тук ни събра един филм.
Не е ли само повода  това . Мисля , че има нещо много по - голямо!  

http://www.youtube.com/watch?v=3_PRgdbIUvc&feature=channel_page

Сега вече мога да изкрещя и да ви събудя. / Нали не съм истеричка ? newsm78/
ДОБРО УТРО!
Поднасям ви красиво кафе!     http://vbox7.com/play:4092fa41

Two Hearts Two Hearts Two Hearts txtloves txtloves txtloves

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 06:45 от mar_tomova

# 63
Добър вечер, момичета Hug
Сега се прибирам и какво да видя...пропуснала съм екшъна...е то не може навсякъде да огрееш. И сега преди да разпъна чаршафите за 4 сезон , отидох на изтривалката и си избърсах краката в името на добрият тон и приятелство което цари от доста време тук. Дори и в миналото да е имало разногласия те са останали в миналото където принадлежат а в настоящето и в бъдещето на тази тема се толерира добрият тон и добронамерено отношение. Ние също имаме разногласия и дискусии но се уважаваме достатъчно за да знаем че никой никого не иска да обиди а просто имаме различни становища. Аз не съм модератор на тази тема и единствено мога да ви помоля за малко уважение и ви уверявам че всички тук ще ви отговорят със същото. А ако мислите че това не е темата където може нещо да научите, да се обогатите и т.н съм сигурна че има достатъчно други в Интернетното пространство в които ще намерите това което търсите. Дори веднага ми идва на ум една но не искам да и правя безплатна реклама. Ако решите да останите сте добре дошли било то участвайки активно или само четейки. Ние гледаме 3 сезон но повечето неща сме ги коментирали и е безмислено да го правим пак но винаги има моменти които са вълнуващи без значение колко пъти си ги гледал. Такъв е и момента с бебето на Керем и Бену така че напълно разбирам нетърпението да разберете какво е станало. Аз също го гледах и се вълнувах на този момент така все едно го гледам за първи път. Относно кой къде е бил в началото ами всеки е открил тази тема по различно време. Аз съм тук от началото но има хора които се включиха от скоро и са ми толкова скъпи и близки колкото и някои от ветераните. Аз не мисля че е въпрос на трудов стаж а на индивидуалност, чуство за хумор и доброжелание.
Мисля че достатъчно се каза по въпроса и томаховката на войната е заровена, лулата на мира изпушена и сега с най основното...видеото от днес по Мега Магазин. Ако Севи_нил или Емели или който и да е с добро сърце и познания по турски ни преведат за какво говорят любимите ни артисти ще сме му безкрайно задължени  Hug

Halit Ergenc & Berguzar Korel, Ceyda Duvenci, Mega Magazin, Star tv, 28 mayia 2009
http://www.youtube.com/watch?v=gAXBqti3i6E

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 07:04 от anna3com

# 64
mar_tomova Mime Ани добро утро ранобудни и верни фенки!

http://www.youtube.com/watch?v=P_MvoqAz9eI

newsm51 smile3525

# 65
Добро утро и от мен! Hug
  food010 Stop  bouquet

# 66
  • Plovdiv
Това и още нещо обедини много хора,  не се забравя...в сърцата ни остана...

http://www.youtube.com/watch?v=t0Ma1NfFCDk

http://www.youtube.com/watch?v=KHakw-TYU2I&feature=related

/  какво гори Джейда , не си спомням да е превеждано, ако не греша /  newsm78

newsm51

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 08:37 от mar_tomova

# 67
Ани, добре че сложи изтривалката джанъм, иначе връхлитах с мноооого калните обувки!
Сега, като се изтрих хубавичко  и след като си изпих кафето в ОНАЗИ чашка, се успокоих! People Angel
Но не мога да се въздържа, все пак да кажа нещо: темата сега се нарича 1001 нощи - приказката се РАЗКАЗА, но в сърцата ни остана! smile3521
И още нещо, аз се  толкова се мъча от началото да разпъна чаршафите, ама не ми се отдава.... smile3511

# 68
Добро утро!!!Ани, тези снимки огряха като слънце дъждовното утро...Колко са щастливи,грейнали,сладки...

И в това дъждовно утро има кой да ни зареди с настроение

http://www.youtube.com/watch?v=lOCq_cNqhLI

За  съжаление и аз не мога тук да опъна чаршафи- не съм отделяла време да се науча защото все си навирам главата в любими моменти от приказката и не мога да се откъсна...

Да се обичаме,да се забавляваме и да се наслаждаваме на прелестния 4 сезон... Joy
А на Кудрет бих препоръчала "обмяна на опит" при АНИ... Joy

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 12:51 от Lilims

# 69
А по въпроса за ваната: Подгизнах от чакане, ама наистина се оказа, че съм я объркала ! newsm78

http://www.vbox7.com/play:e7dcaa63

Не чаках мъжа си! Joy Joy Joy

# 70
# 71
Анни

ходили са на партито на Тарду организирано по случай рожденния му ден в дома му
Джейда я питат как върви семейния живот
отговаря че всичко е прекрасно между тях,че е една много хубава голяма  любов ,която всеки ден се увеличава,били много добри приятели и много щастливи
че със всеки изминал ден любовта им расте,уважението един към друг,уважението и подкрепата на един друг в професиите им,че до края ще споделят живота си,много добро приятелство което всеки ден расте,една удивителна любов,обич ,приятелство ,всичко на едно място
питат я да не би да има бебе
тя отговаря,  че за сега няма ,но ако има те със сигурност ще научат/т.е ще им кажат ,няма да крият/

после снимат и Халит и Берг на излизане от партито
Берг казва че е било хубаво партито
че Тарду им е близък приятел,имало е и други негови приятели
направили са си барбекю,хапнали, поговорили са си
питат ги за женитба
но  не чувам ясно какво точно казва Халит
  казва че със сигурност  ще се чуе че са се оженили,когато стане това.

това набързо Ани

а Халит казва че за да не се развали случайно нещо като го питат дали вече са се оженили
казва ''ще видим .да е хайърлия''

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 09:14 от sevi_nil

# 72
sevi_nil!    bouquet  bouquet  bouquet
А забелязахте ли мъжа на Джейда как влюбено я гледа! newsm10 Дано да са много щастливи!

# 73
Спокоен ден и от мен момичета ранобудни.
Севи, благодарим за бързия превод.

# 74

Общи условия

Активация на акаунт