1001 нощи - приказката се разказа, но в сърцата ни остана - 80

• 28 017
  • 440
  •   1
Отговори
# 45
Ей,момичета какво ви става??? NaughtyКакви са тези приказки?? ThinkingТук обсъждаме и коментираме 1001 нощи.
Който не желае да пише и чете-----ДА СИ ХОДИ !!!Тук няма място за невъзпитани дами-апропо дали сте дами??? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 46
 Joy защо да няма място за вас, напротив, тъй като вече сме разпънали чаршафите  rotfImbo и почти не коментираме, значи няма да ви пречим  Peace
а иначе всеки сам избира как и с какво да разпуска  Crossing Arms Whistling

# 47
  • до най слънчевия бряг
Момичета ,уважаваме вашето търпение ,но както виждате ние хем си коментираме ,хем си разпускаме , spinki  амъже си имаме ,но явно някои нямат чувство за хумор
Темата е за коментари ,така че давайте ,тъкмо с вашите коментарии ще си припомним вълнението от трети сезон  Peace

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 01:48 от siren62

# 48
Извинете ме за думите ,но тези ЧАРШАФИ,ДРАМИ,ИЗЛЕЯНИЯ много ме ядосаха.....
 Praynig Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 49
  • В тъмната гора.

Да, така е няма нужда от бели букви, който има въпрос да си го напише и ще му се отговори....и без бели букви.
А иначе едва ли някой ще седне да коментира настоящите серии...сега разглеждаме картината, а преди съдържанието.

Който иска чат-обсъждания, могат безпроблемно да се заформят в Мелодия на сърцето. Ветеранки, време е за местене...определено. Хайде до утре в 15 ч. и аз го гледам с интерес.

# 50
  • гр.Добрич
След като има място за всички, нека си уважаваме мненията.  Hug

Истината е, че много хора се регистрираха в този форум, специално заради филма и не пишат в другите теми. Къде бяхте в първите теми, че изведнъж така много се надъхахте?

# 51
Вени,Дафи,Сирен,Десика--- Hug Hug HugКастанея,Огън,Мишел,Пенда
ЛЕКА, МЕКА И ОНУРСКА !!!!! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
 smile3524 smile3524 smile3524

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 01:28 от Светла Иванова

# 52
  • В тъмната гора.
След като има място за всички, нека си уважаваме мненията.  Hug

Истината е, че много хора се регистрираха в този форум, специално заради филма и не пишат в другите теми. Къде бяхте в първите теми, че изведнъж така много се надъхахте?

Аз днес направих 70 теми, в които съм писала.
Доколкото си спомням имаше допитване, който иска със субтитри да гледа, който не иска да чака Нова. Тези, които се оттеглиха...го направиха по свое желание, дойдоха такива, които искаха да го гледат до край без прекъсване...и го гледаха и  обсъждаха. Никой няма право да казва, кой кога е дошъл и откъде е това нахъсване. Доколкото виждам никой от пръсъстващите не пише, защо някой си е отишъл и сега пак е дошъл. Всеки е с равни права и трябва да се съобразява. А относно ББ, мнозинството печели, защото наистина не беше много приятно.

# 53
Ей,момичета какво ви става??? NaughtyКакви са тези приказки?? ThinkingТук обсъждаме и коментираме 1001 нощи.
Който не желае да пише и чете-----ДА СИ ХОДИ !!!Тук няма място за невъзпитани дами-апропо дали сте дами??? newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ти нещо май, май  ... какви дами намеси, какви приказки - аз мисля, че определено сме в добрия тон, а ти излезе от него. И моля не ме пращай да ходя някъде - не съм те питала! Но пък някак си ми стана интересно - би ли ми обяснима защо ни квалифицира като "невъзпитани дами"  #Crazy И това при все, че ти натисна кепс-а, прати ни да си ходим , нарече ни невъзпитани, че и от дамската част ни отписа. И това защото....?

Много се извинявам за възникналия спор, но горния постинг ме прати не в 1001 нощи, а не знам къде! И всъщност спор можеше да не възникне, ако на една молба за бели букви (и то защото не знаех дали все пак някой не гледа сега и не му се чете за напред) не се бяха нахвърлили няколко потребителки да обясняват как темата е за напреднали, който е чел щял да разбере, който не е - не е за тука, 10 цитата ПОДКРЕПЯМ!!!!! Беше ми достатъчен и един постинг, за да разбера, не съм бавна (въпреки, че съм невъзпитана и не съм дама) Останалите постове бяха излишни. Просто не видях тема "1001 нощи - за бавни и невъзпитани" Tired

И помежду другото бях още в първите теми, и то основно заради Шеф. После станаха едни търкания, пак едни излишни драми и почнах само да чета, после от сериала минахме на въпросните мечтания за Онур и т.н. и мен просто не ми беше интересно и хвърлях по едно око, после спряха сериала, а аз престанах да чета, за да го гледам по Нова - това обяснява ли къде съм била?

202uu

това имам предвид и аз! Благодаря, че все пак има и разбиращи  Peace

# 54
Темата е за какво? За напреднали?  Stop Да сериозно съм объркала темата - сега не се коментира филма (вече сте го направили  Peace, а аз умишлено не четях), пък сега не се вписвам в картинката на публикуваща чаршафи-снимки на Онур, та е редно да се изнеса... Confused
Темата наистина е за напреднали гледали сме всички серий с директен превод още докато даваха филма по канал д,вие сте си преценили да не четете,нокой не ви е карал на сила и сега неможе заради вас да се връщаме толкова назад,аз лично коментирам епизодите от трети сезон след всяка серия и не виждам и нищо лошо да се пошегуваме с това на кого кой му харесва,ако не ви харесва темата никой не ви кара да я четете насила,а преди да се появите тона в темата беше приятелски и весел не ми се иска това да се променя с излишни спорове,ако не ви харесва това което е форума сега моля ви не ни разваляйте добрия тон, ако искате пишете ако неискате непишете,но тук всеки има право да пише каквото си прецени неможе да се появите след незнам калко теми и да поставяте условия Peace

# 55
•ºt®eisyº• spinki добре дошли или добре сте се завърнали. Завиждам ви, че сега тепърва ще изживеете вълненията на трети сезон. Щом искате пишете си с бели букви, никой не ви спира. Но не очаквайте от нас да се правим, че не сме гледали филма. От тези 80 теми почти половината са посветени на трети сезон. И ако си направите труда да прочетете ще разберете, че вече разнищихме всяка ситуация, разпънахме на кръст всеки герой, обсъждахме, спорихме, гадахме, сърдихме се и се смяхме. А сега се забавляваме с чаршафи-снимки, драми и излеяния /Светле не се ядосвай/. Това е положението. Такава е темата сега. Вие си обсъждайте и ако откриете нещо, за което още не сме се сетили, бъдете сигурни, че и ние ще се включим. А дотогава ще си въздишаме по когото си искаме.

# 56
Не ме разбирайте погрешно - аз нямам нищо против това, че не се пише с бели букви - просто не знаех дали някои все пак още не предпочитат така  Peace Определено сме доста малко и е неудобно за мнозинството да пише така, а и аз мога да изпускам коментарите когато се обсъжда нещо...не ми е никакъв проблем, а и не настоявам да не се обсъжда вече минали епизоди със субтитри - далеч съм от тази мисъл. Подразни ме самото отношение, не начина на писане в темата Peace

# 57
След като има място за всички, нека си уважаваме мненията.  Hug

Не е честно да обвинявате така,аз чета от първата тема,но започнах да пиша по късно не съм изпуснала нито една тема,и обвиненията ви са обидни.За такива като мен а те не са малко който са обикнали и коментирали филма до най малката подробност е безмислено да се връщат назад,но въпреки че сме гледали всички серий пак намираме какво да обсъждаме,щом сте се отказали след като момичетата започнаха да превеждат и сама сте решили да изчакате нова,защо искате и от нас да се върнем до вашето ниво всеки сам си преценява дали да гледа в темата останахме тези който искахме да гледаме,ако не ви устройва че коментираме епизодите напред проблема си е ваш WhistlingА вие къде бяхте толкова теми,в който обсъждахме серийте от 3ти сезон newsm78

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 03:27 от dafi_83

# 58
  • В тъмната гора.

А що се отнася за Шеф, защото бе спомената, а и защото ми е доста близка на сърцето, ще кажа, че тя  е доста широко скроена личност, която обича турското кино и изкуство въобще и много добре се вмества навсякъде и  във всичко. Тя е като подправката на ястието...образно казано в тези теми.

# 59
След като има място за всички, нека си уважаваме мненията.  Hug

Аз днес направих 70 теми, в които съм писала.
Доколкото си спомням имаше допитване, който иска със субтитри да гледа, който не иска да чака Нова. Тези, които се оттеглиха...го направиха по свое желание, дойдоха такива, които искаха да го гледат до край без прекъсване...и го гледаха и  обсъждаха. Никой няма право да казва, кой кога е дошъл и откъде е това нахъсване. Доколкото виждам никой от пръсъстващите не пише, защо някой си е отишъл и сега пак е дошъл. Всеки е с равни права и трябва да се съобразява. А относно ББ, мнозинството печели, защото наистина не беше много приятно.

Мишел подкрепям те на 100% Peace Hug

Общи условия

Активация на акаунт