Бъдещи майки Август 2009 - тема №38

• 12 512
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,момичета,
  Най-напред,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА!!!
  Bilyanka,чудесно е,че искаш и ти да дойдеш.Събрахме се вече 3 мами за 9.06.Ще се разберем да се чакаме някъде около Майчин дом.Обади се да се запишеш.И аз ще направя същото след малко Wink Ти при кой лекар ходиш на консултация и при него ли ще раждаш?
  Искам да питам започнахте ли вече да си стягате багажа за родилното? Мисля до края на месеца да го приготвя,че не се знае. Grinning
  2 дни няма да мога да се включвам,че ще пътуваме,но после ще наваксам Simple Smile

# 196
Здравейте!!!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ПОРАСНАЛИ И НЕПОРАСНАЛИ ДЕЦА!!! newsm44

# 197
Привет и от мен!
Честит празник на всички дечица - нека растат здрави, щастливи и обичани!
Ние също имаме празник вкъщи - днес правим 1 година от както сме женени! Бих искала да почерпя, но не мога да прикачам снимки Wine Glass  food002 cook Simple Smile

ЧРД на Невчето - стискам й силно палци и на Янчето също! Hug

dan4eto8008 - не мисля, че това може да е тапата - все пак за твое успокоение питай! Аз незнам какво точно преставлява тапа, защото не съм раждала, но си имам течение - точно както ти го описваш и то още от преди да забременея - понякога точно така се усеща - изтича наведнъж, особено ако съм лежала и после се изправя. На мен за това са ми казвали, че е повишено отделяне на цервикална слуз - което при мен си е просто физиологична особеност.

Искам да попитам мамите с опит за повивалниците - мисля, да си купим такъв за кошарка, но се замислих, че ако кошарката е от люлеещите се май не е много удобно. Какво мислите стабилно ли е да се сложи повивалник върху движеща се кошарка!? newsm78

# 198
  • Sofia
Данчето, на мене също ми се е случвало след къпане да усещам такова изтичане, но мисля че това е от цервикалната слуз. Все пак питай док, но мисля че няма място за притеснение.

# 199
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ   bouquet Hug

Аз имам едно питане и днес и аз съм притеснена  Confused
Снощи се изкъпах с нормална вода(не гореща), както винаги. След това, докато се подсушавам с хавлията и усещам как нещо ми потича отдолу  Embarassed Реакцията ми беше да стисна крака и после взех тоалетна хартия да се забърша и да видя какво е. Беше бяла- почти прозрачна слузеста "течност", без цвят и мирис. При положение, че не съм ползвала никакви вагинални глобули, какво ли може да е?! Много ме хвана шубето и се замислих за "ТАПАТА" Вие как мислите (тези, които са я виждали), дали е възможно да изтича и да бягам ли на лекар?
Извинявам се за подробното описание, но...  Confused Embarassed

Данче, защо не звъннеш в ЖК да ги питаш (965-94-61), пък утре пак се консултирай, ама за твое успокоение... Иначе от това, което съм чела "тапата" е примесена с кръв, така че не би трябвало да е това  newsm78

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МЪНИЦИТЕ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ВСЕ ОЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ ДЕЦА! newsm44 smile3533 smile3534  ura  newsm18   bigdance2   Party Time  newsm57  261uu smile3535

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 12:08 от napetia

# 200
Благодаря на всички за отговорите ви   bouquet
Както казва моя мъж- Колкото по малко знае една бременна, толкова по добре за самата нея  Thinking Май ще се окаже прав  Tired
Петя, ще ги питам утре след курса, не мисля, че ще ми обърнат внимание по телефона  Thinking
И пак мерси на всички, по спокойна съм вече  Hug

# 201
Силви, честита годишнина! Дълги години щастлив живот ви пожелавам!   bouquet

Честит празник на всички деца, малки, големи и още по-големи!   party006

# 202
  • София
Честит празник на всички малчугани - малки и малко по-големи Simple Smile  bouquet
Силви, честита годишнина, да сте мнооого, много щастливи и влюбени  1dating
Данче, много си права newsm10 - хубаво е да сме информирани, но колкото повече знаем, толкова повече се шашкаме.

Аз отдавна не съм влизала, но да ви се похваля вече съм в отпуск Simple Smile ще мога редовно да се включвам Simple Smile
Някои от вас доста са напреднали с покупките виждам Simple Smile Ние с мъжо още нищо не сме купили - не от суеверия, ами просто няма много място у нас - първо ще направя нещо като пред бебешко почистване на шкафовете, за да освободя място и в началото на другия месец мисля да започнем с покупките Simple Smile
Да ви кажа - моя корем си е много ниско още от самото начало - всеки го забелязва - ама доки каза че не е проблем - просто физика.

Аз се записах на лекциите на 9месеца за юни - така вече петъците ми са запълнени. Много ще ми е приятно да се запозная и с други августинки там Simple Smile Също се записах и на отворените врати в Токуда- мисля там да раждам - тъй че .... търся си приятелка да идем заедно Simple Smile

Честит рожден ден на Невчето, макар и на патерици - Нев, ти си истинска героиня, желая ти накрая едно здраво и прекрасно бебе   bouquet

# 203
Силви, честита ви годишнина, всичко най-най-хубаво, много любов и усмивки, много да се обичате и уважавате и нека остатъка от брака ви да е винаги красив и изпълнен с приятни изненади като през първата година.
Данче, мила, не се притеснявай. Аз съм със повишено отделяне на течности  Wink Blush така да се каже, питах доктора, и на мен ми е чиста микробиологията, но течове си имам постоянно. Случвало ми се е като на тебе, всъщност случва ми се всеки ден. Аз понеже обичам да се разкарвам по рано като стана само по фанелка, и почти всяка сутрин като стана и не отида веднага до тоалетната ... си оставям след себе си диря по пода, капе като за световно, точно такава прозрачна (понякога леко бяла) течност. Направо си личи откъде съм минала (ние сме с паркет навсякъде)  #Crazy (и аз се извинявам за подробното описание, но за да не се притеснява Данчето). А тапата наистина е придружена от кръв, така ми е казвала сестра ми.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛЧОВЦИ, ДА СА МНОГО ЩАСТЛИВИ И БЕЗГРИЖНИ ОЩЕ ДЪЛГО ВРЕМЕ  smile3533  party023  girluu 1swing family

# 204
Elyah аз също се записах за отворените врати в Токуда този месец, а също мисля да отида и на съвместната им лекция със сп. 9 месеца.
На мен днес ми е едно смачкано, каквото е и времето навън де...имам толкова много неща да свърша вкъщи, а нищо не ми се подхваща, сили нямам...

# 205
Elyah, tracy_t   Hug

Вече се успокоих  Embarassed  Hug

# 206
  • София
Elyah аз също се записах за отворените врати в Токуда този месец, а също мисля да отида и на съвместната им лекция със сп. 9 месеца.
На мен днес ми е едно смачкано, каквото е и времето навън де...имам толкова много неща да свърша вкъщи, а нищо не ми се подхваща, сили нямам...

Zahira, каква е тази съвместна лекция? Искам и аз да отида. Дай инфо - може и на лични - за да не спамим тук излишно.

# 207
Данче може и е тапата може и да си е течение,но не пропускай да го кажеш на лекаря,пък и ти ще си се успокоиш. Hug

# 208
Данче,споко мила,и на мен ми се случва от време на време,аз мисля,че е от бялото течение.не се притеснявай всичко е наред hug

а за смъкването на корема-мисля ,че е нормално в тия месеци,като чета всички май сме така,и аз Бебчо го усещам ниско долу,а и ако имаше нещо доки щеше да ми каже на ЖК ония ден,а съм така от един месец вече.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛЧУГАНИ

# 209
Tzvetche количката е супер. Първо че е лека и маневрена, после я има почти във всички цветове /поне в Пловдив/ и трето има я с двойни колела и с единични колела и можеш да избираш. Продават се в Щъркел /за информация на който не знае/ от 220 до 330 лв в зависимост от това дали има кошница за кола и с какви колела е.
Силви честита годишнина, още дълги години да се обичате и през август да сте горди мама и татко на едно хубаво бебче.
Данче не се притеснявай, сигурно е нещо безобидно, но за твое успокоение по-добре питай доки.

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ МАЛКИ СЛАДУРИ !!!

Аз да се похваля купих на бебка подарък за празника - едно боди с пчелички. Това ми е първата покупка за нея и се надявам да й носи късмет.

Общи условия

Активация на акаунт