Гоблени 57

• 54 284
  • 470
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Момичета, и аз се присъединявам към питането "Ще има ли среща скоро?" .
Моите сватбени ръце са почти готови, останаха ми само сивите цветове и черното. Май ще снимам чак като стане готово, че нямам желание нещо... Tired
И най-накрая да дам линк към моята галерия с гоблени - http://s294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Gobelins/

# 421
  • Бургас
Не знам защо е това отношение към Гоблен Кайт но явно се дразните като чуете фирмата или някой, че шие нещо подобно ooooh!
Абсолютно никакъв процес няма да показвам от гоблена, че ме дразнят коментарите ви никога не съм казвала нищо лошо за вашите  картички и тем подобни дето и гоблен не може да се нарече Peace
Обидни са вашите злобни  подмятания, какво ви притеснява?дА 40 ЛИСТА СА СХЕМИТЕ И КАКЪВ Е ПРОБЛЕМЪТ?Ако се шие нещо нищожно засипвате човек със хвалби, но когато е нещо стойностно се почват едни злобни коментари.. ooooh!
Айде шийте си  миниатюрите  и им се радвайте... Laughing

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 10:38 от poepie

# 422
  • варненка от София
Е аз пък не мога да разбера що е това фръцване. Ами не може на всеки да му хареса всичко, което творим и е съвсем нормално. Ако пишем тук само заради похвали и потупвания по рамото, няма смисъл наистина да пишем. Някой може да не харесва това, което аз шия и нормално, аз не харесвам всичко и това също е нормално, но никога не бих си позволила да рекна, че щом не ми харесвате нещата айде няма да пиша и кво като шиете картички и разни неща, аз кви работи изработвам, ехеее....

Честно казано, последния ти пост ме изуми, но разни хора, разни идеали.  Thinking

# 423
  • Бургас
ООО  повярвай ми изобщо, ама изобщо не искам да ми харесвате гоблените  айде няма нужда Laughing Laughing Laughing И потупванията по рамото не са в мой стил  hahahaНо пък тънки намеци и подигравки не търпя!
Просто споменах какво почвам да шия както и вие го правите...Това е!
Чудя се Thinking защо ли вече много от момичетата не пишат тук,  ха замислете се и вие Peace

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 11:06 от poepie

# 424
  • варненка от София
ООО  повярвай ми изобщо, ама изобщо не искам да ми харесвате гоблените  айде няма нужда Laughing Laughing Laughing И потупванията по рамото не са в мой стил  hahaha
Просто споменах какво почвам да шия както и вие го правите...Това е!

Реакциите ти след бистрото показваха друго, ама хайде, стига наистина  smile3505

Аз ти пожелавам приятно шиене и повече позитивизъм. Не е лошо да си широко скроен и да си над нещата. Важното е ти да си харесваш нещата.

# 425
  • Бургас
Кой пък го споменава това Бистро изобщо, какво го намесваш ooooh!
Ама ти да не страдаш от комплекси нещо, ехооо..

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 11:02 от poepie

# 426
Недейте така бре  Shocked
На мен ми е приятно да си покажа миниатюрка или каквото и да съм ушила, защото няма на кой друг да се поФаля . И малък напредък да имам , си го показвам. Hug

Естествено и голям гоблен да имам започнат , пак ще снимам , защото няма кой друг да го оцени този труд , освен хора с нашето хоби.

# 427
  • София
Хей момичета престанете!
Всеки има свое мнение .Тук сме да обменяме инфо а не да се дърляме.Много е неприятно!
А ти Пупи като не искаш да ти коментират гоблена не го показвай .
Преди беше че се е превърнала темата в поздравителна телеграма а сега какво?????
Хайде спорен ден!

# 428
  • в зоната на здрача
Аз пък све още не разбирам,защо си толкова сърдита  poepie,рано рано.
И нападаш и обиждаш,какво става.
Върнах се назад две страници ,да не би да съм пропуснала нещо,ама не.
Никой нищо лошо не е казал за гоблена ти ,само аз се хиля отзад като пръскачка,
но не мисля ,че от поста ми трябва за се засягаш.
Не съм имала такова намерение.

# 429
  • sf
Думи нямам просто.
Няколко пъти прочетох старите постове, но не видях poepie за какво толкова се фръцка.
И моля без обиди по миниатюрите- всичко е труд и желание.
Прехапала съм си езика нарочно,че инак кой знае какво ще се завихри тука.

# 430
Ако се шие нещо нищожно засипвате човек със хвалби, но когато е нещо стойностно се почват едни злобни коментари.. ooooh!
Айде шийте си  миниатюрите  и им се радвайте... Laughing
Shocked
Не бих определила като нищожно нещо което се шие, защото се влага труд и щом човека го шие значи го харесва. Уважавам мнението и вкуса на другите. Какво означава нещо стойностно ? newsm78
Да бъдем по-добри бе хора, срещам всеки ден сърдити и озлобени хора, не може ли да има едно кътче където да има малко топлота?

Кетренце новата тема ли ще чакаме? Hug

# 431
  • в зоната на здрача
Да да ,да се пооправя малко в къщи ,че късно станах  Blush , и ще я правя.
Та ще показваме Мечоците.
Ле ле дано да водя.. Heart Eyes

# 432
  • Плевен
Пупи Grinning какво ти става бе миличка .Четох, четох и никъде не видях някой нещо да е казал лошо за теб ThinkingПросто се изкоментира  броя на листовете на схемата и това беше .Да не ти е лош деня  newsm78Кой те обиди ,я се засмей Laughing newsm47 и погледни нещата от друга светлина .Нали за това сме се събрали да си ги показваме Mr. Green и други да ни ги хвалят BlushЩом не ти се пише не пиши ,но недей да нападаш безпричинно,че хората се изпокриха и форума стана от скучен по-скучен.Аз определено съм приятно изненадана от всички че са така отзивчиви/включая и тебе дето ,толкова ми помогна и си изгуби от свободното време/ .Не съм попитала -не са ми отговорили.  bouquet
Кетри- а каталога Mr. Green

# 433
Чета редовно, но не пиша poepie страхотен е гоблена
Абсолютно никакъв процес няма да показвам от гоблена, че ме дразнят коментарите ви никога не съм казвала нищо лошо за вашите  картички и тем подобни дето и гоблен не може да се нарече Peace

Peace

# 434
  • в зоната на здрача
Ах..kamelia ilieva и ти се изказа. Joy Joy
Подклаждай,подклаждай..огъня.

Ще изчакам да се изкажете всички по въпроса и тогава ще пускаме новата тема.
Надявам се да не се пренесе това в нея..

Общи условия

Активация на акаунт