Гоблени 57

• 54 282
  • 470
  •   1
Отговори
# 465
  • варненка от София
Пролетта на Дименшънс я ши Петя. Хипатия ши есента.

Допада ми кафеджийката разчупена с тези надписи. И кога ме избродира мен с този сандвич  Mr. Green

# 466
не съм:)
Аз ших един есенен, както казва и marulka.
 Даже го и рамкирах.
Но чакам новата тема , за да  покажа завършеното ми  произведение в целият му блясък:))

# 467
  • в зоната на здрача
Пуснах новата 58-тема за гоблени.
Но преди да започнете да пишете в нея е добре да си припомните едни правила,
които, ако спазваме всички ще се чувстваме по комфортно в любимата ни темичка.

Тук трябва да благодаря на Хипатия ,че се отзова на молбата ми ,за отмяна за пускане на темата.
Нямах много време на последък и тя се притече на помощ.
Може да се чудите ,защо се обърнах към нея за помощ,след като преди се карахме като лелки с ролки на главата.
Ами...защото проумях ,че тя има най-голям принос в тая тема,
и като информация и като отзивчивост.
Сега дори я навих да си я пишем двете,ей така да си помагаме.
Не се мислим за лидери,просто сме приели присърце темата "Гоблени".
Не си мислете ,че подръжката на тая тема е лесна,нова информация има по всяко време за добавяне.
Не се оплакваме ,разбира се ,не ни тежи ,но и от ваша страна ,ако има малко толерантност ,ще е по добре.

Благодаря Ви за вниманието.. Hug

Цитат
Моля Ви,
1.Темата е „Гоблени-58", в нея да се говори за гоблени и всичко свързано с тях/излючения-няма../
2.Вместо "Запис", " Hug ", "      bouquet  ",можете да сложите снимка на гоблена, който шиете в момента или пък да кажете нещо съществено по темата,
в противен случай първата страница отива на кино..
3.Когато търсите схема на някой гоблен,МОЛЯ прикачете КАРТИНКА,и отбележете ясно, че търсите схема и ключ.
Ще ви се помогне ..
4.Ако ще помагате и ще давате схема и ключ,то дайте линк към тях
В ТЕМАТА,за да я свалят всички желаещи,
в противен случай изразходваме една страница в.."Може ли схемата и на мен" или "Дай имейл" или пък "Имаш поща"..
5.Използвайте бутона”редактирай”,за да изтриете или добавите нещо в поста си,
не е приятно да видиш 2-3 поста с по едно изречение от един потребител един след друг..
6.Ако някой иска да се кара или да спори с някой то нека мине на ЛС,  ние тук шием гоблени и само това ни вълнува...

7. Максимално допустим размер на изображение, публикувано в мнение:
ширина - до 470 пиксела
височина - до 600 пиксела

Когато желаете да покажете дадено изображение в мнение, но изображението е с по-голям размер или обем, може просто да укажете линк към него - така, хората, които проявяват интерес ще могат да го видят без да се натоварва трафика на останалите потребители.
Изображения в мненията, неотговарящи на условията, ще бъдат замествани с техния адрес, указан като линк.

Заповядайте в 58-ма тема за гоблени и всичко свързано с тях..
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405125.new#new

# 468
  • Съвсем в края на света
А добро утро от края на света!
Гледам сериозен скандал се е завихрил и пак подет от моята любимка Simple Smile
Такаа poepie, аз съм кита99- миниатюрката, никакви естетически потребности и никаква стойност, не боднала подобно нещо, което възмущава Баба ти мравка. Искам да ти обясня защо аджеба много хора не пишат. Ами темата мила моя poepie се изроди, в скандали, обяснения и недомлъвки. Не си спомням преди да са ми искали схема тайничко на лични. Нищо лошо, но ако и някой друг я иска какво правим, м??? Ти да си спомняш да си ми казала една дума, от как си се явила, не си, но от това не се прави трагедия нали??
Не мога да си затрая не за друго, ами защото прекалено много специалисти се появиха в темата, знаещи и разбиращи.
Та конкретно предложение, момичета нали искате да правите Робин, ако искате можем да пробваме схемата която БИ МОГЛА, да направим Хипатия по картината която иска Баба Мравка. Отдавна спрях да доказвам на хората, колко грешат, но това просто ми вади очите:
.......................... На кой какво ще докажа в тоз спор...на хора , които не познавам.На хора, които един подобен гоблен не са ушили (да не кажа един бод не са боднали) дет се вика, ама ина4е големи специалистки...
Готова съм да си отделя от времето, което ми е нужно за току що проходилата ми малка дъщеря, не за друго, ами защото до втръсване се обяснява за правенето на схеми и от Хипатия и от Сисак, ама вие си спорите нали??
kamelia ilieva, само това ли можеш да кажеш??
Оле, оле!????

Последна редакция: пт, 12 юни 2009, 19:10 от kita99

# 469
# 470

Общи условия

Активация на акаунт