Чакаме с нетърпение ЮНСКИТЕ мъничета! Тема №70

• 11 947
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Честито на Славена!Да и е жив и здрав малкия Боян!
Сафира, радвам се, че вече всички сте си вкъщи!

# 91
Някой да знае, кога беше термина на Славена, че не мога да я видя в списъка?
Иначе има развитие по случая със съседите: написали ми на вратата с пастел "кучка"! hahaha Много смешно ми стана, но Георги се ядоса! Такъв не бях го виждала, а той си ми един спокойничък...Така се вкисна, че сега отива да оправя комп. на районния полицай и щял да иска съдействие! Да видим...

# 92
# 93
ЧЕСТИТО НА СЛАВЕНА! Добре дошъл на Боян!

Погледнах юлките - никоя не се е разбързала за сега. Нашите редици много оредяха  newsm78 Още два дни и ще сме истински ЮНКИ, нали  Joy

Fate и tanya_nikolo да се появяват бързо на отчет!

# 94
# 95
Ми и аз го чакам вече, ама кой знае той какво си вика отвътре: чакалнята е на гарата  Joy 
хахахахаахахахахаах
така ме разсмя, че малкия се разхълца  Grinning

Честито на Славена!! Да и е жив и здрав Боянчо!!
Наистина как бързо и лесно раждат майките в нашия юнски отбор! Хайде така да продължаваме  Wink

Хей забравих на Сафира да честитя, че вече са заедно! Много ми е мъчно като чета постовете на Мил! Не мога да си представя какво е да ти е далеч бебенцето и да не можеш да го виждаш. Дано повече да не се налага на никой да го изживява това, от утре вече всички трябва да са 9-ти месец. Мил, дано скоро да сте заедно вече!

Лил права си за комарника - вярно, че трябва да му взема. Аз по скоро имах предвид алтернатива на наметнатата пелена, която да пази от силното слънце, докато стигнем сянката. Нещо, което няма да го мисля дали е здраво закрепено и ще се свлече. А пък ако има кръвта на баща си не знам как ще го пазим от комарите. Аз съм хванала нещо от силистренско-русенската дунавска жилка от баща ми и не ме хапят много. Особено ако мъжа ми е до мен - всички са върху него.  Grinning
А пък досадни баби хич да не се силят да го пипат, че ще има бой!!! Аз помня като бях на 3-4 г. как мразех да ме лигавят, да ме целуват или "любимото ми" - да си наплюнчат кърпичката за ми изчистят нещо от лицето....

# 96
Да ви представя първата снимка на малката Емма, на мама Aya- имате поздрави от нея! Тя се чувства много добре и каза, за тези от нас, които ще раждаме в Токуда, че сме избрали правилното място! Още тази вечер щяла да я кърми!! Била копие на Бобо!!
 Heart Eyes

# 97
Честито на Ая и на Славена Hug момичета да са ви живи и здрави Емма и Боян Hug

Емма е сладурка голяма  Heart Eyes
Славена колко беше сигурна че няма да е днес   Wink

# 98
Грийн- тези дето ти ги показах са с УВ защита, така 4е спокойно можеш и по слънце с тях да ходиш, а са мрежести главно за да са проветриви и да ги виждаш( и те тебе де) а ина4е е и функционално като седнете в парка под някое дърво, няма да се притесняваш, муха ли бръмбар ли листо ли какво там е паднало. Ако можеш си го напражи мрежесто с по-плътна втора 4аст закрепена към горния шев и 2 лепки( велкро) 4е да си го залепиш да не се мотае и две лепки долу 4е да си го спуснеш спокойно. Надявам се ме разбра с мойте обяснения в цветно ooooh! ooooh! ooooh!

# 99
Честито на Славена, да са живи и здрави  :hug:

mgamisheva  , доктора за моето секцио се казва д-р Пасков. От това което знам за болницата всички са добри, така че няма проблем при кой ще попаднеш.
Княгиня Калина роди там секцио при същите доктори.
Виж за анестезиолога нямам идея кой ще бъде, а той също е много важен за операцията.

Сега си събрах монети по 1 лев за телевизора в стаята в АГто- по добре  тв от колкото да зяпам тавана 24 часа докато ме раздвижат.

# 100
В последно време само за раждане мисля. Сега обаче ми хрумна да отвлека тези мисли с планове за след раждането. Със сигурност ще направя албум на бебчо, някакъв самоделен, с изрезки и разни нещица залепени. Освен това, ще поствам снимки в нет-а да могат бабите и лелите, и всички приятели да зяпат. Ама тези стандартни ми се виждат. Дайте идеи за нещо, което се прави с раждането на бебче. Нещо, което ще остане за напред и може да стои като "свидетел" или да се развива в последствие (в този ред на мисли да си кажа, че не ми се ще да му правя спестовен влог точно сега Rolling Eyes).

Емма с бузки  Hug Simple Smile и каква голяма коса има  Grinning
somebody, като разказваш така, си представям Aya и въобще не мога да повярвам, че е в болница. Толкова активна "звучи" и енергична, както винаги. Поздрави от нас, тя сигурно скоро ще бъде и онлайн.

# 101
    gmarinova  ето ти една крадена идея. Една моя позната си е правила снимки на бебето всеки месец на рожденната дата и се получава страшно интересно като се наредят снимките една след друга  babyuu passifier smile3504
     Мисля, че е хубава идея и засаждането на дръвче с раждането на бебчо  Flowers Sunflower

# 102
 newsm03
Здравейте !
Благодаря за хубавите пожелания !
Честито на всички станали мами Simple Smile)
"Седнах" за малко , защото съм с шевове , не мога да ви изчета.... Ще кача снимчици на малкия разбойник
Прегръщам ви и в първия по - удобен момент, ще се опитам да се включа по - активно
   newsm53  newsm07

# 103
Mona-balona , добре завърнала се у дома. Малкият е страшен сладур!
Сафира, близнаците ми напълниха душата!
Девойката а Ауа си личи, че е второто по тежест бебе в темичката ни след Юлиян.  Heart Eyes

# 104
Гледам че засегнахте темата за избор на болница , аз забравих да напища впечатленията си от Майчин дом - Варна , за мен няма по-добра болница по черноморието , трябва всички болници да изглеждат по този начин . Обстановката по нищо освен операционните и престилките на докторите не прилична на болнична , всичко е толкова добре подредено . Персонала е страхотен , акушерките и медицинските сестри са много добри и отзивчиви , колкото и пъти да ги повикаш , те идват за по-малко от минутка , отговарят на всякакви въпроси ( нали знаете че майките в притеснението си някога задават доста излишни въпроси ) Акушерките помагат много на всички майки в кърменето и гледането на бебчетата . Всичко е адски стерилно и се поддържа постоянно . Докторите също са на ниво , аз съм много доволна , моята докторка при всеки удобен момент минаваше да ме види и взимаше малкия Юлиян да му се радва и да го мачка . Показват бебчето минути след като се е родило на таткото . Всяка сутри минават с меню за да си поръчаш обяд и вечеря . Всички бебчета са обгрижвани , правят им тоалет по два пъти на ден . По време на свиждане ги прибират в една съклена стая и когато дойдат роднините посочват на акушерка кое бебче искат да видят и тя им го надига . Наистина не съжалявам за миг от избора си и съм благодарна за грижите и професионализма които видях в Майчин дом и на който му предстои раждане там да не се притеснява .  Peace

Извинявам се за дългия пост  Peace

Общи условия

Активация на акаунт