Чакаме с нетърпение ЮНСКИТЕ мъничета! Тема №70

• 11 941
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Честито бебе Боян на Славенка, много щастие им пожелавам!!!
Гъди, чакаме твоя Боянчо вече... Laughing
Да Франчи, днес viper се включи.

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 17:23 от vanny_76

# 76
Честито бебче Славена! Да расте здрав и много да ви радва!

Сафира, радвам се, че вече сте у дома в пълен състав!
Петя, дано нещата при вас се нормализират скоро. Peace

Към майките, очакващи на момичета: Хайде да се стягаме, че доста младежи се родиха вече, а девойките нещо се правят на интересни! Grinning Някой чел ли е днес viper, а и скоро ivi 81  не е влизала?

Последна редакция: пт, 29 май 2009, 17:18 от Франческа Салиери

# 77
Честито на Славена. Само здраве и щастие оттук нататък с малкия Боян Hug

Лил, незнам точно какво обсъждате с greenlife Blush, но аз си купих за моята количка комарник, който хем ще препазва от насекоми, хем от любопитни хора. Представлява една много фина мрежа
Да такъв тип неща коментираме, но на мен ми е важно да има УВ защита( все пак тук е силно слънце  9 месеца в годината от 9ам-19пм 4аса)
http://www.amazon.com/Protect-Bub-Deluxe-3-Sunshade/dp/B002BA5A8 … 605123&sr=1-2

http://www.amazon.com/gp/product/images/B0015VY4OQ/sr=1-7/qid=12 … 606267&sr=1-7

# 78
Да е честит малкия Боян на мама Славена! Нека само радост и щастие да й носи!
Момичета, забравих да похваля двамата племеника на Георги! Големия е пети клас, малкия четвърти! Ходиха на олимпиада по математика и големия е на второ място(само една точка е разликата с първия), а малкия на ПЪРВО! Мног се гордеем и с двамата! До сега винаги са били на 5-6, но този път са просто номер едно! Много труд полагат децата и ето, че дава резултат! Е да не пропусна да похваля и баба им, че тя милата се занимава основно с тях!
Гъди, и аз това се зачудих, дали утре не е твой ред... newsm78 Аз пък днес като ми звъннаха на вратата от обществен ред бях по една дълга фанелка  hahaha! Ама пък ми е простено, нали според съседката съм луда  Joy! Много ме забавляват тея хора ей!

# 79
Честит син на Славена , да и е жив и здрав , да има прекрасно и щастливо детство   bouquet

Ех не можахме да се засечем с нея в Майчин дом , размихаме се малко  Mr. Green

# 80
Ми и аз го чакам вече, ама кой знае той какво си вика отвътре: чакалнята е на гарата  Joy  

Ама и при Славена колко бързо стана всичко. Май тук досега нямаме някакви дълги или проблемни раждания. Дано и занапред да е така и всички юнки да сме късметлийки  Praynig  Както и да няма преносили момичета, че и това си е голямо напрежение...

# 81
Славена, честит ти син Боян! Да е жив и здрав и да изпълва дните ти с много радост!

Момичета, довечера и утре няма да съм у дома и няма да мога да пиша, да не се притеснявате за мен. През това време пожелавам само хубави новини и положителни емоции!

# 82
Честито на Славена, да и е жив и здрав сина!  bouquet

Аз се върнах от фризьор, ама пустата му бременска глава, що и казах да реже повече коса, и сега не мога да се възприема с коса малко под раменете, и като излязох и  ме намокри дъжда и като се прибрах и като се накъдри тая ми ти коса, съвсем се скъси, от години не съм била с толкова къса коса и си поревах, че не мога да се възприема така,те хормоните не прощават- надявам се бързо да порастне newsm45

# 83
  • София
safira, много се радвам, че вече сте всички заедно.  Hug Представям си колко си се измъчила, но най-важното е, че всичко е наред вече.

slavena, честито ти момченце!

Франческа, благодаря ти, то явно е на периоди, защото един ден е много ревнива, а после не е.  newsm78 Лошото е, че не иска вече да ходи ни при свекърва ми, нито никъде. При мама. Rolling Eyes

# 84
Sombody- не се притеснявай ще порасне. Аз така отидох при нов фризьор 2 седмици преди сватбата, но не само ми скъси косата пове4е от колокото исках ами я офъка непоправимо, та на сватбата - с удължения.

Фран4и- Вайпър беше тук до скоро.

# 85
като сме заговорили за липсващи- temp i ninand изчезнаха от хоризонта Thinking

# 86
Честито на Славена!

Safira, браво вече всички сте си вкъщи.

От вчера вечерта само хубави новини, дано и продължиме в същия дух, както и ражданията да протичат бързо и безпроблемно. Аз днес си купих дрехи за изписването, един панталон и блузка, по-големи номера от това, което носех, но поне не са от магазин за бременни, а и докато отслабна да си имам дрешки, че в никоя от старите не дрехи не влизам ooooh!

# 87
Видях и аз в албумчето две сладурчета в синьо и розовичко и предположих, че са на Safira, много хубаво че вече всички се гушкате в къщи Hug Hug Hug
Петя, това с ревността е временно, тя и моята племенничка ревнуваше като се роди братчето й, а после постоянно го целуваше гушкаше и не го оставяше на мира, още малко и Габи ще свикне, сега сигурно се страхува да не загуби вниманието ти ... Hug
Колкото до съседите, тук си имаме всеки ден супер гадни ремонти с къртене и пробиване нон стоп, и после имало криза, а не се спряха с тези пробивания дори през зимата. Twisted Evil

# 88
  • София
Франчи, адаш, ей ме на  Hug Преди малко се напарих здраво в банята, заприличах на червена мухоморка, но бебето май не се впечатли... А ти как си? Намаляха ли контракциите? Рано е май още....
Гледам сапунката по нова телевизия и се депресирам...

Честито на Славена, да я радва момчето много!

Абе нещо ми се струва, че юнките много бързораждащи се оказаха  newsm78 Много се надявам и при мен да е така. Днес акушерката в кабинета, където ми правят запис на тоновете, ми обясни интересни неща за раждането, абе успокои ме много. Тя работи в родилна зала на МД и много се надявам да е на смяна, когато зараждам.

# 89
Ехее,за няколко часа излязох а имаме 2 бебчета
Честито на Ая и Славена

Сафира, радвам се че вече сте заедно всички

Гъди хайде,сега вече е твоя ред за Боян 3 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт