Захранване започна вече, порасна януарското човече.

• 12 180
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
Хаха, Мим, малки, но вече знаят коя е музиката  Laughing

# 61
Лено, за теб http://babygender.webmaster.bg/, както и за всички мераклии. Дело е на един приятел, ама го измисли късно. Сега до 2010 март трябва да чакам за девойка...Обаче ми е раншко, та следващия възможен  hahaha
Я кажете при вас познал ли е? Щото при мен е ...Хм, ще му искам пари за рекламата после newsm78

Тц, не е познал, излиза да е момиче, пък глей к`ъв мъж се извъди. Иначе от септември 2010 до 2012 - се за момиче било при мен, така че догодина почвам  Joy

# 62
Момичета, да ви почерпя и аз, че днес ставам на 30!

# 63
ехеее, днес две рожденички Laughing
да сте живи и здрави и двете!!!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Евгени пък днес става на 5 месеца Heart Eyes

# 64
Календарчето с храните на HiPP се състой от 7 страници. И информацията е полезна, защото пише кое пюре как действа и кои са за деца с алергии (за нас това е важно например). Ако някой се интересува от нещо да пита.

# 65
eli_g, Честит Рожден Ден, мноогооо здраве и семейно щастие      bouquet
Много рожденници днес... много е приятно настроението във форума    Hug
Ето и една снимка от нас.  Heart Eyes

# 66
и Преслав е в отбора на жица-феновете  dance даже в корема на мама слушаше концертите на татко си на бас
китара в хола (то и целия блок ги слушаше де)  Mr. Green

# 67
Ели, честито и на теб, да си много обичана от близките си, да си дарявана с безрезервната обич на прекрасната Александрина  Hug Heart Eyes брех, че и наборки и в един ден

# 68
Честит Рожден Ден, Ели! Да си жива и здрава, щастлива и обичана!

# 69
elli_g, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива!  Tada
stelaTa, гласувах за твоите етикетчета.  Wink

Ето снимка и от нас, че не съм пускала.

# 70
Абе вие не сте у ред...за един ден, къв тии ден, за половин ден 8 страници. Това вашето на нищо не прилича....Фъзмутена съм да изпишете толкова без мен Crossing Arms, ся трябва да наваксвам...па после ходете се оплаквайте от децата си...да не съм ви чула...щом пишете, значи са кротки Crossing Arms Crazy

Ели, ЧРД и на теб!  bouquet

# 71
Ей, ме  Grinning
Дони, мерси за темичката. На мен ми излиза, че Никола всъщност е Николинка, ама аз май на всички подобни тестове така ми излезе, тъй че явно съм все наопаки.  Mr. Green

Ели, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастлива и радостна!

Мини, честит рожден ден и на теб! Пожелавам ти същото, че да няма обидени, пък каквото друго си пожелаеш!
  Laughing
То пък един ден ме нямаше и вие 100 страници сте изписали. Аз ви чета, ама вчера ми беше ужасен ден и още не мога да се окопитя.
Никола като почна един рев вчера от 11 та до 15 ч. не спря. Не ще да яде, не ще да спи, просто кошмар. Предложа ли му гърда, засуква за 2 секунди и почва рееееееев. Ама се дере. Та размразявах кърма, викам да не би нещо кърмата ми де е гадна... не. Пак същата работа. Пробвах да се издедя и да му дам така... не. Суква 2 пъти и почва да се върти и да се дърпа. Просто накрая и той и аз певахме заедно и от изтощение заспа. Цял ден не искаше да суче и толкоз. На всичкото отгоре като му предложех гърда ме хапе. Просто...... наоплаках се. Гърдите ми пък не се и пълнеха, явно и кърмата ми почна да намалява. Накрая вечерта се разтушихме в една кръчма с кумувете и ни мина и на него и на мен.
Незнам какви са тия дето го прихващат понякога  newsm78
За капак вчера и шефката ми се обади да казвам кога ще се връщам на работа. А аз като си помислих само, че ще трябва да се разделя с малкия и съвсем се депресирах.  Cry

Аз пък за сиренето си правя много често. В Хит намерих едно мая за сирене с тензух за изцеждане и рецепта. Та по рецептата действам. Чат пат и кашкавал си правя. Купувам си мляко от един и същи човек на пазара. За сиренето го загрявам да 70 градуса да убия бактериите е после охлаждам, ама ако се загрее повече и не става сирене. А за кашкавала го варя и бутам лимонов сок да се пресече. Аз суроватката, която остава много я обичам, а и е много полезна за кърмата. Много добре ми действа.

Стела, браво за колажа  Hug

Били били, много гадно това с температурата, дано да се оправи бързо.

Ягодкееее, ша я изям малката ягодка, пу, пу. Все повече искам сестричка на Никола като ги гледам тия ваште кукли.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 8 нови отговора.
Лелееееее, кво правите бе.

Пу, пу, Анчето с тая усмивка ме разтопи.

# 72
За капак вчера и шефката ми се обади да казвам кога ще се връщам на работа. А аз като си помислих само, че ще трябва да се разделя с малкия и съвсем се депресирах.  Cry

и кога ще се връщаш на работа?

Твоята шефка да не е някоя стара мома? Тази жена акъл има ли? Никола няма още 6 месеца, тя за работа ти говори...

# 73
Че то и мен ме питаха вече кога смятам да се връщам на работа и то при положение, че бях казала че искам година да седя. Ама моя заместник решил да напуска и те веднага ме привикаха. За сега уж отбих номера, дано да не ме тормозят повече.

Ели, честит рожден ден! Страхотно е да ставаш на 30!

Спирам, че днес се улях. Майка ми го забавлява и аз като не видяла стоя на компютъра  ooooh!

# 74
Момичета, много ви бладодаря за пожеланията  Hug Hug Hug!
Мини, честит рожден ден, мила!  bouquet Желая ти много здраве, щастие и безброй мигове, изпълнени с много любов и хармония!

Общи условия

Активация на акаунт